Recap After Use

How did I end up here?

mik nem jutnak eszembe, mikoris aludni kéne

2008. március 07. 01:57 - barzoj

Jó, hogy másfél órája álltam neki ennek a bejegyzésnek, de Tomival lehet órákig beszélni...pláne nosztalgiázni :)

Szóval gondoltam ügyködni kéne egy olyat, hogy dalszövegek nevetséges fiatalságom pillanataihoz illesztve. Mert ugye romantikus vagyok (kösz,hogy mondtad már el is felejtettem egészen), és mindig zenéket képzelek a jeleneteimhez.

Példának okáért álljon itt a frappáns replika arra mikoris ittasan elmeséltem Neked (nektek) az élettörténetemet, holott nem kérdezted és nem is ismertél (még iwiwen sem). Coldplay - Life is for living

Now I never meant
To do you wrong
That's what I came here to say

But if I was wrong
Then I'm sorry
I don't let it stand in our way

As my head just aches
When I think of
The things that I shouldn't have done

But, life is for living
We all know
And I don't wanna live it alone

És mindig mikor arra gondolok , hogy hazárdírozok és kockára teszem szívem egészségét, eszembe jut ez a pár sor amit a The Libertines énekel Can't Stand Me dalában :

Or do we just keep on pretending
And hope our luck is never ending

Hát újra hallgatok Hiperkarmát (és végre nem csak a Csillagtelepent), és ide is tudnám idézni az összest. A zöld pardon egészét, pláne a barátos részt...

Aztán meg ha nagynéha szerelmesnek érzem magam egyből eszembe jut Kate Nash Nicest thing c. száma...Nálad szebbet nem láttam még meg ilyenek... a legfontosabbak persze valahogy így hangzanak, ez amolyan általános érzület, rávetül a józanészre és mutatja, hogy sokat foglalkozok mások véleményével :

I wish I was your favourite girl,
I wish you thought I was the reason you are in the world.
I wish I was your favourite smile,
I wish the way that I dressed was your favourite kind of style...

Kihagyhatatlanul itt van az Oasis is, hogy amikor megint romantikus vagyok (még mindig ) akkor remegjek az ilyenekre, hogy :

Maybe I will never be
All the things that I wanna be
But now is not the time to cry
Now's the time to find out why
I think you're the same as me
We see things they'll never see
You and I are gonna live forever

Most pedig következzék rögtön egy nyálasabb, ami nem is a sajátja , mert ugye ez egy filmzene összeollózva slágerekből, tudják az a Piros Malom ahol magasba lendülnek a szoknyák, na ott is voltak romantikusok...és énekeltek egymásnak meg egymással, ilyeneket is , hogy:

Love makes us act like we are fools, Throw our lives away, For one happy day

We could be heroes, Just for one day...

Amúgy meg van még vagy ezer zene amit összeterelhetnék ide, fogok is ha megint rádobban valamelyikre a szívem. A romantika ugye (elvágyódás meg kiábrándultság)... nem tudok aludni amikor mások, ezért felhívnak és beszélünk, aztán meg írogatok ilyeneket...sokat fázom meg haragszom. És lehet, hogy tényleg nagy az egóm. De túl késő, vagyis inkább túl korán van ahhoz , hogy bármit is korrigáljak ezen. Látlak szótárral a kezedben :)

Confidence in you is confidence in me (keresd ki :)

2 komment

2008. március 06. 11:47 - barzoj

Hazaérés,vérfagyás! Miért van ilyen nyamvadt hideg a városban? És a szobámban? És bennem? Túl sokat fázok. Azt álmodtam , hogy van egy rotweillerem. Szeretnék egyet!

Még mindig nem hősi eposzban vagyok, nem öltem sárkányt (más se értem) és az egyetlen dolog amit ma tenni fogok, hogy hatra kimegyek a borárosra Erikáért, hátha ő ölt már ezen a héten sárkányt.

A nagy referálás. Kabaré. Mások szerint csak : Vicc. Ki kéne éleztetnem a szablyámat...(tényleg van, rozsdafoltot hagyott az ablakpárkányon).

A kutyám át lát a teraszajtón. Szemrehányóan néz. Tartozom neki egy sétával és egy takarítással.

 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása