Recap After Use

How did I end up here?

2005. szeptember 08. 20:10 - barzoj

Hájájájájjj! Első igazi hét a suliban és olyan szinten megy  a hajtás mintha jövőhéten lenne az éreccségi. Szernyűűű! Aztán, holnap suli után megyünk Vivivel lovagolni, szombaton meg elviekben moziba és valszeg a célszemély is jön! DEH! nem biztos hogy törnöm kéne magam,azt hiszem kezdem belátni hogy mekkora balek ,és ha megszakadok se lenne jo a fiktív kapcsolatunk, szal minek izzadjak azért hogy összejöjjünk? Annyi más ember van aki jobban illik hozzám! És különbenis attol még hogy hosszu a haja??? ugyanmár,csak a Soma hosszabb frizuval! De a Soma jobb fej és lehet hogy ezen a ponton jobban is szeretem!

Meg amugyis ha kedves díszpinty kijelenti hogy dehát én feszült vagyok mellette, akkor nemes egyszerűséggel menjen a fittyfenébe! hogy ne mondjam vulgárisabb módon!

Special thanks for: mindazoknak akik elhitették velem hogy vagyok én különleges! még ha nem is, külön emliteném Kriszt (Győrből) aki megbecsül annak ellenére hogy hülye vagyok! Pötyinek is köszi azért a négy napért,és a biztos háttérért!kösziköszi még Trollnak is aki a csunya eredmény mellett még is csak látott bennem valamit! És téleg mindenkinek akinek egyszer is megfordult a fejében hogy jo vagyok én igy ahogy!

Díszpintyek szégyeljék magukat!....nagyon

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása