Recap After Use

How did I end up here?

update

2009. augusztus 09. 18:57 - barzoj

A telefonom mikrofonja megjavult... ötletem sincs, hogy került rágógumi a pucukjába...ma piszkáltam ki két próba közötti szünetben és felhívtam anyut, hogy dühönghessek egy kicsit.Mindegy

Szólj hozzá!

2009. augusztus 08. 23:27 - barzoj

Mint valami elcseszett turista, fényképezőgéppel a kezemben, lábujjhegyen parádéztam a szénában...

-Félsz a lovaktól? - kérdezi az először látott lovászfiú, kissé értetlenkedve, hiszen lóraszületett nővéremmel szemben én igen esetlenül néztem ki a fríz mén mellett.

-Nem, csak zavarba hoznak. - pirultam el mégjobban, főként az erőtlenségemen, amikor az egyébként hamarosan filmsztárrá váló óriás mellé álltam aki baráti böködésével majdnem beborított az etetőbe... Egy évtizednyi ausztrál tandíjat simogattam a személyében, és elcsodálkoztam milyen igazságtalan az élet amikor ilyen szépen ívelt hosszú hátat ad egy fajtának és ezzel helyezi a többi fölé küllemben.

Fura nyári nap volt ez...nem volt ilyen négy éve...

A telefonom mikrofonja elromlott és fájdalmas igazságra derült fény... hatalmas hiányosságaim vannak a headset használata terén. Úgy tűnik hogy jövőhéten Kolozsvárra utazunk apuval...ő hazajön. én meg Anglia. London. Ja nem. Luton aztán London de amúgy meg Sevenoaks. Szerintem a kengurut viszem magammal, Ruyitól kaptam... western kalapja is van. Izgalmas másfél hónap...

Rá kellett jönnöm, hogy annyira kedves dolgaink vannak Luke-kal. Olyan szép és kicsit bolondos dolgok ezek. És nagyon hiányoznak.Jó volt ma beszélni róluk...felidézni majdnem olyan mint újraátélni, és fene se tudhatja lesz-e valaki a ködös Albionban aki ugyanúgy végighallgatná majd.

Szólj hozzá!

2009. augusztus 07. 11:22 - barzoj

Valaki mondta egyszer, hogy a munkával együtt kell élni! - milyen igaz. Én a munkám házában fogok élni.

19.-én elmegyek Londonba. Egyedül. Onnan meg Sevenoaksba. Még mindig egyedül. Ez egy állás interjú lesz, szóval ha kiraknak, jöhetek haza...egyedül. Ha meg még sem akkor ott maradok, kiképeznek, beköltözök és együtt élek majd a munkával.

Jó mert havonta hazajöhetek. Félős mert tapasztalatlan vagyok és kicsi ami hátrány ha az ember gerincsérülteket emelget. Az egyik felvételi kérdés, hogy van-e fájós hátam...majd lesz hat hónapnyi cipekedés után.

Izgi amúgy. Február óta amúgy sem megy a nyugton maradás. Épp örülni kezdtem, hogy lesz egy félévem itthon nyugalomban, de most Pécs-Bp helyett London-Bp ingázás lesz...ha...

Ha minden összejön, márciusban vagy februárban pedig disszidálok Ózba. Aztán a viszon' látásra.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása