Recap After Use

How did I end up here?

Elmén innen és túl

2008. január 06. 16:50 - barzoj

Viszik a tévénket, de csak a testemen kereszül mert ma még látnom kell a Mary Poppinst > tisztes vasárnapesti kikapcsolódás!

Ma már átláttam a rendetlenséget és összetereltem maradék ingóságomat! Tárgyi vagyonom túlnyomórésze az új Oroszlánbarlangban van, ami még időben megkapja új és testhezálló egyéb nevét. A fellelhető egyetlen minidisk (a többi már ott) megtalálása alkoholmentes danonászást váltott ki belőlem, hallgatása során. Fülhallgató használata javallott, ugyanis a helység tényleg kong az ürességtől és bezavar a visszhang (echo).

Éppen most is az Európai filmtörténetet tanulmányozom. Mütyikre írok és közben egyfolytába rájövök mennyi hülyeséget írtam a zh-ban , és mennyire nagyon égtem be a tancinéni előtt?! Ha híres leszek, komoly pénzeket fog szerezni, ha nyílvánosságra juttatja gyatra próbálkozásaimat az ismeretlenség útvesztőjében. Mert rossz szokásom , hogy ha olyat kérdeznek amit nem tudok, akkor ahelyett ,hogy kihagynám inkább írok valamit a fejemben kavargó számos ötletből ami szerintem fedi az elvárt választ. Gyakorta kerülnek ki új és sose létezett alakok, sosem olvasott vagy kitalált gondolatokkal vagy nem tapasztalt technikai megoldásokkal. Merthát van a szakirodalom és van az én elképzelt múltam. Igen vicces ha ezek nem találkoznak. Inkább kínos.

Ígymost ide igazítottam minden könyvet , hogy még alvás előtt is megtudjak néhény igazságot és átírjam a saját elképzeléseimet. Istenem mennyit kereshetnék egy fikciós amolyan szőkés történelemkönyvvel... Én tuti röhögnék rajta. Ez is hiba, legtöbbször a saját poénjaimon tudok a legjobban derülni. De más szempontból ez praktikus dolog is. És statisztika miszerint hiányzik egy jóhumorú legény (mondom egy jó humorú)!

Most pedig harc az itthoni kávéfőzővel, majd ismét vissza a dicső filmtörténethez...

 

Szólj hozzá!

phü

2008. január 04. 17:00 - barzoj

Olyan nagyon el vagyok szontyolódva...szar lesz a Magyar filmem is... mostmár a Klasszikus sikerében sem vagyok biztos pedig tegnap még jónak éreztem.

Euból megyek UVznimeg Amcsi filmből is szerintem , mert az valami szörnyű ,hogy milyen filmismereti kérdések voltak.A vonaton egy orvosis csajszi tanulási módszerét lestem ki, kicsit időigényes de meivel eléggé adminisztrátor típus vagyok, biztos bejön...mütyiket fogok gyártani amire nevek és évszámok lesznek felírva, hogy eligazítsanak a nagy anyagban

A biosz válóper ma hivatalosan is elindult,már csak két levelet kell megírnom, egyet aláiratnom és már le is adhatom a TOra, emiatt is árulónak érzem magam.

Összepakolok, egy óra múlva indulok haza...mütyiket gyártani...apu kijön értem. Pedig én azt hittem, hogy Vajda csinálta a Légy Jó mindhaláligot...

Szólj hozzá!

de uncsiii

2008. január 02. 21:33 - barzoj

Micsoda cselekmény ebben az évben. Már Pécsen vagyok, már megbuktam megint két tárgyból, amiből egyik még nem hivatalos és az is kiderült hogy nem lesz biológia tanár végzettségem.Ugyanis leadom. Mert filmes óráim életébe kerül ez a ttk-s muri, és bár fáj a szívem meg szégyellem magam érte, de nem csinálom tovább kettesekért! Édesjó filmszak, erre kellett rájönnöm!

Annál is inkább mert kiderült hogy next semesterben film specializáció indul, szóval ki ha én nem? Ez lesz az ára a biosznak, ami lehet,hogy hiányozni fog, de inkább most jöjjek rá mint később. Ez már nem Kansas, nem mondja senki,hogy merre menjek.

Most pedig dicső klasszikus filmet tanulok, holnap vizsgusz jeah...

hótt uncsi vagyok...tudom.

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása