Recap After Use

How did I end up here?

Ez egy fesztivál volt

2007. július 08. 14:23 - barzoj

Nehéz a kemping élet - sóhajtottam és kérdőtekintettel Ambrusra néztem aki csokipapírt piszkált a sátram felett...

Utolsó előtti nap beköltözött hozzám a kedvenc párom : Eszti és Ambrus. A négyszemélyes sátor megtelt élettel , és a tücsköm aki a második napon bújt el a tetejében, immáron három léleknek zenélt. Nade ,hogy ne a közepénél kezdjem...

Az Adri-Gábor járattal érkeztünk és önkényesen befészkeltünk a VIP parkolóba. Néhány személyt a fekete foltok miatt kihagyok most a beszámolóból , ugyanis csak a jó dolgokat akarom mumifikálni!

Egész héten párokkal és volt barátokkal voltam körülvéve, jó egyedül és mégis jó kedvűen. Sok koncerten egyedül tomboltam mert a "szüleim" a megavatt sátorban maradtak mindennap és minden éjjel ígyhát a 30y és a heaven volt az én magányom.

Rapszódikus hangulat és zavarodottság, de minden a legjobb értelemben. Sok sok röhögcsélés, nameg Adriékat dobálás makkokkal.

Ha Volt lesz jövőre akkor én is ott leszek... és ha mégegyszer szép ember áll mellém a koncerten és nagyszemekkel pislog felém, ígérem visszanézek, egyekutya talán mosolygok is.

A férfiakkal való kapcsolatom pedig nem változott a négy nap alatt, kavarhatnék de minek? ismerkedhetnék de minek? a csigának sincs elánja, hát nekem mért lenne? :) Én kivételes bánásmódot érdemlek egy kivételes személytől. Nímandok kiméljenek- ezt akár a sátramra is kiakaszthattam volna.

Barátian kellemes négynap, én nem leszek hűtlen hozzájuk, és többé nem fogok szerelmes lányokkalvitatkozni - felesleges. Nem isakarom azt mondani : na ugye én megmondtam! Nyár van,hát ennyi!

Szólj hozzá!

volt

2007. július 03. 10:58 - barzoj

Megyek Voltra.Holnap.Adriékkal.

Yeah

Egyéb: Elton John.

Kábé két három évente hallok valami ki-be leg legleg számot, aztán kiderül ,hogy a kis brit vörös énekli. Legutóbbit a Kés/Alatt c. függőségetokozó sorozat egy megrázó epizódjában hallottam. Keresek valami hozzátartozó videót és valahogy beapplikálom.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása