Recap After Use

How did I end up here?

2012. május 31. 05:25 - barzoj

En mindig is hittem az angyalokban... nincs semmifele mas magyarazat arra, hogy kitunore erettsegiztem tortenelembol, minthogy aznap egy angyal ult a teremben es nekem szurkolt!

Holnap nagyon kene meg egy! Csak ameg megirom a kemiat, jo lenne ha velem gubbasztana es segitene a jo otletek elokeristeseben! Holnap nagyon kene egy!

Madarijesztonek megrendithetetlen hite van benne, neha meg engem is megijeszt! Ezert hat halkan dudolom a Coldplaytol "confidence in you is confidence in me"... Manapsag igy mukodnek velunk a dolgok! Tegnap 6 vagy 7 ev utan eloszor megint deszkaztam egy kicsit... olyan erzes volt, mintha csak elozonap tettem volna le a deszkat, semmi nem valtozott! Madarijeszto es en mar leszoktunk az alvasrol, tegnap peldaul 3 oran at alltunk sorba mielott nem jutottunk be egy Prince koncertre. Prince olyan kicsi, hogy lehetetlen ot latni a gorillai kozott. Gyermekkorom egy ujabb hose.

Madarijesztovel egy kicsit olyan mint regen az Erikaval... mindig vicces. Szoval Prince csak urugy volt, hogy a Swanstonon acsorogjunk a hajnal legjobb oraiban.

Lukekkal mar nagyon varjuk a nyarat. Az europait! Nekem csak ezt kell kidekkelnem valahogy utoljara, hogy legalabb at menjek a kemia-okorhugyozason, es akkor mar minden pontom megvan a felvetelihez. Foleg ha mindhiaba es vegul Mentos suliba megyek. Mert olyan cuki az egyenruha. 

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása