Recap After Use

How did I end up here?

2005. június 12. 20:37 - barzoj

NNa,változtattam a címen vagy szlogenen vagy mi is az az izé oda fennt? aki ott volt mult csütörtökön magyarfakton tudja hogy mi a drámai lélek, egyébként meg higyjen bárki bármit, én hiszek ebben a fogalomban,és ez épp elég lesz....(a világ megfordításához:)..

Az jutott eszembe hogy: "előre nézni és látni..." vagyis tisztában vagyok az eljövendő évekkel,időkkel...vagyis kitisztult a kép! Nekem mindegy de elérek a kamera mindkét oldalára! Erre születtem. najo baromság, igazából nincs más ami érdekelne, vicces ugye? Dehát ez van...(ma igazán magasröptű vagyok---értsd cinikusan).

Rémes volt ez a nap, fő témája leginkább a semmi volt! de ahhoz meg nem éreztem enegiát ,hogy kimoz duljek, rgo még se voltam alvin koncerten,segáz!

Hajj,ha holnap dogát mer iratni japánból,én eskü betömöm vele a száját!(a japántanáromnak:) csak hogy ne legyen rejtett az a nyomorult alany!

Tanulságos csütörtök estém volt, főtémája a pozitív értékek! Helyszínt most nem mesélek, de kábé annyit hogy voltunk háromszor négyen (gratu az bizony hogy tizenkettő) és rendkívüli figyelmet fordítottunk csoportonként egymásra! Ugyanis azok után hogy egyenként felolvastuk mit tartunk magunkban pozitívnak,mindenki másnak is fel kellett sorolni néhányat magunkból,(na ezt most megcsavartam). Itt most nem az az érdekes ,hogy én mit irtam (mert sokáig kétségbeejtően semmit sem tudtam mondani, nem látok magamban se jot se hasznosat),hanem az amit mondtak (igazábol mondott,mert a többiek -mindegy az nem lényeg)...szal,szerinte: vidám vagyok,mindig! még akkor is ha nem kéne,ha belül nem is, és hatalmas energia van bennem ezáltal (itt már pirultam),a másik meg: hogy hatalmas alkotási vágy van bennem. (itt meglátta a kérdőjelet a fejem felett,és ugy folytatta tovább hogy azt mondta,szerinte ez jo)...ugyhogy a személyes munkaután,haza felé baktatva nem is éreztem már magam olyan feleslegesnek, és itt jön hoghy előre nézek,és látok!  Lenne egyébként itt most bőven érzelmi hullám,de nem írom le,mostmár nem tudom ki figyel (a paranoiámon kívül) ugyanis, ma én is rábukkantam egy gyöngyszemre...(bizony jol látod, már megint egy rejtvény)...

Tesom nem sokára haza jön! aminek örülök,mert vele is megtok beszélni mindent, azonkivül holnap talizok Eroval,és beszélni vele is lehet! Igazábol a beszélgetés hiányzott ma,nem volt itt senki aki értene,beavatni meg nekem nem volt erőm...lusta barzi!

Meséltem már hogy szeretnék szörfözni?,na az onnan jutott eszembe hogy most hawaii szörfös zenét hallgatok, és szinte látom a napsütést meg a csillogó hullámokat, na és a mentő kocsit meg a számból kifolyo sós vizet,meg hogy megprobálnak szájon át lélegeztetni...najo kis tulzás, de szörfözni fogok,mert kell,akarom! ha nem más ,ez a gondolat biztosan segít tul élni a holnapot!

Szólj hozzá!

2005. június 12. 12:51 - barzoj

Boldog vasárnapot minden egyes olvasómnak...nekem kicsit punnyadós! Ugy volt hogy apuékkal pecázni megyek,de aztán még se volt kedvem mert ,kinek lenne kedve egy csapat negyven éven felülivel ücsörögni a nemtom hol ahol még uszni se lehet :S , igyhát maradtam anyuval itthon, és idáig aludtam! Tegnap volt életem első munkanapja ,és ha van olyan hogy azélet első munkanapja határozza meg majd a többit is, az akkor tök jo mert én is tök jol éreztem magam,de komolyan, ma fel hívtak hogy nem akarnék e ma is menni, de azért elég messze van óbuda ugyhogy inkább mondtam hogy nem, lehet , hogy bánom...mindegy!

Szal tök jo munkatársat kaptam ki,meg jo menedzsert, és persze a csokirészleget...de egy falatot sem ettem! dolgoztam mint a güzü, és szerintem nem csináltam olyan rosszul! :) Aztán hazafelé találkoztam egy nagyon kedves ismerősömmel, zsonglőr a csávó, najo az én szememben: A Zsonglőr, amit tudok azt tőle tudom,de amit ő tud azt valahonnan fentről tanulhatta :D... Na szoval tök jo volt ujra látni, szolt hogy huszonötödikén gödörben lesz bulijuk,de én máshova is hivatalos vok huszonötödikén,szal még nem tom, és nem csak ez az egyetlen gond, más okokbol se szívesen nézném meg ,de ezt tegnap a csávesszel is megbeszéltem...Aztán haza jöttem,és az estét itt inkább kihagyom...(Toti nem tom mi van veled, de különjol esett hogy egy betűt sem irtál vissza! nem értem mostanában mi a bajod...)

És most itt, olyan furi hangulatom van.lehet hogy kimegyek alvinra, sportszigeten lesznek,de méééég nem tom... Pacsi mindenkinek, ma kimaradnak az érzelmi hullámok (nekem is hiányzonak....nagyon)

Szólj hozzá!

2005. június 09. 17:25 - barzoj

Emlékek rohama, hajjaj...Békejel és előtte,aztán meg utána, utcai akciók Tabán, és az akciók utáni iszogatások,...és az a félresikerült péntek este, még a dátumra is emlékszem (ápr.15)...Mindenkit láttam csak őt nem...még nem, de érzem hogy már nincs messze! (mélylevegő) jo lenne már ezt is lezárni, mert az akadály 11 év, és az ő hozzáállása, sajnos még mostsem tudom hogyan látja a világot és magát benne!

Mindegy, ebből elég... Nincs más hátra mint előre, mennem kell IHBJ szervtalra, csak az emlékek hagyjanak békén...igen megyek is csak anyuéknak megmutatom az angol est dvdt, én is rajta vagyok,táncikálok,Gorge Michaelre...:)))))

Szólj hozzá!

2005. június 08. 20:35 - barzoj

SOKKTERÁPIA! (vajon egybe irják?-mindegy)... Ma délután volt ugye a demonstráció, a Tabánért (mert A Tabán nem eladó!!!) a sokk az egészben hogy oda felé menet a hídon, szembe jött velem a múltam (biciklin és gyorsan ,de felismert,pedig sose beszéltünk tul sokat), annak az embernek a képében akiért tavaly ilyenkor a félkaromat adtam volna, (Erika mondta: ennek még nincs vége, nem itt van vége,és nem igy) és téleg! És jo volt őt látni,nagyon jó, és szeretném ujra látni, szeretném megtalálni, és ha sikerül felhagyok ezzel az élettel amit a multam egy másik darabja okozott akivel kábé tíz perc multán futottam össze a Tabánban, és bevallom ő is hiányzik, nagyon hiányzik! És pokoli érzés hogy tudom, én nem neki... Talán a hidas tipusu találkozás egy sugallat volt, hogy légy erős mert most jön még csak a hideg zuhany! De nem érdekel, drámai lélek vagyok :) stronger then tha stone! És látni akarom, még ,hogy én is éneklhessem azt mint Brian Adams (if i had you...) na ennyi, meg még kábé az is hogy ismerve magamat, akár milyen járhatatlan ez az ut, végig megyek rajta...megteszem értitek? megteszem! mert ennek még nincs vége...

(A Világ legmázlistábbakaratosabblököttebb lánya:) 

Szólj hozzá!

2005. június 07. 20:08 - barzoj

 Bullshit... Ma mindenre ez jut eszembe válaszul...pedig nincs rossz kedvem (de tényleg), csak olyan szinten vagyok lefáradva hogy már semmi nem tud lelkesíteni. Tipikusan olyan lelki állapot amikor az embernek szüksége van egy jo mozira, de most sajna nem mehetek sehová, mindegy. Marad az esti Szex és New York, a legjobb sorozat (az X akták után)...

Szoval,egyesek szerint jobb volt a hajam rasztásan, bezzeg amikor raszta volt akkor mindnekinek az egyenes hajam kellett...(bullshit) ennek a világnak semmi sem jo! Igaz nem az vagyok aki probál megfelelni, de azért jol esik az embernek ha pozitív a visszajelzés a fontosabb helyekről,tudom ez egy banális hülyeség , miért problémáztom ezen? Talán mert valami elszurodott... Én nem tudom, de nem látom az ok-okozati összefüggést,pedig szeretném és higgyjétek el keresem is mint állat...ok-okozat- bullshit!

Holnap megyek demonstrálni a Tabánban lévő fakivágás ellen, zsonglőrők...mond ez nektek valamit? Én már magam előtt látom...mindegy! Megintcsak régi sebek, de eskü hogy elküldöm a francba ha hozzám szol!

Aztán, türelmetlen vagyok...már megint (pedig elmult)! Félre sikerült a szombatom, vagy az életem? Vagy csak a vakvágányos korszakomat élem?Betegség, Roxette-t hallgatok, tul vidám (bull...)!

Ütni kéne? Lehet. Holnap három doga,többek között valószínűség számításból is... Vajon mennyi a valószínüsége annak ,hogy belelépek Kati néni képébe, ha megint az én csoportom lesz a nehezebb? Itt emlékezzünk meg a kombinatorika dogámrol: Kombinatorika! Tudom,vágom,ismerem az anyagrészt! Erre elő áll nekem egy - két faszom feladattal hogy 32lapos magyarkártyábol a mittudoménmit ha kihuzom és ha piros meg anyámkinja... Abban a pillanatban azzal is elakadtam volna hogy egy meg egy...erre meg magyarkártya...Egyes lett a doga...ezzel szemben, a Bé csoportnak olyan feladatok jutottak amiket én álmomban megoldottam volna, ha keltegetnek, de komolyan,és naná hogy a hülyébbik felének lett négyes ötös!

Ugyhogy évvégi négyes pápá, tartsuk meg a hármast, váhhh...

Lehet hogy ingerült vagyok? lehet...hát szorri,végülis ez csak egy blog, kinek nem teccik ne olvassa,nem erőlködöm különböző karikák kibiggyeztésével a jobb sarokba!

Szólj hozzá!

2005. június 06. 20:18 - barzoj

Nagyon szép ám ez a blogolós hely, ahányszor belépek egy tök jo kis idézet fogad, mint pölö a mai: A legnagyobb élvezet azt tenni amire mindenki azt mondja hogy ne tedd! Van benne valami, mindjárt teszek is egy olyat, pilla...és kész, hogy mi? hát ez most titok marad!

Valami titkos kor támadott meg...J.Lo-t hallgatok...emlék, meg nem is tudom, elég nyálas hogy elhitesse: szebb lesz a holnap! Vissza a gyökerekhez, menekülnék én a fiatalkoromba, mert ott jobb volt mint itt... Az a sok napsütés, hmm, mintha nem is lett volna tél. Mostmeg napsütés oké, de a metaforikus odaragasztott napszemüvegtől nem látok semmit se! Mi hiányzik ? (let's boncolgatni) Mostmár komolyan hiányzik egy valaki aki nem lány és engem szeret! Elég volt a tiz lovat egy seggel életből! Vagy még se? mindegy... Lapozzunk: Kellene még egy kis sikerélmény, jut eszembe szombaton megyek dolgozni egy kerek napra,... Aztán a nyelvvizsga, gyűlölöm értitek? Gyűlölöm, hogy nem intézhetem el mert ez az a nép mese hogy elkell mennem szalmaszálért,meg tejért a cicának meg a tehénnek füért és a fűnek mittomén mi a tökömért! Mert hogy anyura rájött hogy most fog belőlem önálló felelőségteljes fiatalt nevelni... Nincs mit tenni addig nem megyek vizsgázni amég össze nem szedtem a manit rá...de Váhhh ez ollyan nyomasztó! a Nyaram gallyon van...(Buzi Katedra- csakhogy tudjátok,már sose veszem el többet a szorolapjaitokat :P)

Egyébként fogalmam sincs mi az igazi problémám, most nme fáj semmi, csakhát igy se jo ugy se jo...Inkább én tapossak minthogy engem, de azért még sem, mert ilyenkor megtalálnak az igazi ártatlan lelkek, és nincs szívem bántani őket (magamat látom bennük). De nekem szabadság kell, és csak addig jo a buli amég nem érzem a hurok szorítását a nyakamon! Tudom mi hiányzik: egy ember aki tökéletesen tud bánni velem...Aki kezelni tud! MErt még én se tudom néha mi az ami igazán hat rám...Egyébként voltak emberek akik közel jártak/járnak a megoldáshoz, de ők vagy nem látják a kihívást bennem vagy, látni sem akarnak....engem...

Najo nyöszörgésnek vége, online duma folytköv az MSNen, pacsika mindenkinek, és senki ne legyen olyan hülye mint én...az agyatokra menne

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása