Recap After Use

How did I end up here?

2005. július 02. 12:36 - barzoj

nahh véééégre itthon! mert versenyeztem,és már vége, annyira nem volt kedvem felkelni olyan korán,ráadásul az a nyavalyás eső is csak esett,esett,esett.... még mindig nem találtam ki semmit hétfőre,pedig az minnyá itt van,lesül a képemről a bőr,hogy eddig mindig mindent kitaláltam most meg nem jut eszembe semmi...pedig rég nem látott ismerős,ezért is illenne kitalálni vmi nem hétköznapit...hmmm,maj körbe kérdezem a családot:)

Egyébként meg, a verseny vége annyira felderített hogy még az eső sem érdekel, vigyorgok itt mint a vadalma...azt csinálok amit akarok,je:) vagyis jo lenne angolozni,meg rendet csinálni,meg olvasni a vacak kötelezőket,de ezen kivül téleg azt csinálok amit akarok! javasolni fogom faterálisadmirálisnak hogy vásároljunk egy összecsukhato nyugágyat,hogy majd a napsütésben nyugott legyek rajta:)este?este! mozi vagy tánc? mindegy mert tesoval kell menni,de mééégis meik?hmmm,vagy mindkettő?megkérdezem ő mit mond...

na megyek tovább vigyorogni,de csak annak aki megérdemli,a többiekre inkább vicsort!pfujpfuj érdektelenség és cserben hagyás!

Szólj hozzá!

2005. július 01. 11:38 - barzoj

Tegnap a nagy egymásratalálások éjszakáját éltük! Alvin koncert volt Zpben, ott volt a helyünk! Elég átkozottul kezdődött az estém, miután taliztam Adrival a megbeszélt helyen,vártunk! Totiékra. amugy is ideges voltam a bejáratnál lévő kilométeres sor miatt,és még  a koncert is elkezdődött. Nekünk várnunk kellett! Aztán nem birtam tovább,és felhivtam a díszpintyet hogy még is merre van? ő meg a legtermészetesebb hangján közli hogy a híd alatti hátsó bejáratnál, elfutott a pulykaméreg!: sok b.meggel tartkítva,nem a legkedvesebb hangon megkérdeztem,hogy talán nem kellett volna szolniuk nekem is. mert mi meg itt várunk a megbeszélt helyen,de nem baaaaj...mert felőlük holnapig is ácsoroghattunk volna ott! aztán drámai telefonlecsapás,mert nehogy már még az én számlámra kezdjen el magyarázkodni! És én itt befejeztem!

Szoval neki indultunk a hatalmas sornak és a felénél ismerősökre bukkantunk igy csak 10percet kellett várni hogy bejussunk, aztán végre bent: pattogtam de azt sem sokáig mert megint szédültem,kiestem az edzésből... Koncert után ugyna azokkal az ismerősökkel futottunk össze...itt is egy kis hajbakapás volt,mert már megint velem bunkóztak, aztán jol faképnél haygtam a Tomikát! hazafele a hídon már nem látaam a dühtől, Adri ugyszintén mert szegényem meg élete szerelmével találkozott aki pedig emberszámba sem vette!!!(nagy találkozások éjszakája)

Beugrottunk a 8és8 éjjelnappaliba venni egy csipszet meg kolát...közbe a csörög a telefon: Tamás! (váhhh...-mi van? a legszebb hangomon), mondta hogy bocsánatot kér, épp elköszön a többiektől és jön erre felé,kedves apuka értük jön és ha akaron engem is haza visznek, hogy a fenébe nem akarnám? szoval miután Adrival eltüntettük a vígasz-zsákmányt, ő elment a HÉVvel,nekem pedig várnom kellett a meki előtt...és akkor jött egy sms: Krisztől Győrből, hogy elvesztek valamien faluban és hogy lehet hogy hülyeség de őrülten hiányzom neki...a kérdőjel ott volt a fejem felett ,de nagyon örültem neki, hogy valaki gondol rám:) rám tört az érzés hogy még sem olyan kilátástalan a sorsom! és képzeljétek találtam egy plüss csigát a vizipokcsodapokbol, mármint szegény csigu kiesett a kocsiból és nem vették észre, sőt még át is hajtottak rajta...én meg hazahoztam..mindjárt kimosom:)

Aztán végre megérkezett a tomi is, nem sokkal később apuka is, és még az ádám (Tamás haverja,aki kitudja miért de nem bír engem...), és hazajöttünk!

Itthon meg kaptam egy olyan üzit hogy ne aludjak még mert beszélni szeretne velem (a fent emlitett személy de nem az ádám)...Felhivott és kábé másfél orát beszéltünk mindenféléről, az is jol esett:)aztán meg egy mindent bevallo sms :) de ezt már nem írom le hogy mivolt

Ja és még valakinek eszébe jutottam éjfél után pár perccel:) egy megcsörgetés elejéig, hát kiváncsi leszek a 4.ére,csak még nem találtam ki hogy mit csináljunk,de meg lesz...valami jo dolog kéne...na de nem itt fogom kitalálni:)

Mit is írhatnék még? csalódások és szívmelengető dolgok,ezek jellemezték a tegnapomat,és ha jol körülnézek az egész életemet. Nem vagyok én olyan szerencsétlen mint amilyennek néha érzem magam...és kitudja, talán lesz ez még igy se

Szólj hozzá!

2005. június 29. 09:50 - barzoj

Hát... csak mert ezzel nem kezdünk mondatot! Tegnapi nap, hejjj:

Elmentünk megnézni Erikával a Szerelem sokadik látásra-t, amit én már másodszorra láttam...mit ne mondjak,oda baszott! Ez a film... És Erikát is sokkolta, aztán mentünk ZPbe, ott taliztunk Tesóval és utána Kockás Tomival (vagy forditva? mindegy) egész jo lett volna a buli csak szegény teso nem birja az ilyen zenét...szal eljöttünk! viszont én nem mondtam le rola hogy táncolni akarok,és egy Oliver Martin (külsőre Ashton Kucher) hasonmás pasit találjak! hát Csepelen már igen nehézkes lett volna, azért elmentünk Erikával sétálni, és találtunk egy tündéri németjuhász kutyust az egyik kerítésnél...nagyon kedves kutyi volt,máris jobb kedvem lett tőle! aztán kikötöttünk a régi sulinál,ott megint megrohamoztak az emlékek ,igy végképp minden haragom elszállt,hogy nem maradtunk táncolni! De az igazi nyakleves itthon várt!

Megpislogtam a mailjeimet hajnali egykor! És Andris irt, eddig talán őt nem is említettem, pedig fontos személy... Szoval olyan összetett és elemző emilt irt hogy én majnem lefordultam a székről, én rögtön visszairtam egy hasonlatosat, csak nem tom hogy most félre értelmeztem-e vagy sikerült bele találni a közepébe,kiváncsi vagyok, visszaír-e... a nem lehet ,lehet hogy nem akadály...ha a távolságot nézzük. mindegy, bonyolult,nem akarok semmit elhamarkodottan kijelenteni.meglátjuk mi lesz!

Amugy meg egész jol vagyok...holnap Alvin koncert,arra megyek ,elvile Totiékkal...ha nem felejtenek el...tegnap erről is beszéltünk :)

Na megyek lehet hogy kiülök napozni mert állitolagm ég minidg nincs színem

Szólj hozzá!

2005. június 28. 16:41 - barzoj

Ma Csajnap van...Erikával még se megyünk bogdányba bulizni helyette megyünk moziba,mozi után táncolni a szabadég alá---ZP!

Végre jobban vagyok, tegnap kaptam olyan gyógyszereket amik segítettek! De sajnos még vissza kell majd menni! nem szeretnék de muszáj! Lényeg hogy ujra tudok élni és együtt élni ezzel a bajjal! Aztán a vaspotló gyógyszertől is jobban érzem magam,már nem szédülök olyan sokszor pedig csak tegnap óta szedem és képzeljétek csokiizű rágni való izé :)

Aztán lehet hogy v-csökkentő gyogyszer hatása de tegnap furcsa érzés kerített hataémába, kedvem lett alkotni a baj csak az volt hogy mindez  pár perccel nulla ora után jutott eszembe! mit tehettem neki álltam rajzolni!

Mindezek előtt tvt néztem ami azért volt jo mert imádok egyedül tvzni,anyuék aludtak én meg a fotelben össze kucorodva ültem, az ajtok csukva voltak és nem volt huzat! Erre valami kedves szellő meglebegtette a függönyt, körbe futott engem , megsimogatta az arcomat és az suttogta...minden rendben lesz! hatalmas nyugalom áradt szét bennem,és ujra örültem!

Ma pedig a jövö szele csapott meg,nem tudom honnan jött, de olyan villanást idézet elő az agyamba amelytől elhittem, arra születtem amire vágyom...sikerre...minden téren! mint egy virág ami az egész világ számára nyíli és nekik fog majd tündökölni! Lehet hogy nagy egora vall de leszarom! tetszik ez a gondolat...és ezt a napsütés hozta...köszönöm neki!

Jo érzésem van...talán a tegnapi trauma utáni kitisztult égbolt, szép, és jol esik!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása