Recap After Use

How did I end up here?

And the curse seems to break...

2009. június 25. 21:15 - barzoj

We apply to everything...and the existence has already become easier.

Listening:7

Reading:7

Writing:6

Speaking:8

Overall:7

I would like to say thanks to my mum, 'cause bought coffe before that. I would like to say thanks to my dad, because he bought wine afterwards. I would like to say thanks to my uncle and his girlfriend, coz all of them brought me home. And I dedicate this award to the australian hairdressers with filmmaking ambitions of the future. Have a nice evening.

Szólj hozzá!

Az átok megtörni látszik

2009. június 25. 21:08 - barzoj

Jelentkezünk mindenre...a lét máris elviselhetőbben könnyű.

 

Listening:7

Reading:7

Writing:6

Speaking:8

Overall Band Score: 7

És most szeretném megköszönni anyukámnak, hogy vett kávét előtte. Szeretném megköszönni apukámnak, hogy vett bort utána. Szeretném megköszönni nagybátyjáméknak hogy mind hazavittek. A díjat pedig a jövő ausztrál filmkészítői ambíciókkal rendelkező fodrászainak ajánlom. További jó szórakozást.

Szólj hozzá!

2009. június 22. 17:27 - barzoj

Az már rég bizonyos, hogy két lovat egy seggel nem lehet megülni.

Aki valaha kitalálta, hogy két egyetemet végez egyszerre, az vagy naív vagy hülye. Nos én mindkettő. Azért elmondanám, hogy két ilyen mímes hónapután, még mindig akasztási gondolatok nélkül, erősebb az vagyok, de okosabb biztos nem.

Még mielőtt jönne a javulás, közvetlenül előtte jöjjön persze még egy rúgás, és a könyörgés, hogy legalább a hazai ismerjen el. Megalázónak érzem... De hinni kell az aranyszabályban, hogy borúra derű csak kicsiként kell elkezdeni. És akkor működik majd. Valahogy.

vagy "belefulladsz, pedig ott van a másik part".

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása