Recap After Use

How did I end up here?

2008. november 06. 13:59 - barzoj

Kommersz Halloweeni buli helyett Valentinnap partiban voltunk... múlthéten.

Zaklatott éjszakám volt. Először is nehezen aludtam el. Aztán hasfájásra ébredtem, aztán pedig Katira, hogy hazajött hajnali fél négykor, összepakolt és elment haza. Ezekután egy büdös bogár berregett és csak azért nem kaptam infarktust mert álmos voltam és lusta volt hozzá a szívem. Átköltöztem Vivi mellé, mert Jucc is hajnalban ment haza... Majdnem tízig voltam kómás.

Végre hazamegyünk ma. Éjjel. Semmihez nincs kedvem, túl jó dolgom van. Most referálok a csehszlovák filmből, na ennek se örülök, de remélem utána megkönnyebbülök. Gyűlöletes kiállni és okoskodni valamiről ami nem egyértelmű - igazi bölcsészet. Amúgy tök vegetálok... Izgulok Norvégia miatt.

Pénzt kéne keresnem... nagyon haszontalannak érzem magam, még férjhez se mentem és máris kitartott vagyok. Vagy valami hasonló. És úgyérzem béna viszonzó vagyok, kicsit bamba. Nyitott szemmel alszom át a napokat, és csak néha ébredek fel, szerencsére akkor mellettem van. De néha elalszunk egymás mellett, fényben. Ez a nyomorult ősz. És a tél közeledte...

2 komment
süti beállítások módosítása