Recap After Use

How did I end up here?

2006. március 25. 21:20 - barzoj

Ma elvittem a szövegemet,hogy majd haza fleé úton tanulgatom...de idefelé jövet lefolalt a mélyről jövő vigyorgás...Ducus Fejűvel találkoztam:) hát nem aranyos? a válaszom: de... olyan mosolyogtató...ezért is néztek hülyének a héven... But who cares? Holnap zsúfolt napom lesz...az se baj...Csak a színjátszóval kapcsban vannak fenntartásaim...picit megrendült a bizalmam...mindegy,ráér ezzel holnap problémázni...

Ma van a volt irodalomtanárnőm névnapja...

Szólj hozzá!

2006. március 25. 08:47 - barzoj

Na,hát izééé...Asszem összejöttünk...a finishben persze nem a legromantikusabb formában,de meg teszi! Fő a határozottság! Ezuton: Andris ezt asszem bebuktad...sálálá. Én örülök neki, nem boncolgatom hogy szerelem e vagy sem,lényeg hogy kurva jól esik,és hogy rég nem éreztem ilyet,annak ellenére hogy...és legyen akármilyen nem érdekel! Amit eddig láttam ,hallottam és kaptam az pont elég....nekem,most! Aztán a többit úgyis meglátjuk.

A blog egyelőre bizalmasba megy,de idővel evribodi számára látható lesz :)

Szólj hozzá!

2006. március 23. 15:34 - barzoj

Ha nem lenne elég gondom,még azt hinném,hogy jól jött ez a mostani dilemma...ami végülis vhogy el van döntve,érzem a kimenetelét,és azt is hogy nem is olyan rossz!

Egyedül vagyok itthon,és leszek is,jövőhéttől...az buli...ez most annyira nem. Szerintem reggel megbántottam anyut, azért ment el előttem...nincs kedvem a délutáni izéhez ami ezután jön,nem akarok kiengesztelni! Engem engeszteljenek ki! Kárpótlást akarok az összes szarért amit eddig elviseltem! Most! Igazából okés hogy majd nem sokára összejön valami ami jónak ígérkezik,de a legutóbbi vacak még nem múlt el...jó kis virág nyelv mi? nekem is tetszik:)

Hát szóval,ha összejövünk nem baj, még talán örülni is tudnék neki...de ha közbe feltűnik azizé? Váhhh...

Na megyek vígasztalódni,majd bánatbelefojtás a tételekbe!

Szólj hozzá!

2006. március 22. 17:38 - barzoj

BAkter,jól kicsesztetek velem! Nem is lehet kommentálni... még ilyet!
Na figyi,bármit meg tudok szokni ,de azt nem hogy hiányozzanak a kedvenc kis idézeteim...már azért öröm volt ide járni! ugy hogy pliiiz legalább az maradjon meg,jó? léci!!!!

Szólj hozzá!

2006. március 22. 17:35 - barzoj

Na Ne mááááár! Mit tettetek a kedvenc blogolós helyemmel,nem szoktam nyavalyogni de minnyá be kommentelek!

Na most el is szállt az ihlet,basszus!.... Na jó akkor most megmondom a tutit a reklamációs irodánál!

Szólj hozzá!

2006. március 21. 16:05 - barzoj

Örülök ,csak tudnám minek? hát izé,a randiról még nem nyilatkozunk...ez olyan majd meglátjuk...

Ma írtam egy ötös dogát,és ez jelzi hogy újra vissza kerültem a nyeregbe! Egyébként meg tessék elképzelni hogy tegnap rázúdíthattam kétheti haragomat arra aki ugye a brand new disappointment! És lehet ,hogy jól esett,minden esetre baromi sok hátbaveregetést kaptam érte, és több barátosném ugy gondolja ,hogy jobban nem is csinálhattam volna, és hogy minimum goldenglobera felterjeszthető! Bár nem látták,a hatás így is nagy volt...Na és ha ezekután elgondolkodik ellenem elkövetett gaz tettén akkor oké,ha meg nem akkor rendkívül buta emberrel állunk szemben!

Egyébként jó hogy jó a kedvem...MEkk színjátszóra,ugyhogy most össze kapom magam...PÁPÁ

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása