Recap After Use

How did I end up here?

2006. április 02. 16:27 - barzoj

Minnyá mennem kell matekozni, ha ducus tegnap nem mondja el is felejtettem volna...tök totál el vagyok varázsolva...Hát a mai színjátszó pff...jó volt,sikerült zavarba hozniuk...nem írom le mert ,mert a dolog nem érdemel több betűt! És igaziból nem is kell vele foglalkozni...Nem zökkentett ki csak ennyit akarok mondani!

Szólj hozzá!

2006. április 02. 09:39 - barzoj

Ez a bele estem mint vak ló...

Tudom hogy két hete mást mondtam, de itt a példa hogy változnak az idők...Mi kéne még? per pillanat semmit se tudnék mondani...most úgy tűnik teljes minden, jó lenne ha felvennének meg sikerülne az érettségi,de ez a jövő zenéje...Most jó,nagyon jó!

Tegnap voltam alkalmasságin,cirka négyórás teszt volt,segáz! Hoztam a formám,vagy kivágnak és ki is tiltanak vagy zseninek fognak titulálni! Mondjuk jó lenne tovább jutni a második fordulóba!...De inkább nem agyalok rajta mert csak április huszadikán lesz eredmény és akkor is csak az operatőr szakon :S

Ducusnak holnap nyelvvizsgája lesz...ezért ma nem találkozunk,mert az utolsó napon szeretne rendesen felkészülni (markába röhög- ismerem ezt a taktikát)..

Minnyá indulnom kell színjátszóra,váhh! nem gyakoroltam a szöveget,megint a metrón fogom elővenni...égő!

Meg tanulni kéne törit és irodalmat...a hócipőm van tele az irodalommal! pénteken csak két nap alatt csak három tz-t irtunk irodalomból,holnap gyilok - felelés, és azt a kurva Puszták népét is ki kéne olvasni,de a hányinger kerülget! Töri no comment,legalább négyesre kéne megírni mind a kettő dogát... Nnna nyavajgásnak vége ,megyek öltözni...

Szólj hozzá!

2006. március 30. 15:26 - barzoj

Holnap átjön Ducus Fejű...:) takarítani kéne. Meg tanulni is...

Hát mit is mondhatnék? tök jó,megy a hajtás,szombaton alkalmassági,de este Ducussal meg Adriékkal megyünk színházba :) Bármit akarnék most írni valószinűleg Ducus lenne a tárgya. Nem mondok ki érzelmeket könnyen...belőlem nem húztok ki semmit! Ducus nagyon ari...najó meg az is, hogy izé...na az még nem :) Úrég,de infantilis vagyok!

Igazából nincs túl sok gondom,najó érettségi meg ilyenek,de már komolyan kezdem élvezni ezt a felhajtást...ja és persze említettem már Ducust? nem elégszer :)

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása