Recap After Use

How did I end up here?

2006. március 19. 19:15 - barzoj

Sálálálá. barzojnak holnap randija lesz! Igazi,hivatalos randi, huuuu egy olyan sráccal akit csak tegnap ismertem meg háááá,pedig állítólag már tavaly is találkoztunk...rá kell jönnöm,hogy szenilis vagyok...mindegy! a lényeg a holnap, köhöm,én meg a teaházak...uuuuuu

Szólj hozzá!

2006. március 15. 19:53 - barzoj

Boldog március 15.-ét mindenkinek! Ez az a nap amikor kipirult arcú öregek és fiatalok,félig tudatosan félig tudatlanul háromszínű anyagdarabkát szúrnak szívük fölé...Én moziba mentem :) apuval megnéztük a Pirosszkát, és rajtunk kívül még olyan sokan hogy nem volt elég hely...tehát egymás mellé nem tudtunk ülni,csak egymás mögé...de így se volt rossz! Imádok moziba járni!

Tegnap nálunk aludt a Sára, vagyis ma,és átbeszélgettük az éjszakát,aztán olyan őrjítő sebességgel aludtam el,hogy magam is meglepődtem rajta. Egyébként meg érzelmi hullám nincs,hót egyenes minden,tükör sima és uncsi...Most megint el kell kezdeni dolgozni! A szerepemmel sem állok a legjobban,kábé minden át lett írva...Egyéként most ez a legnagyobb gondom (ennek örülök,hogy csak ez),jobb akarok lenni! Kezdem látni az ebben rejlő munka nehezét . (tenyér dörzsölget) Sebaj Tóbiás! Ha ez nem lenne valószínüleg elkaparhatnátok,mer belehalnék az unalomba!

Nna még felpenderítem a képeket...aztán jön Adri...dumaparti:)

Szólj hozzá!

2006. március 13. 19:37 - barzoj

Mi van ha az ember lánya szerelmes? Na nem,nem egy személybe (odáig nem alacsonyodok le :)), szerelmem tárgya egy zene... Vessetek rám követ,de megőrülök James Blunt dalaiért! Most akkor mi legyen? Hiába haragszom rá amiért csak tíz szám van a cdjén,lehet hogy hajlandó leszek olyan sok pénzt kidobni érte... micsoda világrengető problémák (vállat von)...

Sálálá:) holnap nem megyek be első órára... és azonkívül csak kettő lesz megtartva...imádom március 15.ét :D..De kérem: mi ez a jó kedv? nem tudooom...de tetszik!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása