Recap After Use

How did I end up here?

2005. május 08. 23:46 - barzoj

Nem megy a rajzolás...tök gáz érzem hogy van valami amit most kikéne adni,de nem jön, egy épkéz láb ötletem sincs és ez marhára bosszant...ez,ez olyan mintha mondjuk hányni akarnál de összevarrták a szádat,najo talán ez egy kicsit otromba példa ,de komolyan kábé ez az érzésem...torokszorito!

Nemrég megfogadtam hogy a lelkisérelmeim miatt egy ideig kényelmes életet szeretnék élni,tudjátok amikor a kisujjamat se mozditom a világért..ezt értsd afféle bosszunak (mintha nagy büntetés lenne)..szoval a kényelmes életem: na igen a bökkenő meg az hogy ezt a létformát nem birom sokáig, rájöttem hogy baromi ambiciozus vagyok, és ez nem is lenne baj, csak hát milyen már hogy érzed hogy mennyi a tennivalod és nem tezsel semmit. na ezt most jol leirtam,senki nem ért semmit. lássuk tisztán: vagyok én alig 165cm és 45kiloba szorult szintiszta akarat,többnyire a jövömmel kapcsolatban. és a legnagyobb bajom kábé az hogy még a mában kell élni, aztán  baj még az is hogy tenném a dolgom,vagyis megvalositanám azt a temérdek ötletet amivel megáldott az ég, csak minden megvalositás előtt áll egy akadály, különböző célok megint csak más akadályokkal..na eddig stimt? tehát kábé kötve van a kezem.

ilyenkor mit tesz az ember? megprobálja hasznosan eltölteni az idejét, de ééén? én meg ahhoz nem érzek elég energiát hogy mással foglalkozzak,na ez is elég homályos (száz hogy holnap vissza olvasva betegre röhögöm majd magam rajta, de most vhogy jol esik, és elvégre a blog többnyire ezért van)...

na mindegy jobbhijján ismerem a terveimet, azt is kábé hogy mit kell tennem (várni), már csak azt kéne megoldani hogy jol is érezzem magam...na és itt a bibi, vhogy nem megy. de még csak megoldást sem látok...vagy nem akarom észre venni...najo elég a filozofálgatásbol...késő van, és a pillogoim, már nem birják sokáig

1 komment

2005. május 08. 18:15 - barzoj

NNNa vééégre itthon! a reggeli 6orás indulásbol 10 ora lett, merthogy tesom szolt hogy a mostani pasija miatt aki meglátogatta, nem kell hogy siessünk! plusz boldogság hogy tegnap este későn értem haza tehát aludhattam ameddig jol esett...aztán mikor végre elindultunk már friss és üde voltam! röpke 3-4 ora alatt odaértünk Ebreichsdorfba, tesom örült is nekünk (a pasija már elment...dolgozni ) . Körbe mentünk az istállón, láttuk Ausztria hivatalosan legszebb lovát (Urs) és negyed ora mulva már kocsiban ültünk hazafelé. Menetközben huszonötször meg kellett állni mert tesomnak mindig pisilni kell (vesebeteg tacskó) aztán kajáltunk is és most értem haza (igazad volt Toti nem is volt olyan rossz)

Egyébként meg szokatlanul jó kedvem van, megszereztem végre az Árvák hercegét magyar szinkronnal (kössz a shell benzinkutnak)...

Ma ha minden igaz megnézem a Constantinet harmadszorra mert sajnosszerencsére a tesomnak is meg kell néznie, és kivel mással menne el moziba (pasija Ausztriában  maradt).

Ja mondtam már hogy mi az aktuális örömöm? jön a Good Charlotte a szigetre...(jeeee) amikor először megtudtam majdnem könnyeztem...hát nem gyönyörü?

najo asszem elég volt ...tesom megakarja pislogni a mailjeit, szal át kell engednem a gépet. cuppancs mindenkinek!

Szólj hozzá!

2005. május 07. 16:32 - barzoj

Szia Toteee! látom hogy látsz!

Ma mi történt? se mami se papi...(ismát jot nevettünk)...hááát elég boldog szombat reggelem volt, ébredés 9kor, aztán állando reggeli párbeszéd anyu és köztem: szedd össze a szobádat...satöbbi. aztán még időben eszembe jutott hogy ma versenyem van és tíz után el is tudtunk indulni apuval , lőtéren eszembe jutott hogy hoppá nem edzettem egy hete és palackot se töltöttem,ciki! na akkor futás a tartályhoz, levegő sistergetés (a fenti tízméteren lövők örültek nekem) aztán palack vissza és futás lőállásért.öt perc mulva már lőttem a sorozatomat...ahhoz képest h nem edzettem semmit egész elfogadhato lett a végeredmény..haza fele apuval beugrottunk turorudit venni a boltba mert holnap ausztria és különben sincs otthon hizlalo tényező...kikuncsorogtam még egy fagyit aztán végre haza.

fél ora mulva kaja, közben kétségbeesetten hivogattam mindenkit hogy ki jönne el velem talizni azzal a hapival akitől a deszkámat vettem (azért kellett vele talizni mert elferdült az egyik tengely és meg kellett nézetni) hát Troll nem ért rá , Adri gyümölcs tortát sütött és csak később lett volna jo neki, a másik bnőm meg ki volt kapcsolva...hát nem volt mit tenni fogtam a kutyámat meg a decsot és HÉVre szálltam aztán meg villamosra aztán meg le és cirka 1 ora alatt oda értem a jászaira ahol kisgyerekek szájtátva mutogattak rám hogy UUUristen! lánynál deszka (ja a gyerkőcök is decsoztak, kábé tizszer profibban mint én....de nem baaaaj, majd eccer...) a skac megpislogta a deszkát aztán tíz perc után megiknt villamoson ültünk, a deszka a kutya és én! és most itt vagyok ...és szeretném megköszönni a BKVnak hogy kábé husz percenként jár az a nyomorult hév és hogy kétorámba telik eljutni a jászaiig és vissza.

holnapután utcai akcio, szal ez itt a reklám helye (huja), ha bárkinek kedve van humanista rendezvények szervezéséhez, mármint az ebben valo segítség nyujtáshoz, az holnap jöjjön a blahára 6 és 9 között, ott a kedves főszervezőnk mindent el fog magyarázni.

eligazitásként mi vagyunk azok akik a március 20.ai _Békejelet szerveztük a Hősök terén...

kösz mindenkinek aki kibirta idáig ...

Szólj hozzá!

2005. május 06. 18:30 - barzoj

na igen...az örök vigasz magányos esős délutánokon ...főleg az Édes novemberben

1 komment

2005. május 06. 18:26 - barzoj

Na,itt kezdődik...hogy mi? hát életem nagy betűs része! jővő ilyenkor lesz az érettségim, és utána a 17 éve várt szabadság! na jo ez erős túlzás, de igaz ami igaz, már várom! hogy mi lesz utána? nem tudnám megmondani, szeretnék felvételt nyerni egy olyan suliba ahol filmrendezést tanulhatok, ha ez megvan akkor innen már konkrétabb terveim vannak, de mivel ezek nincsenek törvényvédve, nem akarok senkinek ingyen tippet adni . Eddigi életemről mit is mondhatnék? többnyire nyugodt és kiegynesulyozott,átlagos és mégis különleges (nekem). mi maradt még? ja igen a majdnem legfontosabb: szerelmi élet. ami a legnagyobb joindulattal sem nevezhető szerelmi életnek, sajnos! Hát az úgy volt.... hogy tavaly ilyenkor szakitottam életem eddigi legkomolyabb kapcsolatával (hülyeség nem a kapcsolattal szakítottam hanem a hapsival, akit nevezzünk Csének! mivel ez a neve) aztán elég nagy volt a forgalom, lássuk időrendben: Tomi,Joe,Troll,..de ezeket nem lehet igazán kapcsolatoknak nevezni, nem nem!aztán ugy sacc per kábé oktober könyékén jött vki aki hüha. csak ennyit mondok mert a női társadalomnak kötelező megérteni hogy mi aza a hüha, ha egy pasira mondjuk! De lehet hogy nem láttam kristály tisztán a hühámat, mert a nagy jövetelében ugy eltalált mint az uthenger. ő volt az uthenger, és most értsd ezt a legrosszabb értelemben. Lehet hogy maradandó metaforikus sérüléseket okozott, mindegy mostmár szépen gyogyulok (igen, az ügy a hühámmal eddig huzodott)...aztán jött méééég valaki akiben láttam egy kis hühát, de szemfényvesztés volt! és sebet ejtett...Röviden összegezve, a tavalyhoz képest az idei tendencia nagy foku csalodottságot mutat!

mit tesz ilyenkor az ember? (najo a barzi) hát moziba jár...mostanában havonta akár öt-hatszor is...de birják még a pillogoim! viszont az a vicces hogy ha moziba mennék mindig akad egy him egyed aki elkisér...egyébként meg nem értem hogy mi bajuk velem...és sajnos már ott tartok hogy nem is érdekel...

körül nézve nincs senki konkrét akiről irhatnék (vagyis lenne valami de azt még nem,most még nem!) ha lesz akkor részletesen irok ha nem akkor ismeritek a történet végét: egyedül élt amég meg nem halt! najo azért nem ilyen tragikus a helyzet! de én már nem merek semmit elkiabálni...jo lenne ha lenne...vele...valami...de amég nem tudom hogy ő is igy vélekedik e vagy sem, inkább nem is gondolok rá! nem akarok megont pofára esni.

elég mára,asszem. pacsi mindenkinek

2 komment
süti beállítások módosítása