Recap After Use

How did I end up here?

2005. szeptember 14. 17:52 - barzoj

Nohát! Időm nuku,most is csoda hogy itt vagyok!

Díszpintynek nem kellek, mert nem tetszik neki a személyiségem...eldobtak,felbontás előtt! nem is ismer! Felületes fajta,vagy sablon mániás,pedig nem, és mégis? Fáj,vagy nem is mert már hozzá szoktam igy egész jol vagyok,csak betegen,szedem a bogyokat meg minden. A mai magyar dolgozat hááááát,nem lesz életem legszebbje!

Díszpinty! nem tom mikor lesz teljesen vége,de már nem tart sokáig, ...az én jellemem és személyiségem és a kettő egyben , az egyetlen dolog amire igazán büszke vagyok, és a sárba tiporták, talán hagytam? velem van a baj? nem tudni! bár a statisztikák elég jok: pinty  is csak egy fő és naon ugy tűnik hogy egyedül van a véleményével!

Tamás szerelmes,azt mondta belém...hiszi a piszi! nem köt most le! Na mindegy szoval a nyugtató valóság, nem vagyok egyedül! Sálálálálááá és holnapután Lost!

Szólj hozzá!

2005. szeptember 12. 16:18 - barzoj

A felfordulások időszakát éljük... Ugy tűnik az egyik legkedvesebb barátosném vágyainak tárgya igen élénk érdeklődést mutat irántam,én viszont barátnői kötelességemből adódoan rá se nézek! az már más kérdés hogy van aki lefoglaljon (több oldalról is)...De mit is mondhatnék? a hiúságomat legyezi a dolog! De az összes ilyet elcserélném azért...sejtitek miért...

Szombaton láttam a Tök Alsó 2 c. csodát! Amikor a delfin tökön harapta az öregembert visítottam a röhögéstől és a mai napig megeresztek egy mélyről feltörő hö-hö-t ha eszembe jut!

Miről irjak még? fáj a torkom,és nem tudom mit nem mondtam el.

Jahh,a kb 3 nappal ezelőtti eset:

Ha akkor nem indulunk el Viviennel,bizonyára a pinty torkáról kellett volna lefejteni az ujjacskáimat, és ugyanez forditva... azért mert eldurvult a viccelődés. A pálya felé mérgelődtünk/tem, és megint! A  pályán nem tudtam mit kezdeni magammal, és kissebb biztatásra futva vissza mentem pinythez!(mint a pinty höhö). És lássatok csodát a butapoénbol (amit én egyszerüen képtelenségnek tartottam) nagy összeborulás lett (nagy kilőve,fucsát tedd a helyére)...és ennyi!

Ma esetleg holnap a Grét okfejtés,mi miért? és hogy lesz ezután, Vivien már tudja...vagy olyan rossz és azért nem mondja,vagy olyan jo hogy felesleges mert a kedves megtalál magától!

Éljenek a szimbolista költők!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása