Recap After Use

How did I end up here?

Mi is jutott eszembe ?

2008. február 28. 23:37 - barzoj

Egy mondatban leginkább: "Csacsi Brigitte!" - és én még vörösre festettem a hajam (mondjuk, az egyetlen jó ötletem október óta)...

Zavaró, hogy nem marad titok előttem. Hú de ritka hülye voltam...

Valami fénysebességgel kéne elhúznom egy nagyon messzi, nagyon barátságos de voltaképpen rohadt ÜRES szigetre. Minden amit a tudásról tanultam, igaz! A kérdés már csak az, hogy mifenéz kezdjek a többletinfóval? Kurva okosan, de kurva egyedül fogok meghalni...

Megfogalmazhatatlan gondolatkör, indiánnevén : KIAKADÁS!

Szólj hozzá!

2008. február 27. 20:13 - barzoj

És jobb ébren lenni mint aludni... - hiába, sorozatok.

Jön a tavasz, vagy a jókedv összefügg az alváshiánnyal? Akkor sose fekszem le többet. Tegnap kicsike darabkákra szedtek, én voltam a Filmkritika óra első vacsorája, bár ez nem volt Gyilkosság, igencsak Kutyaszorítóban voltam. Ennyi sok izomlázam nem volt grét sportkarrierem óta. És tényleg tavasz, mert tegnap felvettem a balettcipőt.

Holnap megyek haza. És még mielőtt azt hinném pihenni fogok, már van mit csinálni péntek este ;)  Annyira sokmindent tanulok, bár ne lennék egyfolytában álmos, de asszem kell ez az állapot , hogy ennyire fogékony legyek... értem már az ízigvérig nyugati életem. rapszódia...majd írom másképp :)

ja és a jókai gyrosos majdnem toxikus :D

Szólj hozzá!

struccpolitika

2008. február 26. 01:47 - barzoj

Nem tudom mit parázok... mostmár mindenhova hazatalálok! Lassan talán abbahagyhatnám az aggódást.... mert asszem "minden nagyon jól van"..

De rohadtul hiányzik egy 30y koncert!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása