Recap After Use

How did I end up here?

2007. május 27. 11:20 - barzoj

Bogyó hatalmas szemekkel néz rám és bököget a tappancsával... gondolom a hülye labdáját kéri amit elvettünk tőle , mert rém idegesítően nyüszög a kutya ha azzal labdázik...besértődött mert megtiltottam neki ,hogy bejöjjön a számítógéphez - itt most mindenhol kábel van, nem hiányzik ,hogy kihúzzon egyet... ő alkudozik.

Ma este Erika, koncert, remélem némi lelki fölény mert a közöny elhatalmasodott! a legnagyobb izgalmat a zh pontszámok jelentik. mennem kéne olvasni, hátra van vagy ötszáz oldal. kiülnék a kertbe, de elment tőle a kedvem. a szomszéd hülye kutyája is kint van. olyan vak hogy tegnap beleesett a kutyám vizestáljába.

el vagyok halmozva... semmivel.

Szólj hozzá!

Úgyérzem megbutulok

2007. május 22. 17:43 - barzoj

Nem vicc!nem iszom nem is drogozok, mégis kezdek hülyülni. A mai kommunikáció vizsga : én készültem nem is keveset! Tudtam, értettem mit látok a papíron, deh valahogy. Nekem kényszerem van egyeztetni - kár ,hogy a szomszédé módosított verzió volt.

Holnapután. Életem első UVja, butaságom következménye. A könyvtárban punnyadok: szószerint mert hihetetlen pilledt itt a levegő. Róma vázlata néz rám az asztalról én pedig hunyorgok mert nagyon fáradt vagyok! Be kell látni : nem születtem zseninek és elkezdődik a leépülésem. Fénykor vége?

Ölelj meg egy fát és fogd rá az Ildire. Ilyen kedvem van átpartizott éjszakákon... sokáig nem lesz pécsen buli>

Csütörtökön haza vágtatok, intézkedni. phü

Tanulj és nyisd nagyra a szemed! nehogy elaludjak itt. már csak másfél óra... "minden rémálom realitás..." - ezt hallom, Csókolom! Nem kéne ilyesmire figyelnem, de lassan elhiszem : a nem-történés történik velem. Csak az idő múlása lök előre a bazi szürke ködbe, nem nyugtalankodom de mégis!

Nagyon kell vigyázni az elmémre, még nem borulhat majdnem ötven évig. De most nagyon fáradt, nincs neki célja. Kivéve egyet, mégis kétkedek, kétkedünk. Szkepticizmus, hurrá - végig élem a filozófiatöri menetét.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása