Recap After Use

How did I end up here?

without delate

2007. augusztus 24. 00:52 - barzoj

Felmerül a kérdés : miért nem megy az alvás? Én a nagy alvó, és most nem jön, nincs szuszogás. Pedig érzem a jótékony, nehéz szemhélyakat de valahogy még sem. Csak a hajnal tud elaltatni. Pedig nyolc órakkor órafelvételem lesz, legalább tisztán látni lenne jó akkor.

Ha már nem alszom ki magam, nézek valamit. De szar ez az Elemi Ösztön kettő, szerintem végig se nézem! Szeretni bolondulásig : dehhhogy! Hülye franciák. Mi van még itt? Vasálarcos - bármi megtörténhet.

Hőhullámok. A legjobbkor! A menetrendszerinti vihar se hűtötte le a légkör hőmérsékletét.Meg kell zavarodni olyan punnyadék idő van! Egyre jobban tetszik a WWJD karkötő pirosban... jó ez nem tartozik a csúcshőmérséklethez.

Éjszaka más megvilágításba kerül a szoba, miaz csak nem egy matekkönyv? És kihangsúlyozódik (pedig kuss van) a hiányosság. Érmegyűjtemény, ja ez érem. A vízháztartásom helyett már az ép eszemet párologtatom. Eddig sose volt ennyire meleg itthon! Biztos , hogy a hőhullám miatt van, meg talán azért is mer ennyi műszaki kütyüvel lakok együtt. Tök homály, és ma rásegítettem egy felkalapált kendővel az ajtóra...csillagokat látok - és tényleg! Szép a mintája. Felvetődik az a kérdés is hogy netán: unatkozok? Ohóóó megtaláltam a bélyeggyűjteményem. Unatkozok!

Szólj hozzá!

2007. augusztus 23. 12:59 - barzoj

Tegnap Cross The City Adrival

(megjegyzés: ennyire gyűrődik a fejem, vagy csak a fényviszonyok?)

Szólj hozzá!

Biosz órarend ma délután

2007. augusztus 23. 12:56 - barzoj

Végre nem gyulladástól szagló szájjal ébredtem , nem szivárog betadine a nyelvem alól és végre a baloldalamon is tudtam aludni. A fájdalom már csekélyke.

Ez a vizsgák nyara, kedden például az EÜé... DE előtte történelmet írunk (át) Adrival. Életünkben először Csepelre megyünk mulatni, ittlakunk vagy húsz éve és még soha deh soha nem jártunk szórakozóhelyen a Szigetünkön! Ez olyan érzés lesz mintha Pécsen a Szántóba mennék mulatni az Endreszből, kábé a gyalogút is ennyit fog jelenteni csak épp Budapesten, a villamosok hazájában! Itt gyalog nem megyünk sokra, de majd most! Majdnem szenzáció!

A mai küldetés pedig kitakarítani az Oroszlánbarlangot, Befizetni a csekket, tanulni egy kicsit és megint produkálni valami testmozgást! Esetleg festhetnék a falra ,vagy nemtom! Úgyis olyan kipihenten éébredtem, cirka délkor! Ez azért van mert éjjel nem tudok aludni, tegnap kínomban már Csehovot olvastam... És csak azért nem néztem a Kés/Alattot mert apuval összevesztem! És az én tévémet elvitték, a konyhaiba villámcsapott tegnapelőtt , a működőt meg apu nézte...mindegy, jó volt nekem Csehov is.,

Hát majd beszámolok a történelemről, most pedig a tettek mezejére lépek :D

Szólj hozzá!

uhh...

2007. augusztus 21. 21:52 - barzoj

Vannak ruhák melyek éveket várnak a tökéletes napra, a tökéletes alkalomra. Mint az én csipkés Promod felsőm ami Orleansból jött és három éve a szekrényben magánykodott. Mára nőttem fel hozzá , mára nőtt rám tökéletesen. A mához illett. Ahogy a város is.

A szemöldök ceruza

Olyanoknak való akik nem tudnak normálisan szemöldököt szedni, de tudnak rajzolni. A kozmetikus is béna, sose tudja miről beszélek. Hát neki estem. Még mázli ,hogy volt ez a ceruza amit kb három éve tévedésből vettem (szemceruzát akartam). Sokáig csodálkoztam is , minek van fésű a végén...aztán a cimke felvilágosított. Ezt a ceruzát eggyel feljebb használják. Igen : a kozmetika és én.

Vasárnap szórólapozok a Margitszigeten, gyerekbarát beosztásban Adrival...súlyos. Gyűlölök szórólapozni, na de majd most! a Festői környezet...

Ennyit a meghallgatásról, nem mernek kilencnapra alkalmazni , holott a tesztből kiderült : több mint alkalmas vagyok. Amikor meghallották, hogy szeptembertől Pécsen lakom, többet már hallani sem akartak. Én nem értem : mit hittek ezek? Megmondtam , nem? És éppen emiatt kellett tegnap itthon maradni...grrrrrr.Utálom a felesleges dolgokat.

Mindezek után Cross The City napom volt, Lehel térről Lisztre, onnan Oktogon : két kanyar oda vissza mert persze vissza kellett menni, aztán Börgi ahol beázás miatt nem tudtak szénsavasat adni és Zoli sem volt bent, egy bazi jeges teával meg egy kurva fagyival caplattam a Wesselényiig, félúton kidobtam a fagyit mert már hányok a cukortól, aztán onnan Ráday abból Köztelek, anyu meg csevegés az IBMnél (franciákkal) aztán Boráros és haza. Aztán meg Adri.

És most? Megrágtam anyu almáspitének induló egyedi kifőzésű almáspite nevű almás de nem pite, ropogós ízetlen "kekszbe" (a külseje jó lenne gyrospitának) göngyölt tengerfeneki állatra emlékeztető , jóindulattal sütött khm sütijét (pite).... Nem is rossz, legalább nincs cukor íze...és van almája.

Hatalmas lendülettel ébredtem, még az IKEA újságot is áttanulmányoztam, de minek? :( Hogy is lesz ebből arculatváltás? El is van ez cseszve. Nyílvánvaló igazságtalanságok. Esküszöm most megoldást keresek rá a Zsoltárokban. Fel ne bőszüljek mindjárt! Jó.jó már múlik is. Nem méltatlankodom....

Radikális tervek satöbbi, de tegnap becsapott a villám a szomszédba. Nekünk egy tévénk és a videónk bánja. Kompetens valaki biztosítási csalásban? Jó mindegy, holnap meggyógyítják.

Szóval az egésznapi optimizmusom e percig tartott. A szomszéd megint összeverte a nőjét, de az a liba nem tesz feljelentést. Törött tányér hever az udvaron, miattuk, néha már utálok kimenni. Bászki. És még a Coldplay sem segít...majd holnap. Ma pedig Müller és Dr.Mcnamara. Nehéz dolguk lesz...

Szólj hozzá!

Augusztus 20.

2007. augusztus 20. 11:41 - barzoj

Tavaly óta ez is bekerült abba a kartonba ahol a valentin meg a nők napja kuksol. A kérdésre ,hogy hogy megyek nézni a tüzijátékot ez volt a válasz : - Leginkább sehogy!

Reggel nyolckor egy bajai meghívásra ébredtem, de sajnos ennek most télleg nem tudok eleget tenni. Egy napom van , hogy kiheverjem ezt a fogfájást, holnap meg hivatlba hivatalosan : elhitetem , hogy nyolcnapra nem találnak jobb munkaerőt! Nagyon szívesen elmennék itthonról mert a szomszéd az agyamra megy dehát mint már mondtam : heverni kell.

Sok halászlé és pia. Nem tudom most melyik ölne meg hamarabb. Az alkohol mert a fájdalomcsillapító mennyiséggel ami bennem van rövidúton a túlvilágra segítene, vagy a halászlé ami hal és szálkája van én meg egyfolytában félre nyelek, így tüdővérzésem lenne a kis szilánkoktól melyek a légcsövemen suhannának a léghólyagjaim felé... Egyéb esetben, fogműtét nélkül és időben rákészüléssel minden bizonnyal ott lenne a helyem.

Őszinte sajnálat.

Nincsen is mit hozzáfűzni, elállt a zene, talán valaki falhoz állította a kötöznivaló szomszédot. Nincs akkora szerencsém. Még ünnepnapokon sem.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása