Recap After Use

How did I end up here?

kivétel

2008. december 08. 21:23 - barzoj

Az már bizonyos, hogy semmi sem lesz ugyanolyan mint régen. Tekintetbe véve gyermekkort, lakhelyet, sikereket, kudarcokat, állatokat, barátokat. Semmi sem lesz ugyanaz. És persze általában mindenkinek van annyi esze, vagy mondjuk úgy érzelmi ereje, hogy ezt ne vegye zokon.

Általában...

Szólj hozzá!

2008. december 08. 10:25 - barzoj

Hajnali negyed tizenegy... instant kávéval segítek magamon.

Töretlenül karácsoyi hangulatom van. Ilyentájt gyakrabban kínoz a gyermekkor rózsaszín ködfellege. Amúgy meg nem hat meg a vizsgaidőszak...még. Általánosságba véve nem fogok megszakadni, de ha hozzávesszük , hogy egyszerre kell három helyen lennem, úgy már kicsit nehezebb. Éljenek a szülinapos vizsgák melyek egyből megkönnyítik a dolgomat.

Nem soká itt az ideje a pakolásnak és én még nem szereztem be semmiféle fagyvédelmi eszközt, még nem tudom hol fogok lakni (bár megnyugtattak hogy lesz tető - még se mindegy ,hogy egy szarvas rezervátum közepén, vagy a szociális élet szempontjából is igen fontos metropoliszban)...és az ünnepek olyan gyorsan eltelnek.

Filmajánló: Alkonyat.

Lányfilm, fiúk ne is nagyon erőlködjenek vele.

hajjjh mit is mondhatnék: szép romantikus és elég hosszú. A lényeg: min. egyszer megnézendő annak is aki nem izgul vámpír filmekre, mert ez egy kicsit más, olyan reálisan kimondott. A párbeszédek is reálisak, szóval a gyors tömegkultúrához szokottakat ez kicsit elkedvetlenítheti mert ugye életszerűen lassan beszélnek egymással a szereplők. De ez megbocsátható.

És persze túl szép, hogy igaz legyen.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása