Recap After Use

How did I end up here?

Balaton

2007. július 21. 19:53 - barzoj

Családomé a hajnal ,de nem az enyém. Autópálya képe és sötétfoltok váltogatják egymást, érzem ,hogy a szemem a kétszeresére duzzadt : meleg, koránkelés , öregedés. Nyavalygok és tényleg meg kell vadulni olyan hőség van.

Parkoló majd fekhely keresés , még mindig vannak sötétfoltok. Aztán a mélyvízben a bólya mellett magamhoz térek. - De nem teszem az arcom bele! - dacolok. Aztán mégis , mert a gyerek bennem végre felülkerekedik. Napolaj szag van a vízben. Szegény halak, milyen halak? Nincsenek is már halak a tóban. Elköltöztek. Helyettük beköltöztek a németek, most ők laknak a Balatonban. Dojcs halfajta mely a vízben hagyja a ragtapaszát és az ivadékait. A dojcs halak télen elrepülnek Dojcslandiába ahol meleg van, de lehet ,hogy nincs. Nyáron viszont mindig visszatérnek üdülő és lakó territoriumaikra , melyek a Magyar Tengerben vannak. Ha túlszaporodnak majd, a Magyar Állam vadászidényt fog kiírni rájuk és akkor puskával mehetünk szórakozni /strandolni.

A hattyú populáció is sztrájkol, a helyiképviselők azt nyilatkozták, hogy már nem esznek kishalakat hanem csak és kizárólag napolajas vizet és málott ázott kenyeret, ettől jószagú lesz a szájuk és illatosat sziszeghetnek a túlközeli gyerekekre. A két képviselő még azt is elárulta  érdemes a partközelében lebzselni mert az emberek nem sajnálják a vajas - szalvétás kenyeret. Mint kiderült a szalvéta igen jól tapad a szájpadláshoz...

 

De azért jól éreztük magunkat, a megspórolt utazópénzből fagyit vettem a szüleimnek és még maradt is az esti buli belépőjére...

A mai nap eredménye : gyöngy testem több különböző színárnyalatra tagolódik, a differenciák igen erősek. A ropogós részek kezelése napozásutáni krémmel javallott. A zugófülekre és a fáradt szemekre nincs mentség.

Szólj hozzá!

Erikanap

2007. július 20. 16:20 - barzoj

Megnézette velem a Potter ötöt csak hogy minden világos legyen! jó sok kaja, a százfelüléssel nem teszem jóvá.

Ma pedig arra ébredni ,hogy hőgutát kaptam igazán kellemes volt! A nedvesség először vizelettartási problémákra utalt, de aztán megkönnyebbülten jutott eszembe ,hogy egy éjszaka alatt csak mentálisan öregedhetek ötvenévet, fizikailag nem. Izzadni tudni kell!

Dühödt lapozgatás a képzeletbeli határidőnaplómban : mit is terveztem a hétvégére? mert amit eredetileg terveztem(tünk?) az hülyének nézés miatt elmarad. Nem gond , a lifeline már úgyis skarlátba váltott, nem húzza sokáig.

Eszerint a programváltozás : Balaton , Gáborék koncertje és Lelki vasárnap mely egyben felkészülés a hétfői melóra és a szerdai vizsgára. "Nincs" kedvem van. yeah 

2 komment
süti beállítások módosítása