Recap After Use

How did I end up here?

___

2008. május 15. 11:58 - barzoj

Nem árt meg a félpohár Cinzano :) egyébiránt : "mindneki hagyjon!". Kegyetlen élet. Met sosem az van amit én akarok, bár vicces lenne ha úgy lenne...kb kéthetente mindig máshogy. De éljen mindenki azzal ami adatott neki, és sírjon minél tovább azért ami nem. (kuncog) Sebgyógyulást állítólag lehet bepanthennel sürgetni. Nincs agyi bephanten? Gyász hangulat az évnek mind az öt szakában és ünnepnapokon. Kósza undor és fintor vagy épp vicsorgás a sorsnak vagy bárminek ami okolható rajtam kívül...

Mindig csak azon izgulni, hogy sikerüljön az élet (mindezt persze megfelelő aláfestő zenével)...áhh. Megyek lakatlan sziget! Tenyésztek kecskét, tán meggazdagszom a sajtból. De bölcsészeten nevelkedett jány nem ért a kétkezi munkához.báh

Szólj hozzá!

2008. május 13. 16:42 - barzoj

És persze a földre mégis csak vissza kellett térni. Hogy aztán kétszer olyan erősen húzzon magához.

Nem tudom, de asszem nem brillíroztam ma. Még haza menni is macerás, lassan el kellene kezdeni. Tolulnak a dolgok, befutottak az utolsó vizsgaidőpontok is. Jah körülnézvén itthon: más is a földön hever. Nekünk még láthatatlan a nyár.

Éjszaka könnyebb, akkor elhessennek a gondok és csak beszélgetünk meg nevetünk. Egyébként mázlim van velünk, passzol a humorérzékünk és órákig tudjuk szórakoztatni egymást. Vivi kitalálta, hogy Stand up Comedy showt fog nekem szervezni... Hát ennyire sok dolgunk van nekünk:)

pillanatnyi kedvenc: HS7 - Éjszaka

Szólj hozzá!

Mindíg megy a fesztivál!

2008. május 12. 09:24 - barzoj

"Gagaó"- mondja és fehér bögrét tart a fejem fölé. Hajnali 4:30. Kati semmit sem aludt, kakaót készített nekünk, hogy szépen ébredjünk, ő maga eddig volt el a cimbijeivel...

A busz valamikor hatkor indul, minden pontosan kidolgozva, adminisztrálva. Vivinek nem engedünk még öt percet, kőkeményen felkapcsolom a villanyt. Lelkiekben készülök a gyalog útra a Parasztelosztóba. De Kati mint hero of the day megszervezi a potya utat, melyet legújabb balekjának köszönhetünk.

Emeletes busz. Őrület. Aztán meg meditáció...mindenki alszik. Székesfehérvár, kúl de télleg mert fázunk is. Sátor és hálózsák, szorongatjuk a Várpalotai buszon, és halálra rémülünk amikor bekanyarodik egy készenléti helyre, ahol van például ABC romhalmaz, és sok ugyanolyan ronda háztömb. Ja közbe nyálcsorgatva beszélünk az esti koncertekről és arról, hogy ezt neked! vizsgaidőszak. Mert mi ilyen lazák vagyunk. Lazamadafaka.

Várpalotán ráérünk, ezért tószt kenyeret eszünk a parkban, Kati kávézik a Rúzs nevű helyen, mi meg bepanthenezünk. Tovább csorog a nyálunk, Heaven streetet énekelek nekik és Kaukázust. Aztán busszal kimegyünk a helyszínre, a Pannónia Fesztivál helyszínére.

Sátorépítés. Kati a cserkész, mi csak ámulunk, Vivi szerint olyan mint a kutyaház. Szerintem meg legalább ötször beleakadok majd és összedől. Jó mindegy, vegyünk innit és üljünk ki.

-Hol vannak az emberek? - és télleg minden tök üres, szemétben gázolunk bokáig, valószínű , hogy a takarítók is alszanak. Innentől kettőig a fetrengés megy. Kettőkor: Kaukázus.

Én eksztázisban voltam, ugyanis két hete hallgatom őket... És mennyire remegtem , hogy játszák a Tartós békét meg ha kívánhatok még egyet akkor a Jó a Rossz és a Kreatívat is, és játszották, pont ebben a sorrendben (ahogy a winampban is:)

Aztán megint fetrengés, és idegenektől pálinkát elfogadás. A Pál Utcai Fiúk számunkra nem volt katarktikus, kivéve Katit. Ők Viviel a Quimbyt várták nagyon, én el sem mentem rá , inkább rostokolltam a kis sátorban Heaven Streetig. Domcsival szórakáztunk, ő nagyon jól tud idegenekkel kapcsolatba lépni és utána otthagyni engem nekik. De ők kedvesek voltak és 'vigyáztak' rám amég oda nem jöttek a Katiék. Mondtam is magamban, hogy ezegyszer barátkozós leszek, és nem olyan mint általában, hogy az emberek inkább hozzám se szóljanak... és hát bejött a kétnap alatt, mert tök sokmindnekivel beszélgettem...

Heaven koncert olyan volt amilyennek lennie kellett. Kábé meghatódtunk a Hol van az a Krézi srácnál...

Aztán Belga, és Zagar. Ezek megvadultak érte! Én előbb elmentem aludni mert már nem bírtam...de ezek. Főleg a Vivi! Azt hittem az én Mentális orgazmusom volt a legidegesítőbb, de Vivi túlszárnyalt. Már említettem, hogy sátrat vittünkés hát minden előkészületem ellenére szétfagytunk. Arra ébredtem ,hogy Vivi remeg ezért ki kellett vinni sétálni, Katit hagytuk mert már két napja nem aludt és nem is fázott. Szóval gondoltuk megnézzük a dajdajt a jégersátornál. Épp hogy beálltunk a tömegbe melegedni, vége lett a partinak és el is tereltek minket. Valaki betalált ,hogy Eltés e vagyok, de nem vagyok, viszont nézzem meg a bemutatkozó kisfilmjét. Hát jó de nem érek rá, küldje el imélben ha már fent lesz a jútubon.

Tovább fázunk, kósza ötletem, hogy menjünk be a zuhanyzóba mert ott meleg van és tuti,hogy senki sem zuhanyzik hajnalban. És tényleg meleg volt, ott ácsorogtunk ötig :D. Aztán kicibáltuk Katit és pakoltunk. Begyalogoltunk Várpalotára (!), közben a felkelő nap vakított, aztán onnan busszal Fehérvárig. Ott még a meki sem volt nyitva, de megvártuk: fúj dzsánkfúd reggeli...

Pécsre három és negyed óra múlva érkeztünk, hullafáradtan és nyűgösen. De lebegve, tudtuk, hogy ez lesz és sejtettük, hogy nem bánjuk majd...mert ez olyan érzés volt, amire azt mondanám 'such a high'. És még ne rángasson vissza kétnapig semmi...jó dolog ez a talaj fölött két centivel,,,

Fishing on Orfű - jáj :)

5 komment
süti beállítások módosítása