Recap After Use

How did I end up here?

2005. június 02. 20:35 - barzoj

Nnna, megy itthon a cirkusz! Marha jo, már megint a nyelvvizsgám a téma, apu ugat összevissza hogy igymeg ugy nem tudok angolul, de ha legalább ő tudna, de ő még annyira sem hogy a számitógépet kezelni tudja! Ezt annyira utálom,ők meg nem hisznek nekem,pedig második anyanyelvemnek tekintem, vagyis ha magyar meg az ufonyelv nem lenne,biztosan angolul beszélnék! Nincs még egy idegennyelv amivel így tudok azonosulni,pedig japánt tanulok és anno még  a németbe is belekostoltam, ráadásul Romániábanszülettem,szal a parasztbeszédhez is értek! Bár én magam magyarnak érzem még sem itt születtem, meg amugy is, áhh tökmindegy, lényeg hogy az angolt nem csak tanulom hanem szeretem is...és nem csak értem hanem érzem is, értitek ugye? Segáz, mindig is marslako voltam, engem senki nem ért meg...

Ma vettem egy fürdőrucit az adidasban, és örültem neki mint majom a farkának,ugyanis milliokrol le volt árazva megvehetőre :) ugyhogy holnap a Klau buliján, hát igyekszem tündökölni...Szegény Klau,bucsuztatjuk,najo nem sajnálom tiszta szívemből mert Amcsiba megy , de azért hiányozni fog mert valószínüleg nem látom többet az életben,és néha meg rémítenek a végérvényes dolgok (amiket nem tok befolyásoni).

Ma megnéztem a Che Guevara egy motoros naploját, és jot tett nekem ,hogy láttam. Olyan szabadságot képvisel amire én is vágyom ,mindennél jobban, és egyszer ugyis útnak indulok pont ugy mint ők...Vagy egydül vagy valakivel,nem érdekel, mindegy!Csak kitörni ebből a rakásrosszból ami körülvesz FÜGGETLENSÉG-ez kell nekem, felelősségmentesen akarok élni! Kiegyezek egy lakatlan szigetben, najo annyira legyen lakott hogy megtaláljam rajta E.W.-t, aztán utána felőlem elsüllyedhet a világ többi része, én akkor is boldog leszek,azt is bevállalom hogy életem végéig kokuszt eszek és bokorban vécézek, nem zavarna! vagy ha nem látom többet a Lágymányosit naplementekor,az se zavarna...Bár ott lehetnék azon a szigeten azzal akivel akarok!

Tartok én most ott is,hogy a család se hiáynozna ,mert ugye haragszom most rájuk! De a legjobb amit tanultam, hogy ha el akarsz menni,sose akkor tedd amikor dühös vagy,ne a harag vezéreljen,várd meg amég lehiggadsz,és indulj utnak ugy (ha még akarsz). Aztán, ma amiután vásároltam egy kis boldogságot (fürdőruci) az kitartott hazáig,de itthon anyuék letörték a boldogságszárnyaimat, ugyhogy most megint mosolyszünet! Nem is tudom akarok e többet mosolyogni, most megint elegem van! Ugye mien finnyás vagyok?

Ütni lenne kedvem, vagy menekülni, rohanni el innen..Fujj de rossz! Inspirál de nyugtalanít is! rajzolnom kéne,de elegem van arajzfüzetemből, nem is mutatja meg az igazi tudásomat pedig tele van rajzokkal...Venni fogok lapokat! Manoba füzettel!

Most lehetne hogy történjen valami?De igy azonnal,nem nem a lélegzet vételre gondoltam,bár az is szép folyamat. Valami nagy,ööö nem tudom,csak valami, lécike!

1 komment

2005. június 01. 19:20 - barzoj

Hát ezt a benyögést muszáj ide írni:A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra....hát nem szent igaz?nem szent igaz? és még nevetséges is...Ma feleltem töriből, és megin nem hallgattam a női megérzésemre,pedig tisztán éreztem hogy az államfő habsburg tronfosztás után Kossuth volt, de annyira megijedtem B.Btől hogy nem mertem mondani, és látta  ő is hogy már sirás szélén vagyok , aztán mondtam neki elcsuklo hangon hogy dehát én is erre gondoltam, végülis megkaptam a jobb jegyet,hármast (nem fujol, BBnél ez is jo)..a felelés hajnalban zajlott a tanáriban még mielőtt valaki azt hinné hogy képes lennék elgyengülni egy egész osztály előtt!

Tegnap szép volt a Supernem,de hiányzott a tavalyi feeling! Mondtam már hogy a Tamás felszines?(nem te Toti) Rájöttem hogy ő egy gyerek aki tulságosan tapasztalt az ágyban, igy másra nem is jo (na nem mintha éltem volna vele, mert én bizony soha , vhogy tul hhm többnek érzem én magam annál minthogy norma kapcsolat nélkül)...Szoval azok akikhez kötődtem, mostanra olyan komlytalan ,lényegtelen illuzioknak látszanak (kivéve egyet, aki honapok után sem ereszt el, de már nem fáj)olyan érzéki csalodások, és csak mosolygok a butaságukon,már nem tünnek olyan nagyszerünek, és ez is elégedettséggel tölt el!

na megyek mert szétszednek az msnesek, puszka mindenkinek

1 komment

2005. május 30. 16:33 - barzoj

Íme egy művészkép a Pipőkémről, azt kell róla tudni hogy ez az egyetlen ilyenszinű (rendesen vaj és barna) az országban, éééés nem csináltak belőle sorozatot (gyártást),nagyon büszke vagyok rá :)

Szólj hozzá!

2005. május 30. 16:27 - barzoj

A mai nap a fizikai szenvedésé volt, halál ez a meleg! Rémes! a suliban punnyadtunk hat órán keresztül,ugy hogy talán melegebb volt mint kinn, váhhh. De ez még mind semmi,holnap nem csak a suliban fogok grillcsirkéset játszani, hanem muszáj lőni menni meg utána utcai akcióra, aztán ha minden jolm egy este mehetek Supernem koncira a ZPbe...na az szép dolog lenne, már hiányzik:)

Lassan megint el kell kezdeni készülnia nyelvvizsgára , aztán meg buli buli hátán...pölö pénteken lesz a Klauéknál egy medencés összeröffenés,erről jut eszembe hogy fürdőrucit kéne venni mert szegény előző arenám tönkre ment,apu miatt,aki kimosta a sajátjával és az meg összefestette. Aztán jövőhéten is lesz valami,csak elfelejtettem. Meg vasárnap lesz szivárványpiknik...na mindegy nem fogok unatkozni!

Menni kéne tanulni,hajj olyan kár ,hogy nem tudok semmi érdekeset (érzelmeset) irni!Hacsak nem azt hogy agyamhoz kaptam ééééés: négyes leszek föciből, lehet hogy ötös angolbol,és tlaán négyes bioszbol...aztán a töri az sajnos veszett fejsze nyele,de legalább nem kell vele bajlodni. A fizika talán négyes lesz, de ez nem biztos,ugyanis már csak a kétszép szememre számithatok. Szagény Cs.B. pénteken félorán keresztül magyaráztam neki hogy mért jo nekem a négyes, pedig az életben nem kell többé a fizika...remélem hatott a dumám.

Matek,hááát lehet hogy marad a hármas, kedvenc matekkorrepetációskisegitőm cseszett válaszolni az smsmre,szal egyedül kell feldolgoznom a valoszinüség számitást. Magyarból meg ma irtam két ötös dogát, csak a nyelvtan hármas miatt ég az arcom, pedig tudok helyesen és szépen irni (itt a billentyűk miatt nem nagyon látszik)...a tanárnő közölte hogy az én írásom nem egy magyaranyanyelvű ember írása (hát akkor mi? Marslakó?) Segáz! Ugysem bennem született ujra,József Attila...Tesi meg rajz meg ilyenek azok mindmind ötös lesz, ugyhogy talán szoba állnak majd velem az egyetemen...ha még se, majd megbánják 7 év múlva

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása