Recap After Use

How did I end up here?

2005. május 29. 20:43 - barzoj

Megint itt...Swirl360-okay című száma, hát ez késztetett arra hogy ujra püföljem a billentyűket. Tulajdonképpen szeretek itt lenni, bárcsak értékes dolog lenne , de rajtam kivűl nem hinném , hogy másnak is fontos. Najo ezt most komolyan mondom hogy a blogomrol nyünyögök? Igazábol más a probléma forrása, megtámadott a szomoruság. És most nem a holnapi nap miatt,nem tudom mi miatt...Lehet , hogy ady Endre tehet rola, ma az ő verseit kellett tanulnom, közepesen ratyi sikerrel :) viszont rátaláltam egy igazi gyöngyszemre:

A Hortobágy poétája

Kúnfajta, nagyszemű legény volt,
Kínzottja sok-sok méla vágynak,
Csordát őrzött és nekivágott
A híres magyar Hortobágynak.

Alkonyatok és délibábok
Megfogták százszor is a lelkét,
De ha virág nőtt a szívében,
A csorda-népek lelegelték.

Ezerszer gondolt csodaszépet,
Gondolt halálra, borra, nőre,
Minden más táján a világnak
Szent dalnok lett volna belőle.

De ha a piszkos, gatyás, bamba
Társakra s a csordára nézett,
Eltemette rögtön a nótát:
Káromkodott vagy fütyörészett.

A meg nem értett ember, ő is rossz helyre született...csak őt másban nem értik meg, mint mondjuk engem. Lehet , hogy én elvesztettem a közléstehetségemet (márha van ilyen) ugyértem hogy én mást váltok ki mostanság az emberekből mint amit szeretnék, lehet hogy félreérthető vagyok (itt most nem rád gondolok Krisz)...

na mindegy, száz hogy a hiba bennem van! Marsrol jöttem, és a Kinai Nagyfal vesz körül...de legalább biztonságos,

egy ideig...

Szólj hozzá!

2005. május 29. 08:46 - barzoj

Na oda kell figyelnem a szép írásra mert kicsi blogom nevezve lett a legjobbblog versenyre:)végülis hülyéknek van szerencséjük.

Anyuék nem sokára hazaérnek,és vége a négynapos szabadságnak. De ugy örültem hogy a nagyobbik felében nem voltasm egyedül és volt mellettem valaki! ezuton szeretném megköszönni a fentieknek hogy tegnap olyan meleg volt, hogy majnem összeestem. És persze gratulálok magamnak amiért elmentünk a Dombra, könnyebb lettem egykét kilóval. De egész jo tegnapom és azelőttöm volt. Most megnit mozis kedvem van, meg kéne nézni a Star Warst...Jah, meg meg kéne tanulni néhány verset,és a törit is átkéne nénzi de szerintem nem leszek hármasnál jobb. Hahj nehéz az élet!

Erika bátyjának most volt hétvégén az esküvője,kiváncsi vagyok hogy mi történt (mi történhente?).Egyébként tegnap legalább öt esküvőt láttam mászkálás közbe,szanaszét a városban. Kitört a házasodjunkláz! Remélem nem fertőző, jo nekem igy egyedül. Najo kit akarok átverni?nem jo egyedül,bár az eddigi egyedülléteim közül ez a legkellemesebb.Amit mondani akartam, az az hogy igazságtalan az élet. A távolság miatt. Ugyhogy nem fűzök tul sok reményt ahhoz a dologhoz (ezt megint csak kevesen értik,szorrri. De léci maj tiz év mulva adjatok ki egy könyvet: barzoj-kód cimmel:). Szemétség ide írni,mert személyesen nem beszéltük meg. De ebben az egyben igaza van az Andrisnak, a távolság megöl mindent.

Aztán, tegnap elszurtam asszem még valamit,lehet hogy megint félre lettem értva. Volna valaki aki valahogy most leköti a figyelmem, de lehet hogy ő meg azt hiszi hogy én itt szórakozom összevissza (a hapsikkal- és ezt nagyon zárojelben).De megfogadtam ,hogy többet semmi para a pasik miatt. Viszont fogadalom tételem ota ő az első akiért aggódnék, hogy a hülyeségemmel szakadék keletkezik köztünk (dejo vagyok, mintha mondhatnám azt hogy köztünk).

Mindegy, a többit majd csak akkor ha lesz valami, addig meg probálok karrierista lenni,mert a jegyeim elég gázosak.Sok a hármas ami középszerűségre utal,és sajnos látom magamon hogy nem is törekszem a jobbért. tudjátok a kényelmes életem,amibe nem rég menekültem...most kezdődjön a kiut keresés.Asszem a tegnap-mátol elmult minden régi fájdalmam, begyógyultak a sebek.(kopp,kopp,kopp).

Szólj hozzá!

2005. május 26. 22:55 - barzoj

Kissé illuminált állapotban irok,de gondoltam iylen is kell a későbbi vidám ujraolvasgatáshoz. ANyuék elutaztak ugy hogy egyedül vagyok mint a nemtommeik ujjam, furi, üres a lakás...brühü, bárcsak lenne itt valaki,de nem anyuék....mindegy. Érdekes napjaim voltak,pölö osztályfőnökömmel és Erikával voltam moziban...no comment! bár nagyon birom B.bát :)

Aztán ma kaptam egy karot matekbol és ugy bánt,tegnap összerugtam a port a Krisszel, de most ő volt a hülye és nem igaz hogy a zsinopszisom olyan mint aza nyomornc patacsata! holnap ereszd el a hajam,reggelig a várso különböző pontjain! remélem Toti is velünk tart, egész jo fej...mondhatni megkedveltem...Ma volt szervtal és büszkén bejelentem hogy a Fesztiválon én fogok kamerázni ,és dobolást is én vezetem jejejeje. jun.18 ha unatkoztok gyertek városligetbe IHBJ fesztiválra (Ifju humanisták a bébkés jövöért)

mennem kell mert a sörtől alváskényszerem van

leragadbak a pillogoim! puszka mindenkinek! Tamás veled majd beszélünk a szombat estéről, köcc hogy hivtál, de héven voltam...vagy beszéltünk is? mindegy,egybe folyik...üdv Kittinek..de hogy minek?

Szólj hozzá!

2005. május 24. 18:46 - barzoj

Elhitted, hogy mindig csak nyerhetsz,
elhitted, hogy az élet szép
elhitted hogy jobb lesz majd hozzád
és isten mindig téged véd.
Most utálod az embereket
nyugtod csak a sírban lesz már
rúgjál be mint egy rohadt állat
és tedd tönkre azt ami tönkretesz.
Esetleg ordíts néha, és véletlenül épp te vagy az áldozat
kegyelmet kapsz, bár jobb volna a főbelövéses változat.
Ha a kurva vicces, és kurvavicces
csak el ne röhögjem minden szavam
kizsákmányolt ország helyett, most kánaánban érzem magam.
Mert ez egy ilyen világ...
ez egy ilyen világ...
Mert ez egy ilyen világ...
ez egy ilyen világ...
De most már megváltozott minden, most már jó irányba terelnek
csak néha-néha fordul elő, hogy egy balfasszal összekevernek.
Nyugalom, nyugalom ne idegeskedj,
csak hűtsed magad, csak hidegvér
nemsokára eljön az idő, mikor vérben úszik a Kossuth tér.
Mert soxor nem bírom a gyűrődést, ellenszenves az egész világ
nem segít a hízelgés, meg a méregdrága fonnyadt virág.
Egyszer ámokfutó gyilkos leszek, vagy nyakig merülök a szarban
a hullahegyre állok majd, és üvöltök mint Tarzan:
Mert ez egy ilyen világ...
ez egy ilyen világ...
Mert ez egy ilyen világ...
ez egy ilyen világ...

Íme egy dalszöveg ami híven tükrözi a csalódottságomat, merthogy ma délután elbeszélgettem a szülőkkel (már megint) és lehet hogy nem is annyira cukormáz az élet ...Utálom a katedra nyelvvizsgáztató központot, pfujpfuj! pénzéhes banda , és közben nem is törődnek szegény diák sorsával,aki egy középfokú nélkül rá se nézhet a Filmmüvészeti Egyetemre (nem tom hol  a hosszu ü), szoval ez egy ilyen világ! mindenki a saját malmára hajtja a vizet...pedig megvolt a mai napi jo cselekedetem: átengedtem a helyem egy néninek hogy leülhessen a barátnője mellé,pedig dög fáradt voltam és a táska is lehuzott annyira hogy ha víz lett volna alattunk elsüllyed az egész egyes villamos vonala ...

najo azér ennyire nincs okom panaszkodni mer egyébként egész csinos kis hét vár rám: anyuék nem lesznek itthon és egyesegyedül hagynak több napra, életemben először...tehát horror filmeket eldugni mert rosszulleszek egyedül! viszont lehet hogy csjaszikat áthivom ,és elvileg Krisz is jön majd valamikor szombaton! de pölö végre végig ugrálhatom a lakást a Mama Kinre ugy hogy senki nem lááááátja, megyek is és letölöm hogy gépen ism eg legyen életem dala..cupper

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása