Recap After Use

How did I end up here?

Értem mááár

2006. november 09. 13:40 - barzoj

Tegnap végre elért az oly vágyott feloldozás!

Neked üzenem, ha látod: Értem, mindent értek! Értek,értem és megértem. Visszamenőleg elhiszek neked mindent amit mondtál és tettél. Értem mit miért... anyu segített megérteni, és ha valóban az aminek gondoljuk, akkor minden meg van bocsátva, MINDEN!

Ő úgy szeret téged ahogy én sose tudnálak, és a merényletek nem ellenem legfejjebb csak miattam történtek. Így már értem miért volt olyan nehéz döntést hozni. Nem a te érzelmeid voltam gyengék irántam, hanem az ő szerelme volt túl erős. Így már minden világos, értem mért mondtad azt hogy nem tudod nem meg bánni. Hiszen én se tudtam  volna másképp kezelni ezt a helyedben! Mostmár minden rendben, tudom ,hogy szerettél , nagyon, legalább annyira mint én téged. Elhiszem ,hogy lehet egyszerre két embert szeretni...Lehet mert veled megesett, mindhármunk hibáján kívül. Értem ,hogy mért mondtad, félsz ,hogy nem férsz bele az életembe... én is féltem volna a te helyedben.

Én nem tehetem meg azt a szemétséget ,hogy beleavatkozok...nem és nem, nem leszek önző.Mindent megértek, és remélem hogy Neki lesz így a legjobb, hiszen látom ,hogy mennyire mélyen gondolja az egészet. Ha valóban ő írta , nincs több szavam. Nagyon szeretlek ,de nem úgy ahogy te gondolod, és nem úgy ahogy ő teszi...Ilyen formán minden kitisztult, nincs semmi sérülésem, és rájöttem ,hogy a dolog rólam szólt, miattam voltál bizonytalan, és kitüntetve érzem magam emiatt. Megkönnyítem a dolgot, abszolut félre állok minden rosszérzés nélkül, mert már tényleg nem fáj, és remélem, nagyon remélem, hogy soha nem kell csalódnod benne...

Persze így hogy elértük ezt az állapotot, már nem lehetünk barátok, nem lehetünk egymásnak semmik se...talán jobb is így. Én nem felejtelek el...és bízom benne, hogy néha én is eszedbe jutok majd. De csak mint emlék, mert muszáj hogy teljes emberként felelj meg Neki...így van jól!

Szólj hozzá!

Ha kérdeznéd mi van...

2006. november 08. 16:18 - barzoj

Furcsa de jó érzés...Hogy mi is egész pontosan? Nem tudom, talán : isteni ígérettel ébredni! Még nem volt ilyen gyönyörű ébredésem itt, még akkor sem... És végre ez nem függöt senkitől! Szerződés...vagy valami hasonló.

Szóval tévutakra még juthatok,de a sorsomat már el nem kerülhetem. Mindegy milyen körülmények között is. Egyébként temérdek tennivaló zizeg körülöttem.Így mint kiállítás megnyitó,filmmásolás,filmkönyv olvasás, írás. És kakukk! Ezek is boldogítanak,néha ha nincs más..

A franciát is kezdem nagyon megszeretni:) anyu mondta,hogy kérdezzek tőle bármit hát megkérdeztem, hogyan mondják: Dögölj meg te szemét állat! Na ezt nem mondják, sebaj! mondanak helyette baszódj meg!-et amit jól meg is tanultam, még szükségem lehet rá

A hiábavaló dolgokért kár futni, csak a hülye úszik a hajó után...persze én világ életemben hülye voltam, ez még sem az a hajó! Feleslegesen megfulladni, pedig nem fogok. Persze buta dolog lenne tagadni,hogy nem zavar ez az egész és nem bánkódom. Mert még bánkódom,egy picit. De elmúlik,el kell múlnia. Tudom! Már nem fáj annyira, és lesz is még jobb. Lassan kisöprődik belőlem az összes vele kapcsolatos remény. Hiszen amiért ringbe szállok az fokozhatatlan és ha elértem, már emlékezni se fogok ilyen apró sérelmekre. Persze tudom,hogy ez a jelen problémája és nem élhetek a jövőben,de a jövő érdeke ,hogy a jelenben vele legyek elfoglalva és ne Brand New Fájdalommal.

Ma is seggberúgtak. Zsanett! De hálás vagyok neki, mert igaza van és hallgatnom kell rá! Rég nem akartak nevelni. De össze szedem a hiányzó darabokat...Na szóval én is jól belenyúltam,de nem panaszkodom. Jön még jobb is. Ezt ma hajnalban megígérte! És az Ő szava a legfontosabb...

Szólj hozzá!

A Multiplex lánya

2006. november 07. 15:37 - barzoj

Tegnap elmaradt a filmklub, helyett akkora igazságbeöntést kaptam, hogy nem lehetek elég hálás érte! Tehát elindultam,de ezenkívül mást nem nagyon csináltam, szóval ideje beletemetkezni a munkába.

Az én értékem a multiplex, itt vagyok én frontálisan a tömeggel! Tök egyedül a véleményemmel ami egyébként a lényegi tömeget szolgálja. Sokan ugatnak körülöttem a műfaji film ellen, de kérdem én minek nézzem azt a vásznon amit egyébként a saját szememmel is látok. A sok kirekesztett veri a nyálát, de én azt mondom kell a puding! És ha nem is lesz gazdagabb a világ egy Ildi féle művészfilmmel (bár sztem azt is kapnak), tündérmesét kapni fognak dögivel...

NEm tehetek róla, számomra a vászon egy menekülési útvonal,és hálám odáig üldöz, hogy mások számára is nyújtok ilyen lehetőséget. Értsétek ahogy akarjátok, én nem felejthetem el miért kezdtem el filmet szeretni és mért választottam pont ezt! Megyek és csinálom ,hát ennyi!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása