Recap After Use

How did I end up here?

2007. január 14. 18:23 - barzoj

A gyötrődés. Virágnak hívják és a promodban dolgozik... De túléltük, mind az öten, rajtunk nem fog ki! Micsoda nyolc és negyed óra, többet aztán soha. De mi mosolyogtunk,pedig mindnek fájt a lába és elege volt a porcicákból. És megfogadtuk többet soha! Itt nem lehet karriert csinálni. Itt csak mérgelődni lehet a hibás vállfákért, a kurva hibás vállfákért! És a meleg, az álló levegő. A trópusokon ehhez képest szélvihar van! Csak egy félórára hagyhattuk el, és örömködtünk emiatt,addig amég Gyötrelem a torkunknak nem ugrott. Többet soha. Holnap lepakoltatom vele az összes polcot, vagy inkább sose megyek oda. Többet soha!

Csinos ékszerek a fériak...a teremtés koronái. De teremtés most elutazott, itt maradtunk mi, jányok :) Én szeretem a koronákat, a szépeket. És igen, jó reggelt : a koronákra rá lehet lépni. Már teremtést sem érdekli. Koronatiprásért csak magány jár, jányok magánykodnak és röhögcsélnek miközben azok a kurva hibás vállfák visszarepülnek a kartondobozokba. Koronák,mosolyok, pillanatok és sok porcica.

Szólj hozzá!

2007. január 13. 18:57 - barzoj

Azt hittem,hogy mire ideérek eszembe jut mit is akarok mondani, vagyis írni...nem így történt.

Szólj hozzá!

2007. január 12. 21:38 - barzoj

A nagyon tehetséges de legalább annyira hülye Ildi..én nem bánok meg semmit! Csak a lassú gondolkodásomat, na azt!

Az előző három nap egyetlen nagy levegővétel! Egy panoráma kép 360fokban...tekints körbe és láthatsz reggel gyászosan gyűrötten,vizsgán semmit sem tudva,délben éhesen menüre várva,szerteszét az épületek között,mert az intézés mozgat az intézetben, és végül este...Mert buli, és mindig! Emberek közel és távol, hiába. Barátsággal tartozom egy nagyon rendes lánynak, ígyhát a listám rövidül. Aztán nevetségről eszembe jutott, ha megkérdezné milyen amit ír,azt mondanám hogy értelmetlen akár csak ő!:)Jó volt nem otthon találni!Én ittasan készséges vagyok, ha bujtogatni akarnak mindenképp ilyen állapotban próbálkozzanak. Na ennek is meg volt az eredménye.

De mindenek felett: Nem hittem volna, hogy velem is előfordulhat! Nem, még nem fogalmazódott meg, de bevallom lappangott. Ez nem az ami eddig volt, valószínű ,hogy nem is lesz, nem hasonlítható egyikhez sem...Indie:)és persze nem a legjobb értelemben, és az is lehet ,hogy csak Dórival összekötődő rokonlelkűségem miatt,de ma délután vergődtem egy kis figyelemért,ő már nem én meg csak most...Egyre nagyobbak a fázis késéseim! Ha így folytatom végül magam mellett megyek el,kétszer...

Egyébiránt új arcok, új dolgok,változik is nem is...de én azért csak ne reménykedjek, háhh,hogy egyesek mit hisznek?

Remény van,de ahhoz köze nincs! Mitöbb köze igazán csak a ma délutánhoz van...na ebből mi lesz?nézzél körbe, miez? Igen,ez itt a nagyon tehetséges és legalább olyan hülye Ildi...

Szólj hozzá!

2007. január 09. 18:46 - barzoj

Na mi van,mi? Gyenge pillanatok, rés a pajzson nevezd ahogy akarod! Amikor nem tudod magad előre képzelni mert az elő előtt még van egy csomó más be nem következett de amúgy rád váró dolog. Beszélj csak tovább kettesben ,mikor úgyis tudod hogy csak rólad van szó és csak téged érdekel a csak rád vonatkozó teproblémád!

Arculköpést azért ne mert ma sikerült a sarokbeállás a huszadik után véletlenül! Ha rutinon meghúznak, na bumm. Épp csak indexelni felejtek el. Bár indexelnék annyiszor ahányszor eszembe jut ez az izé (jobbat nem tudok,hülye szegény) máris mennyivel több esélyem lenne az életben maradásban imitt a forgalomban!

Követek el hibákat,súlyos vétkeket,de azok legalább körülhatárolhatóak normálisak és érthetőek. De mi van életem X-aktáival? Megyek már megyek! Eszemben sincs megállni, épp haladva gondolkodom. Egyelőre még itt vagyok,csillogástalanul jelenben. A koszt meg még mindig a kicsiségek,háhh. Ez jutott. Válogatásra fel.

és minő csodálatos ötletem akadt...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása