Recap After Use

How did I end up here?

Nomád kutya

2007. november 21. 15:12 - barzoj

Támad a torokfájás...

Halálosan fáradt vagyok. És egyedül leszek hétvégén. Egyedül hagynak az állatszervezettannal és  nem tudom még , hogy örülök e ennek... Végül utolért a szürkeidőjárás, bár érkezéskor hó fogadott, mára már nyoma sincs, minden szürke.

Azt hiszem ez már beteges: megint költözök. Bomlik a lakóközösség és én nem maradhatok, holnap nézek egy potenciális albit... Oziéknál. Ki tudja mennyivel lesz könnyebb három fiúval együtt lakni? Szerintem nem lesz gond, pláne mert a szobám ajtaja csukható. Örökös és nagy társaság oda kint, én és a szomorú kötelességek meg bent. Lehet kombinálni.

A mai küldetés egy része letudva, többnyire trichodermákat oltottam, folyékony meg nem folyékony táptalajba, de még festettem is...

Ami még hátra van : tollakat kell vennem, aludnom kéne és ebédet csinálni. Tényleg fincsi ez a maláj szilvás bigyó.

Áthatolhatatlannak tűnő ötnap van még előttem, nincs kizárva ,hogy jövőhét szerdán megint megszökök (kihagyva a magyarfilmet és a kommunikációt), de érzem ,hogy a hétfői számonkérés a féllelkembe kerül.

Rá kellett jönnöm , hogy a Végső Állomás 3 egész jó film...mitöbb. Elvétve van néhány jó megoldása...hagyom az ódát. Tényleg fáradt vagyok.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása