Recap After Use

How did I end up here?

2006. március 12. 18:52 - barzoj

Hühümm... 10évesnek érzem magam...ez a mindenjobbanérdekel a pasiknál. És téleg! Valami egészen új gondolkodás-forma fészkelt belém néhány nap alatt. Jövőhéten tartom a teszt-hetet és ha beválik akkor így maradok! Ez azért hasznos mert no more kesergés a csalódásaim miatt, aztán : tisztábban látom a jövőt mint valaha,tehát még véletlenül sem állok neki bajlódni marhákkal! Ergo semmi de semmi az ég egy adta világon nem fogja elterelni a figyelmemet! Íme lehet máris az álom-életre koncentrálni amit valóban 10évesen álmodtam meg magamnak (azelőtt csak ködös elképzeléseim voltak, viszont 10. évre minden tiszta lett!)... Így lehetek igazán hasznos magamnak, hát szorri emberiség nem születtem Terézanyának, so csak a saját malmomra fogom hajtani a vizet! Hála nektek (tudjátok kiknek) a legtöbb személy ezentúl csak használati tárgy lesz! akik megérdemlik azok valóban fontosak lesznek...de erről most nem nyitok nagyobb vitát!

Vegye mindenki aminek akarja: bosszú, vagy jogos hozzáállás,netán hülyeség,gonoszság... Hidegen hagy!Valamit valamiért...és asszem most jött el az én időm (itt akár be is iktathatnánk egy ördögi kacajt)...

Egyébként rájöttem hogy mindenkinek jár egy kis sztárság, az aki nem született nagyobb lélegzetvételű elismerésre, még ő is megéli az érte való rajongást,persze egy szűkebb körben,szerényebben stb... Na én nem ez vagyok :) én tudok várni! És az idő múlása, az elme fejlődése mind-mind növeli a Bummot :) Szerintem így már igazán érthető...nekem az lesz hat év múlva.

Szólj hozzá!

2006. március 06. 19:46 - barzoj

Én befejeztem! Újabb csalódás... Már nem is fáj, nem érzek semmit. Ez a sokadik,elérzéktelenedtem! Najó azért a düh megmaradt! Soha többé nem akarom látni... Ha farkasok lennénk széttépném, pedig nem vagyok az a vérengzős fajta de a becsapás miatt érzett harag kiszabadítaná belőlem az erős Hőst! A varázs szó (ami mondat): "najó Csá, nekünk mennünk kell!" a hozzátartozó mozdulatsor: mélyen a szemébe nézek 180fokot libbenek balra,rántom az Erikát is,és szószerint sepuszisepá ott hagyom az aluljáróban! És nem érdekel,egyszerűen nem tud érdekelni! Ha az ember fejét negyedszerre basszák át! És mellé még mindenféle idióta kifogásokkal jönnek akkor lehet hurkot keresni a nyak köré,leszek én hóhér nem kell aggódni! Hát basszus, mi van ezzel a világgal? Emberek! Ez a kurva öt hónap róla szólt! És tessék,lehet mindent szépen visszamenőleg törölgetni!

Mert azt hiszem disz iz di end! Most lekopogom ,hogy ő nem fog keresni..én kerülni fogom,jó messzire! Annyira de annyira bíztam benne ,hogy a sok pofárazutty után ő nem ilyen lesz! De a világ elvan cseszve,vagy én vagyok elcseszve...azt hiszem ezen a ponton már ez is mindegy! Már ahhoz sincsen kedvem ,hogy azt kívánjam: bánja meg a tettét,és a viselkedését meg minden! Egyébként meg legyen a korrozió áldozata,az sem érdekel...mer hogy én amiután itt leütöttem az utlsó betűt,nem fog eszembe jutni ,hogy vajon mi lehet vele!

Menjen tengerfenékre kőolajnak...akkor talán hasznosabb lenne a világ számára...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása