Recap After Use

How did I end up here?

2006. november 22. 10:49 - barzoj

Amikor keresel valamit és nem találod sehol, eltelik egy kis idő, lemondasz róla és megtalál téged... Mint engem tegnap az a dal...Your love means everything.

Ki emlékszik arra a megfázós reklámra amikor a beteg szürke és mindenmás színes körülötte?. Hát én is így érzem magam, mitöbb a megfázás is stimmel! Andi a francia csoporttársam (és egyben lelkes drukker) tegnap átjött teázni... Hárman (szobatársném is) ücsörögtünk fél éjjelen át a konyhában. Kettő:egy oda. Én szürke vagyok. Most. Olyan értelemben. Értelemben melyet csak én értek. Megfosztottak a homokszíntől,de nem a homoktól. Az még itt égeti a talpam.

Egzisztenciális problémák, hol a tető januártól? És hol a tető hétvégére, mikor minden barátom szét széled. Nem mehetek haza. mostmár tényleg egyedül maradok a filmjeimmel, és a temérdek írott szöveggel. Ha nem jön senki , tanulásra vagyok utalva. És utána kezdődik, elkezdődik és nincs napsütés,hogy örülhessek neki. Most nem látom olyan fényesnek mint májusban. Vanez így, ha már az Idő lenyulta az őszt, jöjjön a szürkeköd. Hát ha így marad,így marad. Bízzon a hóhér, nekem elfogyott.

Szólj hozzá!

2006. november 21. 16:44 - barzoj

HA az ember agyára megy a netezés egy óra múlva...

Mert nekem mindenki az érzelmeiről csacsog itt az éterben. Én meg csak bólogatok (aki látatlanban szereti a paszpartuit és jelen pillanatban mást nem is).

Hadd meséljek még a sivatagomról... Egy hét (és még egy univerzum) után is felrémlik a probléma (vagy feladat?- hogy hajazzunk az utolsó filmórára). A homok nagyon szép...egy képeslapról! de nekem már kurvára elegem van belőle. Filmtörténelmi szempontból a november édes. De én mindenhonnan kilógok,nekem még csak nem is savanyú. Olyan seizű de még inkább keserű. Tetteiben mérve pedig szurkáló,mégha igyekszem nem tudomást venni róla. A hűtlen mellé megtalált az új titulus: vígasztalhatatlan.

Merthogy majd az idő elintézi. Mert az idő olyan faszagyerek ,hogy ehhez is ért! Mitöbb: ehhez ért csak igazán! Hát akkor most elárulok valamit. Az idő egy kegyetlen kontár hóhér. Oda sóz a nyakadra a tompa bárdjával...nem figyel. Sem rám,sem az imáimra,sem a könnyeimre,sem a hiányára. Elfelejtett. Nem közvetít semmit üzenetet, pedig millió levelet adtam már neki. Még csak el sem olvassa! Én elvesztem valahol a karavánok és az október között. Kapálóznék de minek?

Az egészet ott cseszte el, hogy idáig jutottunk! Aztán ahelyett ,hogy tette volna a dolgát, elcsúsztatta az egészet, be az íróasztal alá olyan mélyen,hogy én elfelejtettem akarom-e hogy fekete vagy fehér legyeb. Olyan maradt: ,hogy beletörődés ,de kösz erre rájöttem volna magamtól is...felesleges ez a barmolás.

Végül annyira elvesztünk (idő és én) a zónákban,hogy már ahhoz is fáradt vagyok,hogy eldöntsem szeretném-e várni vagy sem. Nem sétálok el a szakadékig megnézni, érdemes e szájon át lélegeztetni a haldokló reményemet. Az idő nem mondja meg,hogy mit tegyek...ne mond az semmit, csak ül a padon és Univet olvas (vagy talán metrót). Nincsen nekem biztatásom ahhoz,hogy felvegyem  a kesztyűt. Elfogyott az összes fegyeverem,nem mehetek már háborúba,de még ökölharcba se...

És csak19 év telt el. Ezúton üzenem az időnek,meg az összes többi hAverjának, hogy jól nézzen körül mielőtt lelép a járdáról...és amikor embert választ nekem. Mert hiányzik, igen! De minő egyoldalúság, tulnyomórészt ez is volt mindig,mondanám hogy hozzászoktam,de az már szánalmas,ez nem ugyanaz a történet,itt már vigyáznom kell magamra,itt már nincs burok,itt már csak ő lehetne viharkunyhómnak,de gondolom az előzményből rájöttetek:ő sincs. Dehát hogyan tehettetném jóvá vele, pláne ha nem akarja...Az idő nem segít...segít-e valami is ebben a világban? A magam ügyében egyedül maradtam, ahogy a sivatagomban is. Érzelmi sivatag révén még homokvihar sincs.Nincs itt semmi,vagyis csak semmi van,meg egy kis homok....

Szólj hozzá!

2006. november 21. 15:53 - barzoj

Kétségtelenül valamiféleöregedési procedúrán megyek keresztül: szélsőséges hangulatváltozás! A tudat ,hogy ennek a napnak is vége (viszontagságok szempontjából) már önmagában is mosolyogtató,de híreket kaptam a paszpartuimról és ez véglegesen bearanyozta az egyébként közepesen szar napomat. Állítólag szenzációsak lettek, éés én mint büszke mama holnap megnézem! Ma hajnalban nem sikerült egészségesen aludni, vergődtem a torokfájásban és közben az esztétika teszten járt az eszem. De ma megnyugtatott a tanci (by Bányai) , hogy nem köll aggódni, könnyű lesz és a beszélgetésünkbőlkiderült hogy jó uton haladok a teljes felkészülés felé. Megnyugvás, felszabadulós szussz.

Máma még volt nekem karácsonyi hangulatom is: mandarin majszolás közbe'. De úgy egyébként reggel elég keservesen éreztem magam. Honvágy,magánykodás. De mostmár jobb, itt van szobatárs is és ez sokat segít! Najó vége a nyünyögésnek, mert most kedves Andrist fogom vállonveregetni, együttérzés céljából!

Szólj hozzá!

2006. november 20. 15:54 - barzoj

És végre itt mindennek a végén, leültem egy kicsit jelenteni, valamit. Olyan fáradtnak érzem magam... Dórival megegyeztünk: életfártadtság! Elvégeztem minden fontos vagy fontosnak vélt dolgot, kivéve a bevásárlást... Minő izgalom..nem is szaporítom tovább a szót. Ide fogok punnyadni és ezt vehetitek nyugodtan fenyegetésnek. Szokjunk hozzá a hétfő délután a tápolási kereskedelem igénybevételének ideje...blá...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása