Recap After Use

How did I end up here?

A holtak útja

2007. szeptember 16. 15:06 - barzoj

Most tölti az ötödik részecskéjét, mid rálépünk egyszer. Versenyfutás az idővel meg az akksival, az előzőbejegyzés elszállt....bászki. De nehéz is hősnek lenni. Életem a csupa lejtő, az egyiket meg kéne oldani...oldom is de nehézkes....mi nem az? Nagybetűs...

Békeszerető nyitottság lettem....lehet csukni kéne? ó-ha

Szólj hozzá!

Élek-e, tán halok?

2007. szeptember 14. 16:12 - barzoj

Nem érdekli.

Példának okáért ma egy jó órát ücsültem az urológián: mintavétel meg ultrahang. A fejem, a torkom , a méhem és a veséim versenyt fájnak, a nap különböző szakaiban valamelyiküknek bizton jut főszerep! Kaptam antibiotikumot meg ezt azt, amitől háromnapig tuti otthon alszom! Ha nem javul a helyzet, jövőhéten kórházlátogató leszek. És ez még csak a második hét.

A költségvetés is megsínyli az egészségügyi kilengéseimet, de csütörtökön végre hazafelé veszem az irányt, és ez bizony mindenféle javulást vált ki majd a piacon.

Tegnap a legkülönfélébb lánybetegségekről beszélgettünk. Mi hiányzik még az albiból? Mi persze változatosak vagyunk és azthiszem mindenki éli a kommersz megfázás valamelyik szakaszát. Az én részemről már csak egy szívpanasz hiányozna, és menten falhoz állnék. De boldogsággal jelentem : a kedvem töretlen, hangot persze nem tudok adni neki, mert fájna, de belül legmélyen mosolygok.

Olyan tehetséges örülő akarok lenni mint az Eszti!

Szólj hozzá!

2007.09.11.Teodóra névnap van

2007. szeptember 11. 12:57 - barzoj

Ó a jóöreg Diákcentrum! Kertvárosidéző netezés és szélmalomharc a btk ttk rendszereivel : anyagletöltés csap öt! Esetleg tölthetném a filmem többi részét is, ja de okos vagyok és nem tudom a jelszót. Na majd ha otthon leszek.

Haza kell mennem takarítani... tegnapra volt beütemezve a sírvamosogatás, de leginkább sírvaröhögés lett volna belőle ha nem vagyok egyedül otthon, rosszéletűek szerteszét aludtak a városban, vagyis szobatárs hazatalált körülbelül negyednégyre. A nap hőse mindenképp én lennék : frissen/fitten befáradtam Növényre, valljuk be az ébredésutáni első gondolatom a katalógus volt.

A művészet és a gyakorlat : kérdezz engem. Az stílusom nem határolja el a kettőt , sőt a művészszámba menő dolgokban van csak igazán gyakorlatom, a csupa ritkaság, mind mind fura szokás. Komolyan könyvet fogok írni.bláh

Zsömle is kell (vagy zsemle?)... ma megvettem az orvosi köpenyemet, nagyon grace klinikás :D tegnap a ruhapróbán égettem is magam a tükör előtt :D

najó nincs mit írni, hh. ezek a szeptemberek mind ilyenek.

4 komment
süti beállítások módosítása