Recap After Use

How did I end up here?

2005. május 15. 13:21 - barzoj

Elkurvultam (nem rossz értelemben,hanem...) mert most megrendelésre csinálok blogot. Najo igazibol Toti mondta hogy irjak,amég ő pancsol, addig sem unatkozok :) látod Toti a kedvedért...hát mit is mondhatnék?ööö jol vagyok. Bnőm mostm ent haza tőlünk, jol kibeszéltük a hapsikat (már megint). Dehát mindig arra jutunk hogy mihez kezdenénk nélkülük, és ha az embernek szerencséje van találkozik néha egyegy díszpinttyel aki még kedves is. Csak az eddigiek ,hát ugye! na nem kezdek ebbe bele mert ma pozitiv vagyok :)

mondtam már hogy tegnap találtam egy zenei gyönygszemet: Dogstar- The Freshmen,, naggyon szép szám,aki teheti hllgassa meg vhol.

nem tom mit irjak most...ez a mai kurta lesz...szal mindenkinek legalább annyira boldog vasárnapot mint nekem :)

Szólj hozzá!

2005. május 14. 12:28 - barzoj

Tele vagyok menni akarással, szegény anyuék, itt nyüstölöm őket hogy menjünk vhova...erre ők elküldtek a  postára befizetni vmit! na már vissza is jöttem, de ők még mindig nem akarnak sehova se menni. Csak anyu mondja folyton hogy rakjak rendet a szobámba, de most hogy is tudnék rendet rakni??? menni akarok. hogy hova? azt pontosan nem tom. De mondjuk a legjobb lenne elutazni a legeslegmesszebbre innen. nem mintha baj lenne az itthonnal csak most nem akarok itt lenni. Nem akarom hogy kedd legyen. vagyis ugy ne legyen kedd,hogy keddig nem voltam sehol,és nem tettem semmit. Igen látom a problémát, félek hogy semmit tevés lesz a kövi háromnapom... na mondom én hogy erre jo a blog! sikerül megfogalmaznod magadban a problémádat és igy könnyebben nézel szembe vele!

Most hogy igy látom az egészet már nem is olyan rossz! állitolag a fiatalkorral jár a folytonos elvágyakozás! De most hogy itt a nyár, kicsit már nyugodtabb vagyok mert nagyon ugy tünik hogy nem fogok unatkozni

na pacsi mindenkinek, megyek még nyaggatni az itthoniakat...hátha elmegyünk vattacukrot enni,idén még nem ettem.

Szólj hozzá!

2005. május 13. 18:24 - barzoj

nyá hazaértem,tele élménnyel és jókedvvel! már hiányzott ez az egész! Először is Pécsen szabad csak ruhát venni,mert: sikerült beszerválnom egy aboriginal farmert kettő azaz kettő ezerért (életem egyik legjobb üzlete) és végre valahára egy puma csuklopántot a kivánt szinben:) ami a rikito zöld!aztán Erika rávett hogy ruházzunk be egy fülgyürüre,azaz kettöre, egy neki,egy meg nekem...első nap: szállás egészjo, kaja tök jo...este minusz tiz fok, kabát egy szál se, radiátor ugy szintén. Udvaron hangverseny vacogo foguaknak. Erikával egyágyban aludtunk,ami gyerek méret volt és emeletes (emeleten)...kábé ötréteg ruhában és két pokroccal,remegés és fázás! nem tudtunk aludni mert a fiuszunyogok nem hagytak. másnap reggel mindannyian biztosak voltunk egy kétoldali tüdőnyuszkoban!reggelit a napon ettem mert ott viszonylag meleg volt! aztán reggel 10től elmentünk lovagolni...annnyira jo volt! bár az egyik lo majnem ledobott ,én megmenekültem éééés rákényszeritettem az akaratom hihi! aztán a másik loval tök jo volt minden, hárman is felültünk rá, aztán meg én forditva és mentem vele egy kört...mindenki röhögött, én meg büszke voltam hogy nem fordultam le, mert háttal ültem:)

aztán délután elmentünk étteremben ahol volt egy tök cuki pincér azt az összes csajszi ott folyatta a nyálát...végén Kármenék odamentek és lefényképezték, jo fej volt! utána a kukk sötétben haza,mert a busz elfogyott:)közbe lelkizés Balázsbával-

aztán a szállásra visszaérve örömmel konstatáltuk nem vagyunk egyedül, Győrből érkezett egy másik velünk egykoru csoport , és naná hogy összehaverkodtunk velük:)aztán ugye beesteledett megint a minuszok...mivel a társalkodo "szobát" sikerült összelehellgetni egész jo volt ott az idő, na ottm ent az ismerkedés. a vége: teljes vacogás egész éjjel,röhögcséléssel egybekötve.hajnalban kábé 1-2orát aludtam a fotelben a Krisztiánnal (from Győr) és jobbhijján egymást probáltuk felmelegiteni,nem tul sok sikerrel!másnap vagyis ma már elég nyomoronc kedve volt mindenkinek. _Mi Erikával megtaláltuk a homokozot és jo rég ota először:játszottunk...épitettünk homok csillagot meg epret:) aztán mászokáztunk énekelgettünk meg hintáztunk...aztán a Csajszikkal összeültünk és dumáltunk aztán indulás haza...Inter Cityvel jöttünk tök jo volt. hát az utazást nem irom le mert inkább látni kellett volna,lényeg hogy rájöttünk h kihuzhatok az ülések,tehát szétfeküdtünk a fülkében:)

ésm ost itthon...

Szólj hozzá!

2005. május 10. 18:55 - barzoj

Naa mégis csak sikerült géphez ülni... Erika minnyá itt lesz, már HÉVen ül. Én meg tul vagyok a festésen,hát nem tom végülis nem lett rossz de Stevenek is mondtam hogy nem vagyok elragadtatva a saját munkámtol (bár ez igy szokott lenni). Csütörtökön Jamie lesz Zpben és én nem leszek itthon brühühü... Most sincs jobb kedvem, kicsit türelmetlen leszek, nem mintha várnék most valamire (leszámitva a csodára amit már 17éve várok).Csak most vhogy az emberekhez nincs türelmem,már én se tudom hogy mi a bajom,hogy mit miért teszek és mit miért érzek...egyáltalán érzek valamit? igen viszketést a tenyeremben hogy pofánnyomjam azt aki miatt ez van...kifordultam önmagambol kéremszépen!ez nem én vagyok...és nem akarok ilyen lenni! a kamaszodás nagyrészén már tul vagyok asszem, szal arra se lehet ráfogni. Emberek!!!! akkor mi a mentségem? valaki mondja hogy nem fogok muszáj kabátot kapni, még ha nem is igaz, jol esne ha valaki tájékoztatna hogy nem őrültem meg! Egyébként sokan mondták hogy flugos vagyok és én büszke vagyok erre (mert nem lehetezt a világot ép ésszel kibirni!) és a flugosságot is jo értelemben mondták rám! de most szürkébbnek érzem magam...remélem pillanatnyi elmezavar!

Nem szeretnék örök elégedetlennek tünni, deee mostmár igazán jöhetne vki, lehet hogy a magány mellékhatása hogy ilyen vagyok. Meg igen azt is tudjuk hogy ki miatt vagyok ilyen,de az már kezd nagyon régi lenni...Szoval téleg! ha nem nagy kérés és ha hallja valaki odafennt! (de félre értés ne essék ez nem társkereső hirdetés! egyáltalán nem hirdetés! csak amolyan költöi csevegés önmagammal,há' nem kedves?)

nna nyünyögés finished

pacsika mindenkinek

Szólj hozzá!

2005. május 10. 10:25 - barzoj

Boldog hétfő reggelt. A tegnapi nyomoromra megoldás volt az alvás, ma viszonylag jo kedvvel ébredtem, és most is jo zenét hallgatok,szal jol vagyok. Csak ne kelljen a transzpi festésre gondolni. Tesom most készül autot venni, aztán elég nagy itthon a felfordulás emiatt. Mindenki itt rohangál csak egyedül én vagyok állando helyzetállapotban.Tök jo ma talizom Erikával festés után vagy közben, és itt alszik nálunk mert holnap megyünk osztálykirándulásra. Mért nem kirándul az osztály San Fransisco vagy Los Angeles felé? nekem már nem elég ez a kontinens .

Hajat kéne mosnom, meg végre felöltözni. Mert ugye én vagyok a lakásban az egyetlen nyugodt és még pizsiben levő személy (vagy lévő?).

Szerintem most igy ennyi, aztán ha véletlenül géphez ülnék este ami kizárt mert megyek moziba is :) De ha mégis akkor majd beszámolok a napomrol. bye

Szólj hozzá!

2005. május 09. 21:43 - barzoj

Megint nyomoronc kedvem van. ma lent voltam utcai akción, de minek? (ahogy ezt Andris mondaná) és holnap megyek transzparenseket festeni. most pölö ahhoz sem érzek sok kedvet.

Ugye igaz az a megállapítás miszerint ha az embertől az élet elvesz valamit, majd kárpotolja máshogyan, és lehet hogy tök más téren...ugye ez igy van? Ezen mostanában tök sokat gondolkodom,mert egyre többször érzem ugy hogy engem bizony kihagyott egy csomo mindenből, vagy fogalmazzam ugy hogy elvett sokmindent? tudom ám hogy nagyon sokat nyünyögök , és vannak emberek akiknek százszor rosszabb (bár akiket én tudok,azokat az élet bőven kárpotolta más téren), de mégiscsak ezek az én gondjaim,és ha másnak hangyányinak is tűnnek ,nekem azért súlyosak és tudok rajtuk sokat agyalni (lásd most). Csak szeretném azt hinni hogy téleg létezik ez a kárpotlás dolog, az olyan szép  lenne. Viszont nem akarok naiv se lenni mert kábé tavaly oktober ota nem hiszek már az ilyen dolgokban!

és hogy ez miből ered? háhát, bizony jött valaki, akit tök félreértettem (ez még most is kérdéses hogy téleg) és ugy felboritotta az értelmezőkémet, hogy manapság már semmiben sem vagyok biztos...és ez fájos dolog. Mert elkezdtem üres életet élni, mostanság nincs semmi amiért felkelhetnék reggel (ezt lehet hogy mondtam már) rgo, az is hasznos lenne ha egész nap ágyban maradnék nem hiányoznék senkinek.

najo azoknak az embereknek biztosan akiket saját önös érdekük füzi hozzám, és ezzel kimerült a világgal valo kpcsolatom! Mert egy ideig tök jo hogy mindenkinek én vagyok a lelkiszemetesládája,meg a keritő nője, meg a menedéke...De én hova futhatok ha a szükség hajt? (Wcre mi? hehe jo vicc)...

eccer lehet hogy alapitok egy összetört sziveknek szánt menedék helyet, ahol majd egy forrocsoki mellett mindenki elsirja a másiknak a baját és a magányos elgyötört lelkek is vigaszt találnak...Egyébként kéne egy ilyen hely,de most komolyan...Néha a sok boldogtalanságtol fejfájásom van, nekem akinek pedig soha...Uristen ez már nagyonnagyon nyavajgós ugyhogy itt befelyezem , még mielőtt te is elalszol a gép előtt!igen te aki olyan laposakat pislog!

1 komment
süti beállítások módosítása