Recap After Use

How did I end up here?

beosztás

2008. április 13. 21:36 - barzoj

Tehát akkor most enyém lesz a világ.

A valamit valamiért cserébe törvénynek megfelelően. Bár milliószor éreztem, hogy egy amish szektában vagy az őserdőben megtalálnám a boldogságot, hozzá kell szokni a sors efféle fintorához. Talán jut majd valami , ha megbékéltem, hogy egyszerre csak úgyis az egyik lehet az enyém. Ezt kapom. Mélyen van ez, le is húz. Túl egyszerű vagyok, és elmúlt a taktikám.

Szóval a világ meg én.

 

Szólj hozzá!

hogy áll ön az alvással?

2008. április 13. 01:13 - barzoj

Ha bármi haszna is volt a köhögős betegségemnek az az, hogy a lázas éjszaka után végre átálltam a koránkelésre és elmúlt az alvásszomjam. Aztán vannak ilyenek, hogy Pécs meg aggódás, hogy kimaradok valamiből és akkor inkább elcserélem az alvást, és borul minden. A napok egymásba csúsznak, ránk oltják a közvilágítást és nem érezzük a hajnal hidegségét, és az este beköszöntét. Azt hiszem eképp küszöböljük ki a dimenziókat, nem alszom vasárnap, hogy ne érjen váratlanul a hétfő...magamtól sétálok át.

Különböző feladatokat tűztek ki nekem a körülmények, a családi béke fentartása érdekében vennem kell ketchupot és hat ember közül éppen nekem kell felmosnom holnap. Ne keress zokszót,mert nincs ,csak tényként közlöm. Mohács marad holnapra, pihenni is kell. Mégis csak alvás...aggódunk a ráncok miatt.

Szólj hozzá!

vígasság vs. háborúk

2008. április 09. 22:15 - barzoj

Mi is a cél? Azt nem tudjuk. Fontos lesz bezárni az ajtót mindkét elindulás után. A boltig még letalálunk, de második neki futásra talán a kulcslyuk is nehéz lesz. Szigorúan csak bort, mert abban sok igazság van és kevés kalória!

Végtelennek tűnő három hét lesz itt. Megyek Mohácsra. Megyek kicsit élni. Hogy enyhüljön a rossz idő bennem.

Lassan fel kell mutatni a gyakorlati hasznomat. Boncolni vagy nem boncolni? - ez itt a kérdés. És , hogy mennyi lóvénk van kamerát bérelni hozzá.

Na, a Creep megy a rádióba'... még mindig emlékszem arra az esős-hűvös estére, nem akartál ott aludni, és eláztál, meg köhögtél. Ezt hallgattuk a HÉVen, a tieden az endrein. hm. az egy másik dimenzió volt. Néha olyan nehéz felfogni a változást. de akkor tényleg más volt. Még volt bennünk valami,bennem volt. Megnéznélek , hol vagy most és megmutatnám én hova jutottam...biztos vagyok benne , hogy én lennék meglepve :) mert Te az a fajta vagy.

 

Szólj hozzá!

"Hát hogy vagyok, ha veled nem?"

2008. április 07. 19:31 - barzoj

Csendes kétségbeesés szövi át mindennapjaimat. Bár... egyre hangosabb. Ezen a héten hagyok időt magamnak a kötelességeimre, olvasás meg filmnézés.

Öhh. aggódom a vizsgaidőszak miatt. Nem sok van még hátra. Meg kell tanulnom visszaszámolni, hogy végre határidők szerint éljek! Season of the bitch. Érik az az utazás.

Najó amég KAtiékra várok, megnézek egy filmet! Jobb se jut eszembe.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása