Recap After Use

How did I end up here?

2005. május 21. 22:07 - barzoj

Nem rég döbbentem rá egy különös dologra. Észre vettétek már hogy a szemetek sarkábol máshogy látjátok az embereket mint szemből?de de ez most holt komoly ,nem őrültem meg, olyan mintha a szemem sarkábol látnám az iagzi énjüket,mintha oda már nem jutott volna abból a ködfüggönyből ami ötéves korunk körül ránk borul,és utána mindenkit a külseje alapján ítélünk meg... látom az embereket,máshogy mint ahogy rájuk nézek...igazán látom őket. Ma például egy anyukát láttam a szemem sarkábol fiatalnak és szépnek,pedig az arca nyuzott volt és beesett. Olyan furcsa, de ezekszerint van lelkünk ami látszik is és szemmel láthato nem csak amolyan érezhető mint a tündérmesékben! mikre rá nem jön az ember ha sokat utazik a BKV különböző járatain egyedül, de télleg ha nincs jobb az embereket nézem, és olyan furcsa ha pölö valakit sokáig nézek szemsarokból és végre odafordulok van hogy mást látok, szönyűbbet vagy épp szebbet...hm furcsa!

Mindegy, megyek lezuhanyzom, lemosom magamrol a nap szennyét...de miket is beszélek,ez szép nap volt (köszi Csillagvirág:)...és végre zuhany után, napvégén és egy másik elején elalszom, már kábé tizenkét orája erre a pillanatra gondolok, és remélem nem kell csalodnom benne, bár semmi oka hogy rossz legyen, mert It was a beautiful day (szegény U2,átköltöttem :)...de énekelhetnénk Charliet is: könnyü álmot hozzon az éj, altasd el hűs dunai szél....

egyébként a Dunárol jut eszembe,hogy ma szép napom volt, ha még nem mondtam volna. na tessék megint egy ,egyembernek valo blogbejegyzés mert ezt sajna csak a félig festettkörmű (de festett vöröshaju) Csillagvirág fogja érteni...hát van ez igy, nektek többiek: jo fejtegetést:)

Szólj hozzá!

2005. május 20. 11:25 - barzoj

Mááár megint a sulibol...mostanában elég sokszor jövünk le meglátogatni Attilát a számtch tanárunkat (aki már nem is mert nincs is infooránk)...mit is mondhatnék? a nyelvvizsgárol nem aqkarok beszélni...Elakarok menni megpislogni a Star Wars 3-t, dehh még nem tolonganak a kérők hogy elhivjanak :) Egyedül vagy szülőkkel meg olllyan snassz,sztem cimborákkal fogunk menni!

téleg foggalmam sincs mit irjak, olyan snassz az egész! aztán holnap ugrik a majom a vizbe :) egy egésznapos turamaraton városba haza vissza a városba megint haza és utána keleti, mert lesz verseny,látogato,sznapi megemlékezés (nagybátyjámnak) és nem baj hogy semmit nem értesz belőle, aki tudja érti :)

értelmes napom van

na pussszancs mindenkinek

Szólj hozzá!

2005. május 17. 14:12 - barzoj

Nnnna,nagy unalmamban arra vetemedtem igy napvégén hogy a sulibol irjak! Andi itt ül mellettem és szenved a méljével amit a Bazsinak ir...szegény! ja én meg testületileg drukkolok a Krisznek a nemtom mien vizsgája miatt,ja megvan rutin :) ma kábé az volt a téma a csirkék között hogy mehetnénk ifjuság szállásra Győrbe (Fanniék szeretnék),meg hogy medencés buli! az évszázad partija lehetne ha megvalosul, ezért mindneki mindent elkövet! tehát ha potenciális jelenlévő is olvassa ezt,akkor ezuton kérem hozzon sok piát!!!! rémes ez a billentyüüü láccik nem otthon vagyok,pfff.

olyan furi maa suli, nyár szaga van! téleg minek járunk be? nem is vesszük komolyan, és szegény tanárok meg itt szenvednek velünk! főleg katinéni mert őt kikészitem azzal hogy 10percet kések,és betoppanok a kezemben narancsdzsuuzzal és krumplival:) közel a meki, én meg kaloriát gyüjtök! megnéztük az angolest videot, egész jol sikerült a táncunk, de magamat látva erősen csökkent azömbizalmam! az otthoni tükör hazudik! rém hülye alakom van,ilyen se sovány se dagadt...nyomi! és alacsony ,bár megfogadtam hogy ezzel nem foglalkozok!

uhhh,ime az első napom a hátra lévő életemből:) egyébként meg a fogadalmam megvalositásábol! jol sikerült eddig meg  sokat röhigcséltem...dehát még maradt valami a tegnapi nyomorbol:)

najo megyek mert kezdődik a japán és Adachi szenszei mérges lesz ha Andival késünk, ma videozunk :)

Szólj hozzá!

2005. május 16. 19:17 - barzoj

Na ne már hogy mára egy vacak dalszöveggel kiszurom a szemeteket,igaz? itt az idő hogy irjak valami okosságot is! nem tom hogy szolgálhatok e ilyennel, de lássuk.Nagyon nagyon mázlim van:) mert ha rossz ér mindig van mellettem legalább egy kedves ember aki megölelne (köszi Krisz) és vigasztalna ha kérem.Ez megynugtato, főleg akkor ha apád visszatartja a lelkivilágodat az álmodozástol,mondván hogy a földön kell járni (pedig nem mindig jo hely az) és ov attol hogy merj nagyot álmodni! pedig a siker a bátraké. Aztán attol is rémesen érzem magam, hogy legszivesebben kétfelészakadnék (ha csak kétfelé...) de mennék én százfelé, és valaki belőlem azért maradna itt is!

Jajj holnap le kéne mennem lőtérre,de nem akarooook, mert azt a nyavajás pisztolyt is cipelni kell...és a suli már olyan szinten van elegem,hogy komolyan leugrok a Szabadság hidrol...11éve megy ez a céco, és az utobbi időben sikerélmény mentesen a mi nagyon mérgezi a munkát!

Tudjátok mi a legszebb az egészben? baromi fáradtnak érzem magam, és közbe nem sinálok semmit az ég világon, sőt azt is megprobálom a legkényelmesebb modon. még egyesek épp a jogsiukat szerzik, vagy készülnek a második nyelvvizsgára, és kesergésen és bulizáson kivül nem teszek semmit! olyan fájdalmas ezt igy látni, szégyenszemre ide jutottam 17éves koromra, röhögni fogtok de még most is pizsiben vagyok! pfuj, minnyá leköpöm magam.Aztán a tanulás is mehetne jobban,de még csak kise nyitom azt a rühes törit...ja a töritanárunk egy hogy is mondjam, majom! mert kikezd a diákokkal,és rém unalmasan tartja az oráit, mindig elalszom...

Várjunk végig nézve az egészen mondhatom azt hogy utálom az életem? nem egészen, az egyik felét biztosan,de ugyanakkor vannak szép dolgok is (kár hogy most épp nem jut eszembe egy se) de kéne valami ami erőt ad...az amiben eddig hittem eltünt..de miért? jajj ne már megint ahhoz a témához fogok kilyukadni. ugyhogy lapozzunk...

Megfogadom hogy holnaptol megprobálok változtatni,boldogitani az életemen...talán téleg igaz hogy a világ legboldogabb embere este verejtéktől csatakosan megy haza! tehát dolgozni fogok...energia már van, mostmár csak oda kell tenni magam!

Tőled Világ,csak azt kérem: támogasd a munkás asszonyokat! 

Szólj hozzá!

2005. május 16. 13:48 - barzoj

Broken Glass lyrics

Strange vibe
circles round
Tries to comfort
buzzing sounds

Form an arrow
point at us
We the target
are the one

Place your bet
on the best
The fastest horse
you can find

Drop yourself
in the grass
Breathe the air
at last
Hold on tight
don't fall down

Breathe the air
trough the water

Form an arrow
point at us
We the target
are the center

Find the key
lock the door
Close your eyes
for encore

Drop yourself
in the grass
Breathe the air
at last
Hold on tight
don't you fall down
Breathe the air
trough the water

Find your peace
turn inside
You the target
you the center

Find the key
lock the door
Close your eyes
for encore

Drop yourself
in the grass
Breathe the air
at last
Hold on tight
don't you fall down
Breathe the air
trough the water

[Anneke van Giersbergen

mindig egy picit tönkre tesz ez a szám, amolyan sirjunk együtt...de legtöbbször egyedül...örök emlék, és nem a jok közül! De remélem az boldog akire emlékeztet!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása