Recap After Use

How did I end up here?

2009. november 06. 20:06 - barzoj

A szívmegállások száma az utóbbi napokban megszaporodott... ezzel fordított arányban az ételbevitelé... újabb három kilótól búcsúztunk az elmúlt kilencven akárhány órában (ezt a régi közösségek vastapssal jutalmazták volna).

Végülis megint kiderült valami...azon kívül, hogy sebezhető, védtelen és gyakran könnyes szemű vagyok...hangos és durva kiabálások mellett tudom védeni a megmaradt szívépségemet... kicsit felemelő.

I must become a lion hearted girl! - szól a szívemnek (haha megint) legkedvesebb nóta és én azt számítgatom, ha a Florence and The Machine befut szépen, biztos eljönnek majd Melbournebe is. És akkor személyesen is találkozom a ZENÉVEL!

Gyakrabban kéne írnom, mert egyben tart. Hihetetlen erőveszteségeket okoz az ha Ő okoz fájdalmat...és ez így nincs jól. Nem miatta, hanem miattam. Ez az az oroszlánszíves dolog amiről énekelnek... és ez az amit én sosem akartam elkezdeni...

Amúgy a sors hülye humorérzéke, most épp a rendőrségen ül és vallomást tesz az ausztrál hajnalban... hülye ez a világ és hülye benne minden férfi és nő - javítanám kedves Shakespeare mestert.

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása