Recap After Use

How did I end up here?

2006. április 15. 08:43 - barzoj

MA mit csinálunk? se mamit,se papit... óvodás programot találtunk ki, elmegyünk libegőzni! Adriékkal, négy tizennyolcév feletti emberke nem tudott kitalálni jobbat. Büszke vagyok magunkra :)

Tegnap csalódnom kellett valakibne akiben egyébként azt hittem sose kell majd! Sára barátnőként csődöt mondott,ugyhogy ne lepődjön meg ha többet nem hallgatok rá,nem is hallgatom meg,és nem is számítok rá! Röviden ennyi,szerintem az adott szó kötelez...úgy tűnik egyedül vagyok vele! Egyébként meg elég kényelmesen értem haza éjjeli egykor,de gyűlölök egyedül éjszakaibuszozni! Túléltem,pedig a közvágóhídnál kellett átszállnom, I am the Hero of the night :)

Mit is mondhatnék még? tegnap x-aktákra aludtam el,és nagyon fáztam,mert véletlenül összecseréltük a takaróinkat anyuékkal (najó én kutyultam össze) és hát a pokróc nem nyújtott elég meleget...de a reggeli forró zuhany ummm:)

Til kingdom come...Coldplay, sóhaj,mennyi mindenre emlékeztet ez a szám, egyébként tök jól vagyok,már az emlékek is kevesebbszer rohannak meg...Lassan kigyógyulok az előzőből is, sokban köszönhető ez egy bizonyos személynek, akit már csak azért sem írok ide mert...nincs is okom,szóval mittom én...

Tehát az általános jelentés: jól vagyok,semmi bajom,sokat mosolygok,rendesen eszem,körülnézek ha átmegyek az úttesten... És van kit hiányolni ha nincs velem. mindjárt érettségi,de még nem készültem ki...Majd az alkalmassági vizsgától,ha nem kerülök tovább...

Szólj hozzá!

2006. április 13. 10:57 - barzoj

Én már mindent tudok! Mindent láttam, mindent! Egy ember kivülről belülről, szószerint...üresen is!

Láttam ahogy felvágják a húst, és megértettem,mindenki csak ennyi! senki sem több egy hústömegnél,és hogy mind odajutunk egyszer. És némelyikünket látni fognak,úgy ahogy még mi sem látjuk saját magunkat. A zaj,a szag, és a látvány...sosem felejtem el!

Az élet, láttuk elmúlni. A testet ami felett hatalma lesz a késnek, egy mozdulat és nincs az a ruha amely eltakarhatná... Az embertől már nem kell többet várni,nekem nem kell másoktól többet elvárni,és ez jó! Mostmár látom miből vagyunk,és tudom hogy a fejben dől el minden,de lényegében ott is csak ráncos hús van,és persze személyenként különböző, de gyakorlatban ugyan az...nincs mitől félni...én nem félek!

Az életnek van a legnagyobb hatalma, és összetartja a sejteket a csontokat,a világot! Mostmár minden világos....

Szólj hozzá!

2006. április 12. 18:06 - barzoj

Az örök elégedetlen, a hűtlen...shame on me,. de nem tehetek róla! Fáj az ami nem történt meg,mert mi lehetett volna,mert ami lehetett volna az az álmom.--. hogy szép lehetne,és boldog meg jó! És szó se róla így is kurva jó! De hát hiányzik az ami nem az enyém ,nem is volt az és fáj hogy nem is lesz ,talán soha! Csak a Republicról jutott az eszembe... aza repül a bálna! És csak azért mert ő is hallotta...és nincs nap hogy ne jutna eszembe...tudta nélkül nagyon sokat segített ... És belémnyilal az érzés, jó lenne most vele lenni,vele maradni...

elfelejteni még sokáig nem fogom,hiszen van egy külön mappája,itt is, és egy külön hely valahol bennem is...remélem egyszer visszatalál hozzám...

Szólj hozzá!

2006. április 11. 16:39 - barzoj

Blö...csak két napja járok újra suliba,de az emberek megőrültek! Ezalatt a két nap alatt annyit idegeskedtem mint kábé másfél hét alatt! ELszoktam a társadalomtól! ami egyébként egyre jobban bosszant!Az emberek hülyék,és nagyon sokan nagyon hülyék viszont most már biztos hogy egyedül maradok itthon két héten belül....vééégre!

Mit is mondhatnék még? Színjátszó este,honap szerda - mozi...ezek jók! Csütörtök: vizválasztó, szülők meg ilyenek...

A lendületem, na az hol van?

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása