Recap After Use

How did I end up here?

2005. december 31. 12:09 - barzoj

Az év utolsó bejegyzése! Történt hogy kedves matekkorepetálós barátném egyedül maradt ezértm ost eljön velem bulizni, és adri is meg Adri Balázsa is, és megyünk egy kb ötvenfős buliba,ami reményeim szerint jó lesz! Én most göndörödöm! Persze a bulin nem lesz ott az aki naon fontos, de lesznek hasonlo fontos emberek! Szerintem lesz mit megbeszélni majd!:) már nagyon érik az a beszélgetés, vagyis nem érik mert most szünetel,de mindent pozítivan kell felfogni!

Jahh a hídbalemenet egyik oka,hogy az aki megbántott irt egy emilt! szerintem semmire sem emlékszik! Csak a szépre mert azt elküldtem neki fotóba...

Boldog újévet minden kedves idetévedőnek

Szólj hozzá!

2005. december 29. 10:44 - barzoj

Hát téleg megéltem! Egyedül vagyok itthon...Valami nagyszerű dolgot kéne csinálni ezen a napon! Persze tanulni is kéne,de egyébként vmi jót...elvileg este talizok Adrival, az már magában jó...Csak izé valamit,ki kéne mozdulni,csak hova menjek ilyenkor,és ami még nagyobb kérdés hogyan?egyedül már nem olyan jó buli,kutyával meg nem mehetek akárhova...elkéne repülni vhova,még nem láttam Rómát...vagy meglátogathatnám a Dombot, ezeréve nem voltam ott...de az se jó egyedül.Nem tudom anyuék mit találtak ki mára..tudják hogy mozibuzi vagyok,de nem hiszem hogy filmet nézünk...és még azt sem tudom hogy lesz e tortám...mert az ajándékot már megkaptam (fénykép készítő :) állitolag ez az én napom,van egy saját napom...mit kezdjek vele?

Sálálá

1 komment

2005. december 28. 13:25 - barzoj

A Hó elolvadt,fene akar a Mátrában lenni ...

Minnyá mennem kell, találkozom az egyik volt osztálytársammal,össznépi pletyizés lesz :) hihetetlen, én legalábbis nem hittem volna 18 évvel ezelőtt hogy egyszer ez is eljön,de bizony holnap lesz a nap amikor már tizennyolc éve vagyok ezen a világon! Tizennyolc!!! Mostmár mindent szabad, buli meg minden,sőt mostmár börtönbe is kerülhetek,najo ez nem olyan örömteli dolog.De például majd vezethetek is,meg utazhatok egyedül, sőt el is költözhetek! És mostmár jelentkezhetek dolgozni majdnem akárhová. Felnőttem,pedig nem is! Remélem nem...tizennyolc,ha amcsiban lennék még várnom kéne ,ott huszonegy a korhatár...én jobban érezném magam ha itt is akkor lenne felnőtt az ember! Vhogy nem annyira akarom én azt a holnapot!

belenéztem az irodalom tanulnivalóba...és rájöttem hogy nekem muszáj visszamenni abba a suliba,még van hátra egy kis idő...na és ettől kaptam hányingert! Kezdem nagyon utálni azt a helyet! Mert naná hogy mi a másodikon vagyunk és az kurva lépcső sem lett rövidebb,és minden reggel az infarktus kerülget mire felérek,és az egésznek gusztustalan szürke színe van, és az órák 45percesek,és az irodalom órát még mindig Ritka fogja tartani,és tulajdonképpen ő az egyik ember a világon akit nagyon utálok...ezért kell vele kedvesnek lenni,mert ha nem tudod legyőzni állitsd magad mellé,bár ő sosem fog mellém állni,mert nem tom mi baja van velem...És már nem lesznek szalagavató táncpróbák sem,és visszaállnak a testnevelés órák! És megint lesz egy csomó dolgozat amire ugyteszek mintha tanulnék pedig már rég az általánosiskolai tudásomból élek! Mert rádöbbentem hogy Bullshit a gimnáziumi oktatás, és alig tanítottak nekem valami újat...

Najó sírásnak vége!amugyis menni kell mert indul a buszom...

Szólj hozzá!

2005. december 27. 17:27 - barzoj

Bazi nagy hó van kint:) most lennék én a Mátrában...Szülinapomra megkaptam a Narnia Soundtracket Erikától,nagyon szép zene! És nagyon szép film!

Nyamnyam ilyen fehérgólyóvackot eszek aminek a reklámjában egy balettoscsajszi van meg egy nyálas pasi...hülye neve van,meg hülye a reklám is,de finom ezazizé! És már nincs messze a január! Na nem mintha égnék a vágytól ,hogy suliba menjek,de kétségtelenül mostanában a legjobb dolog az odavezető út... Ki más lenne képes BKVn ismeretséget kötni mint én- nyugodtabb napjaimban vissza gondolva képtelen dolgok hosszú sorát éltem át:) egész izgi volt,tőlem szokatlan módon:) Vissza ülnék már arra a hullámvasútra mert ez az itthoni punnyadás nincs rám tul jó hatással (még ha igazából nem is mindig itthon vagyok:)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása