Recap After Use

How did I end up here?

2008. június 01. 22:28 - barzoj

A legszánalmasabb amikor az ember tisztán látja a hülyeségét és még sem tesz ellene semmit. Ja hogy tanulni kéne? Hát azt nem ártana, de most felbosszantottam magam azon hogy nem lehet tisztességesen beszélgetni a szomszéddal mert a környéken az összes szúnyog az én véremre izgul. Szerencsére a karom most kétszer akkora,  pedig ilyen szinten sosem voltam allergiás rájuk.

Remélem beleesem abba a 0.001%-ba akiknél izomgörcsöt és fulladást eredményez a fenistil kapszula szedése. báh.

Üres a ház.most.

De én hős leszek és hagyom a romantikát holnapra, most pedig csuklón ragadom magam és leültetem kötelezőt nézni. Vagy tanulni. Vagy egyszerre a kettőt. Az alvás most úgy se megy. nem is divat.

Szólj hozzá!

Boldog névnapot Zsanka!

2008. május 30. 11:40 - barzoj

Bár úgyse látod meg már hívtalak is!:) de azért boldogat...

Ahj. Így képtelenség tanulni, nem elég, hogy kint virít a nap, nőnek a napraforgók, vonyít a kutya,hogy menjünk vízpartra, az van még, hogy többnyire eufórikus állapotban leledzem és egyszerűen nem megy az odafigyelés tízmásodpercnél tovább. zizi

A tetoválás (és a Pannónia feszt) után az egyik leghardcore-abb dolog a kedd lesz, tekintve, hogy reggeltől estig írok majd három zht...ami okés. És ami nem: a három legfontosabb tárgy, és egyben legnehezebb is. És én megint sok koffeint fogyasztottam, nem bírok egy helyben ülni. Apu vett fűnyírót...olyan nagyot. Itten van a dobozban.piros.

Báh. Holnap HS7 koncert lesz a Szabadság téren. Krisz, készülj! Holnap lesz két napja, hogy itthon vagyok, és holnap megyek emberek közé először azóta, szal emiatt és még a zene miatt is mondjuk úgy eksztázis várható, ígérem nem sikítok (azért olyan nem vagyok)...tényleg nyár van, kis késéssel a szívemben meg tavasz.

Tegnap a vonaton nem mondtam Neki, de én is ugyanarra gondoltam (pont ugyanarra, ugyanakkor)... szeretnék örökké tartó pillanatokat.

Szólj hozzá!

"mindent lemértünk négyszer és beállt a boldogság"

2008. május 29. 09:59 - barzoj

Ehéten nyomják premierben a hazai mozikban a Szerelem másképp c. román független filmet, namost én ezt két éve láttam moziban Iszonyú viszonyok címmel, egy olyan rendezvényen melynek neve: Pécsi Filmünnep (asszem)... és szerintem igen jó filmről van szó...akkor hogyan történhetett, hogy csak most (épp most) kerül igazán a köz(tudatba)önség elé??? Forgalmazás...váh.

Mostanában esténként valahogy miénk lesz a város. Olyan langyossá és járhatóvá válik, és ha kicsit fúj a szél akkor sem fázom. Nagyon jól van ez így.

Rettentően várjuk a nyarat...

Tegnap kimaradt egy szívdobbanásom mikor megláttam, hogy Coldplay koncert lesz szeptember 23.-án otthon! Anyu még nem is tudja...

1 komment

vivi szerint huncut vagyok (kis huncut)

2008. május 27. 13:09 - barzoj

Ahj ,nehéz tanulni ha az ember feje máshol jár... ez a vizsgaidőszak a boldogságunk megrontója.

Hogy felvágós legyek: tegnap almásfahéjas teát szürcsöltünk bögréből, este, a Széchenyi téren, a Dzsámi tövében...a város valahol a lábunk előtt hevert:) és a fények...

Namost ilyenek után szánja rá magát az ember, hogy újra tanulja az eu-t (azt a nyomorultat) jövőhét keddre, amikor is két másik számára sokkal fontosabb tárgyból fog kollokválni. fááááákkkk!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása