Recap After Use

How did I end up here?

2009. április 11. 09:18 - barzoj

Rohadt rémálmok...zihálva ébredek, és nem tudom-nem tudom mit jelentenek. És tönkreteszik a napomat, a valóságot, és engem is.

Az ilyen erős, belülről kivetülő fájdalom, inkább megélt mint elképzelt...valószínüleg csak lázam volt, de egy éjszaka alatt végig nézni a rettegésem minden tárgyát: a hitetlenséget, az elhagyást, a semmiben fájást...ez kínzás.

Nem szabadna félnem, mert a legrosszabb már megtörtént... már réges rég túl vagyok rajta és felépültem belőle. A helyzet hasonlatossága még sem enged nyugodni, ugyanúgy ahogy a miértek gyötörnek elalvás előtt. Miért nem sikerül elhinni, hogy soha többet nem fog úgy lenni, ahogy akkor volt.

 

"Amitől a legjobban félünk, már megtörtént velünk"- jelentsen ez akármit is másnak, nekem kétszer is igaznak számít... 

Szólj hozzá!

2009. április 08. 09:46 - barzoj

With the sore throat at the same time the bad mood has arrived. Actually, this is more than just bad mood, it's a complex, mostly bad feeling-army. Recognition about the next month and the coming time also. Addiction, or you can call it love, by this time became so deep and strong that even if he just went to the super market, I can feel the pain about his lack.

How I'm gonna handle one month without him? How I'm gonna handle a half year... or a whole life? 

Lashing heart pain. More serious than my sore throat. 

Szólj hozzá!

2009. április 06. 14:24 - barzoj

Ma végre homlokon csókolt a múzsa. El is terveztem hogy mi minden nagyszabású dolgot fogok én ide írni, de nem egészen másfélórával ezelőtt apám tapintatlan és a maganemében otromba poénja vissza is rángatott a földre.

Nem tudom eldönteni,hogy azért bánt mert igaza van  vagy azért mert ettől nyilvánvalóvá vált a tudatlansága az életemet illetően, vagy csupán csak hónapok óta gyötör ez a szellem, és ő beengedte a konyhánkba.

"A szellemek nem járkálnak" - igaz, bőven messze van innen, de mégis hatalmában áll fenyegetni. Szavak nélkül, csak is logikával könnyen kikövetkeztethető jövőkép általam generált és általa ismételt víziójával.

Ő pedig nem képes rá, hogy úgy ígérjen ahogy az engem elcsitítson. Úgy sajnálom. Ezt a kettőséget, annyira sajnálom.

És gyerekkorom óta rettegek a kísértetektől.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása