Recap After Use

How did I end up here?

2011. szeptember 05. 12:21 - barzoj

Csendes diktatoriumban telnek mindennapjaim. Nem mellesleg pedig munkahelyi zaklatas aldozata lettem. A szuleim meg sosem elerhetok, szoval nem is beszeltunk mar lassan egy eve. Evnek erzem, pedig csak napok, de pont azokban a pillanatokban (mint most is) amikro nagyon kellett volna, nem voltak. En meg mar lassan nem vagyok.

 

Vettem egy patkanyt, es biztos , hogy ezzel ezrek eletet szabotaltam. Kenyszeredetten elem at a masodik tinedzser koromat... nem elvezetes, hogy : nem ertenek meg, az az erzesem, hogy vadidegenekkel vagyok korulveve es majdnem barmi a tiltolistan van. Talan ki kene lovetnem a fulemet, a szamat vagy beszerezni egy tetkot (megegyet). Olyan energikusan tudok merges lenni, es mindig eldontom, hogy na most lazadni fogok...csakhat masnap munkaba kell menni.

A melohelyen meg mindez megy pepitaba, de ott legalabb adnak penzt erte... amibol vehetek egy patkanyt es a magam modjan maris megfurtam a rendszert es ezrek eletet szabotaltam. A kovetkezo akcio pedig beleszaras a mosogatogepbe lesz....

 

Utni tudnek 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása