Recap After Use

How did I end up here?

másodév

2008. július 05. 21:50 - barzoj

Csendben elmúlt a tanév és elfelejtettem össze-visszatekintő elemzést írni ennek témájában. Nem egyszerű, viszket is tőle a homlokom.

Szeptemberben hagytam magam utoljára becsapni. Meg is feküdte a gyomrom, nem kicsit. Meg is volt az igazi önsajnálat löket, hogy tönkre tegyem magam egy kicsikét. Fura telünk volt, vagyis nekem. Aztán valahogy megoldódott. Jöttek mesék és ünnepek meg még egy költözés. Az utolsó.

Merthogy ezután helyrekerültem. Nem mellesleg egy nagyon jó helyre. És éltünk, nem takaréklángon. Bután botorkálva hirtelen dimenzióváltásokkal és sokszor csak hunyorogva a másnapi fénytől. Kialakult a csodálatos és khm kecses csapatunk (mond KiVi-nek) és kiderült, hogy ebben a felállásban mind törhetetlenek lettünk. Látván saját példámat: elmaradoztak az ön-témák és fontosabb lett a "mi". Ahogy jött a jó idő, Mi mentünk szerteszét mégjobban élni. Kölcsönösen gyógyítgattuk egymást és könyv-fakasztóan rengeteg regét képeztünk.

Aztán megint minden olyan gyorsan történt, egészen egyszerűen, mitöbb jólesően megtelt az életem Peti úrral. Mintha mindig is erre várt volna, így került helyre véglegesen is a Világ rendje.

Nagyon sokat gondolkodtam azon , miért is vagyok hálás?

Örülök , hogy nem én voltam az a lány aki kiabált vele vagy az aki becsapta. Jó hogy nem nekem kellett megtenni, azért hogy ilyen ember válhasson belőle. És jaj de nagyon szégyelném magam ha ilyen szerepekbe burkolóznék. És bár néha azzal kínzom magam : mi lett volna ha kicsit előbb... tudatos állapotban beismerem: így volt és van jól minden. Különben hogyan is felelhetnék meg másképp? Sokkal kellemesebb tananyag jutott nekünk egymástól, bebizonyítva a hirtelenség szépségét és a lehetetlen létezését, a kiábrándulás befelé fordulását valamint a nyár fülledt melegét ami végül egy helyett kettőé lett mifelénk.

Jah és hogy a tanulmányok? Az előző félév volt eddig a legjobb.Minden tekintetben. És abba is hagynám végre az összefoglalást, mielőtt még könnyekbe fúlnék, mert mindennek olyan színe van mint a szobám falának...márpedig azt tudjuk, hogy még Hamupipőke is megirigyelné.

2 komment
süti beállítások módosítása