Recap After Use

How did I end up here?

Fabula

2008. június 05. 01:16 - barzoj

Hogyan válik forgandóvá a szerencse?

A szerencse mint definíció : hármas lett az európai filmem. volt olyan akinek jobban sikerült, igen. De nekem úgy lett hármas , hogy közbe' minden másra is jutott idő bőven, mitöbb ügyesen elosztva.

De ha az élet van fent nekem kell lenn lenni : legalább egy UV. De hogy kihívjam a sorsot : életrevalóbban fogok küzdeni és kevésbé bízni az individualitásban - lásd: egyedül csak én tudhatom (na ilyen nincs).

Mi az hogy szerencse? Annyit tudok, hogy ha olyan kedve van képes rózsaszínbe netán bíborba váltani. Szerencse amikor megkapod a világot vígaszul, és szerencse ha osztoznod kell mindennel, hogy legyen valakid. Kurva nagy szerencse ha megadatik az élet piacán alkudozni és bár tudod, hogy kis időre: de tied lehet minden. Itt nem csak a terv találkozik a lehetőséggel, itt hatalom képződik a semmiből.

Egyszerre gondolhatsz a Föld két féltekére...egyszerre vágyhatsz mind a kettőre. Büntetlenül.

Azt kell ,hogy mondjam a dolgok jelen állása szerint én igazán szerencsés vagyok.

Szólj hozzá!

Ember tervez

2008. június 03. 17:07 - barzoj

Jó,jó menjünk...de csak egy sörre. Úrég hányszor hallottam már ezt, de még egyszer sem lett úgy ahogy terveztük. Ami persze a legjobb esetekben hatalmas szerencse volt.

Olyan jól elterveztem, hogy június elején már haza költözök és mindennap kifekszem a fűre egy kicsit sajnálni magam. A dolgok jelen állása szerint se egyik se másik nem fog bekövetkezni, ebben a júniusban biztos , hogy nem.

Továbbá tervbe vettem a kemény melót a jó jegyekért (mintha orvosis lennék) és az odaszánást a tanulmányaimnak...ehelyett épp az az egy sör terelte más - kicsit életszerűbb - mederbe a jelent. És így lettek nekem fontosabb dolgaim.

Mostanában olyat is csinálok, hogy amikor nagy néha horoszkópot olvasok már nem csak a Bak fejezetét nézem meg, de az Ikreket is. Néha eszembe jut , hogy talán főzhetnék Neki, nem nem...előbb megtanulnék és utána...meg ilyenek.

Szóval ember tervez, Istennek meg ez volt az eddigi egyik legjobb húzása.

 

{ Kati az őrület szélén ezt találta mondani : " Lemegyek , elordítom magam és aki hátra mer fordulni azt megverem!"}

3 komment
süti beállítások módosítása