Recap After Use

How did I end up here?

2006. január 21. 16:32 - barzoj

Ma reggelre leesett a hó...takart volna be engem is. Nem akarok itt lenni.

Holnapra megérkezik a hideg... Kiváncsi vagyok hoz-e magával mást is. Biztos veszélyes lesz,mert nagyon sokan beszélnek róla. Szeretem a telet,nem olyan hangosak a viharok ilyenkor... tudom hol szeretnék lenni! Grand Canyon! Ez kell nekem,tehát ha valaki most készül Coloradoba vagy a környékre, szóljon, beférek bárhova. Köszi!

Kicsit elfáradtam,megint...Vagy nem tudom kipihenni magam...

Külön köszönet Attilának a számért amit most átküldött! Okos dolgok jutnak eszembe erről a számról, az ember mindig tanul valami újat... Nem kell odafigyelni arra hogy honnan, csak azt hogy mit:

"The most exciting,challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself.And if you find someone to love the You you love,well thet's fabulous!"- Carrie

Szólj hozzá!

2006. január 20. 16:52 - barzoj

Nem fogok most sírni!Nem és nem... Kicsit változtatni kéne,vagy változni...vagy még sem? ezelőtt három évvel miért volt olyan jó? akkor nagyon görcsösen akartam valamit és...bejött. Vajon most is elég a szufla ehhez? Ez azért van hogy rájöjjek,mindig kell a küzdelem? Vagy most mit csináljak?

Ez a különbség három év között, ennyi idővel ezelőtt tudtam,hogy mit tegyek...most meg? Egy sejtésem van: most megyek és megnézek vmi jó filmet,aztán túl élem ezt a hétvégét,és szép okosan fogok viselkedni...de hogy utálom ezt a piszkáló érzést itt bent! Ez nem hagy eltunyulni...

Ő meg végülis tudja hogy hol lakom...

Szólj hozzá!

2006. január 18. 17:32 - barzoj

Sálálálálá, de jó is a kés élen táncolni! Akkor most hova megyek? Mennék én Eltére meg Szfeére,de lehet hogy nem kellek nekik...váh,hogy utálom ezt!

Egyébként meg olyan édi...minden reggel :) najo nem nyálazok,csak annyit még ,hogy téleg egy kincs:) egyébként meg benyöghtene már vmi olyasmit hogy csináljunk közös programot,de igazán nem akarok elégedetlennek tünni :D na rohanok mert Erikával épp a napfolyamán készült videoinkat cserélgetjük :D

Szólj hozzá!

2006. január 16. 15:57 - barzoj

Na gyorsan! Még erre is jut idő! Szóval ma volt a nagy találkozás :) semmi konkrét dolog, nem akarom elveszteni a dolog lendületét!De nem tudom mi jár a fejében,nem tudom hogy mit akar! Pedig szép lenne ha a tudtomra adná,csak még is jobb a konkrét dolog,mert nem jó illuziókba ringatni magunkat...Mindegy! Felesleges drasztikusnak lenni. Amugy sem szabadna ezt ilyen előre helyezni,mert ugye most van az igazi karrier alapozás,hihetetlen hogy ennyire szemelőtt kell tartani vmit amitől rettegek,és utálom! Most! Mindegy a holnap legédesebb pillanata az valószinüleg a reggel,a legtanulságosabb meg a késő délután, a legborzasztóbb pedig a nyelvtan óra...I'll survive! Ha meg nem akkor fehér virágot kérek a koporsóra!Sóhaj, még felpakolom azt a vacak videot aztán lépni tanulni! És este hmmm: matek óra!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása