Recap After Use

How did I end up here?

2006. június 15. 12:01 - barzoj

Kezdődik a zsongás! Megindult a  visszaszámlálás :) A Nagy Buli folytatódik... Érettésgizünk! Bár ez a fele némi aggodalmat kelt bennem,mert itt Live-ban megy...beszélni kell! Hol vagy jó öreg önbizalom? vajon egy kis Jéger vissza tudná csalogatni? De milyen dolog kettőt látni a vizsgabizottságból? Az nem az én formám:)

Jelen állapotomban nem is ihatok, mert gyógyszert szedek ... Egyébként van egy olyan érzésem hogy Ducus szeretne elmenni a Volt fesztiválra, de én neeeeem! És ahogy közeledik a Szigethez sincs túl sok kedvem,otthon maradós énem kezd felszínre törni :( Hogy velem még bulizni se lehet! Najó ez csak félig igaz, a NAgy Halál előtt , honap elmennék bulizni, na azt viszont Ducus nélkül...jójó lehet hogy ez most szemét dolog, de én se kérem hogy vigyen az osztálytársaival akárhova. Hadd maradjon emg az én saját köröm...my own sphere...Mármegint kezdődik ez a morgós kedvem. Szerintem a valaminek vége van...

Nincs kizárva hogy múlnak az érzések, de a torokfájással együtt úgy minden...még Szép se hiányzik, ő is csak bosszú tárgy! Ennyi elég tőle...Én a kegyetlen...dehát velem is kegyetlenkedtek...de legalább őszinte vagyok.

Nahh elég ebből! Tanulni is kéne, mert a Nagy Buli csak akkor Nagy ha jó jegyeket szerzek...egyébként meg költözhetek a MArgit-híd alá,mert ha elrontom itthonról kivágnak :)

Szólj hozzá!

2006. június 13. 13:23 - barzoj

Na barzoj, jól magadra maradtál. Nagy a csend tegnap óta. Igaz is meg nem is. Emailt azért kaptam. Ha elültetik a bogarat a fülemben elhiszem hogy nem érdeklem annyira hogy harcoljon miattam. De azt hiszem most tévedtek, és én is tévedtem... Megér ez még egy kis időt. Kegyetlen vagyok,A kegyetlen,A hűtlen... Hűtlen magamhoz és a világhoz. Mihez kéne hűnek lennem? Talán az álmokhoz, és ha egyszer arra ébredek,hogy az álmaimhoz is hűtlen vagyok, akkor meghaltam... Amíg élek küzdök, és hova kötne a hűség ha nem a célokhoz.

Másokhoz CSAK hála köt, ami felbontható ha elhív a kötelesség. Hozzájuk lehetek hűtlen, én vagyok A hűtlen. És emiatt vagyok az,nem pedig új szerelmért,vagy más emberért! Csak az álmaimért...Mert elhagyok! Ha menni kell...

Vissza az elejére: a csend nem olyan nagy mint ahogy ezt eddig hittem. Az email ami megijeszt és igazol. Még lehet hozzám kötődni,nem vagyok szörny. Még mindig nehéz elhinni, mindent elhiszek de ezt nehéz. A mentség: közelebb van a Holdnál, ezért mondhatom hogy nem érdekel...nincs baj...ezzel még megbírkózok, még mindig könnyebb ezt elfogadni mint a NEMeket...még mindig könnyebb!

Szólj hozzá!

2006. június 12. 11:31 - barzoj

Tegnap évadot zártunk! Mit is mondhatnék? Jó volt. Jó volt találkozni olyanokkal akiket régen láttam, jó volt játszani egy picit... hiányzik már!

Nem tudok mit írni, fáj a torkom. Rendet kéne csinálnom,de nincs kedvem! Hisztis vagyok, és dühít egy-két dolog, amiről ráadásul nem is én tehetek! Miért van az hogy két ember aki szoros rokoni kapcsolatban van ,nem tudta kiismerni egymást 18év alatt? És miért nem olyan közismert a korabeli lovagok kötelezettsége az anyák és a fiúk körében? Kihaltak a templomosok? Egy királylány már sosem lehet biztonságban? Tovább kell keresni! Talán majd egyszer,máshol ,másvalakivel,akit nem féltenek annyira,hogy porbahulljon a lovagi erény...ez sérült dolog , rendkívül sérült! Hogy nekem mindig az anyákkal van a bajom. Nem sokára elég lesz, és gyenge pillanatomban radikális leszek! Nem érdekel, ne nekem kelljen megtanítani őt kiállni azért ami állítólag nagyon fontos neki!

Ez nincs benne a munkaköri leírásomban, én nem akarok tűrni. Egy kapcsolat két emberről szól, nem pedig két emberről és az egyik anyjáról! Ilyen nincs! Felnőtt emberek vagyunk, és nekem ez így nem kell! szeretném magam felnőttnek érezni, de ha engedélyt kell kérni hogy elkísérhessen valameddig? Az illúziómat fojtja bele az elkeseredés mélyvizébe! Mit lehet tenni? Mit tehet A hűtlen?... érzem, és lassan látni is fogom. A mérleg billen, és ami fontos volt lassan elveszti értékét, és más dolgok kerülnek előtérbe,az egyedüllét nem  fog fájni...és az ok miatt az emlékek sem.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása