Recap After Use

How did I end up here?

2005. június 19. 16:02 - barzoj

A tegnapi bejegyzésem szőrénszálán eltűnt...nem baj,jobb is! eléggé lehangloló volt...mostmár jobban érzem magam, mondomén a mozi mindenre jo...mamég tesomat is elrángatom megnézni valamit :D Hát mééég tart a moziünnep!!!

Tegnap előtt láttam a Sin City-t, marha jo film, meg most a kör2-t na az már kevésbé jo, de még érezni a mozihangulatot,szal no problem, megnézhető az is! Miről is irhatnék?hát fáj a torkom,holnap évzáró,meg utcai akció...és lehet hogy el kéne menni lőgyógyászhoz, pedig nem akarok, olllyan megalázó!

Mindegy,ha kell hát kell! szerintem nem erőltetem a mai irogatást,téleg nem tok miről írni...pacsika mindenkinek

Szólj hozzá!

2005. június 16. 19:56 - barzoj

Háhááát... elindultam edzeni,találkoztam a Tomival,mondtam neki hogy mégis van szabad három orám,jöhet a mozi (mertugye ünnep van)..Erre mondja hogy hát nem tudja mert még van dolga ,de hajlott az igen felé, aztán hirtelen pálfordulat és azt mondta hogy nem, mondom johh, hülye pasik! megyek én egyedül! Elindultam a müvész moziba,hátha ott van kedves barátném, és mégis ott minden olyan családias...megérkezek, barátnő sehol, négyora elmult,közel jártunk a negyed öthöz! ELvettem egy pestiestet és lapozgatni kezdtem,minden film tul későn kezdődött,vagy már rég befejeződött...najo lássuk más mozik műsorát, és akkor rá akadtam a háromnegyedes Constantine-ra.... a Csepel plázában. Fél orám volt hogy az oktogonról elérjek Csepelre, ami a legjobb hogy még a pisztolyomat is cipelhettem mert haza kellett hoznom. a harmincas hév az orrom előtt ment el, és a legközelebbi negyvenkor indult! Öt perccel a film kezdete előtt!!! és tizenöt perc amég a plazahoz érek! nem érdekelt, elindultam ,közbe beszereztem egy ásványvizet is....Véééégre a plázában,futi a mozgolépcsőn,pénztár,ooo nincsenek is olyan sokan, előttem anyuka a két csemetéjével, a moziünnep mikéntjéről kérdezősködött...egyperc,két perc,már nagyon ideges vagyok,biztos már rég elkezdődött...áhh végre, elmennek! Egy jegyet kérek a háromnegyedes Constantinera, várjon van mozikuponom! a pénztáros néz rám, dehát a film elkezdődött, mondom nem baj,csak adja ide a jegyet! erre ő kényelmesen tépkedi kifele a kupont a füzetkéből, aztán elmagyarázza hogy 10 soros a terem,és hogy a nyolcadikba tud adni helyet, mondom mindegy,uccse odaülök...aztán elmeséli hogy feliratos a film, aszittem felrobbanok...mosolyogva mondom hogy oké láttam már! végre kézben a jegy... biztonságiőr,eltépi 7es terem balra,oksi...összes kezem foglalt bevrekedem magam a páncél ajton, be az ötödik sorba lepakolok,és csak kb 5 perce mehetett a film! az ördögűzős jelenetnél tartottak...és gyönyörű !

Szoval a nyáriszünet első napján, a pisztoly és én elmentünk megnézni a Constantinet! én ötödszörre láttam...és mondhatjátok hogy beteg vagyok, nem érdekel! nagyon jo film és egyre jobb lesz minden nézés alkalmával!Elhiteti hogy van fontosabb a nevetséges problémáimnál! És imádom ezt az érzést , sebezhetetlennek érzem magam! ezért sem volt már kedvem elmenni hetitalira,nehogy letörjék a szárnyamat! itthon jo, melegvan meg minden de legalább van időm DOGSTARt hallgatni és hülyeségeket irkálni, örültök? én igen...és ez a fontos ,mert ma önző vagyok:)

Cornerstone- egyik kedvenc számom a millió közül!

-I don't believe in Devil!    -you should!He believes in you!

Szólj hozzá!

2005. június 16. 13:20 - barzoj

Tudjátok mit utálok a legjobban? Uuuuuuugy utáááálom a köménymagot, undorító guztustalan izé ami elrontja a kajádat, fujjj.

Viszont nagyon szeretem a barackot :) apuék ma vettek egy csomot, és mind nagyon finom, már kettőt benyakaltam,és szépek,vidámnak tűnnek...kipirultak, és mindig elgondolkozom azon hogy vajon a gyümölcsök azért vannak ,hogy megegyük őket? Ők örülnek neki ha megesszük őket? Vagy fáj nekik,és ha tudnának ,sírnának,üvöltenének, hogy a fááájukat akarják,és nem engem. Rosszabb napokon ez jut eszembe...ilyenkor inkább nem eszem...

Tegnap:

Tabán. Még mindig olyan szép, pedig már egy nagyrészt lekerítettek belőle, mi lesz ha elvesziuk tőlünk? ezentul hol lesznek a szerda délutánok? Tegnap is sokan voltak, dobosok meg didgeridoosok, és zsonglőrök amerre csak néztem...igen ő is ott volt...de nem mentem oda hozzá,na nehogy már a mohamed meg a hegy...csak a többiekhez:) Aztán következett a viccmesélés félorája, Gibbon Erika Én...néha a Feri is, és röhögtem olyan hangosan hogy sajnos mindenki felfigyelt,és a mindeki megrajtam röhögött,sztem szentül hitték hogy beszivtam. Mindegy. Aztán besötétedett és tüzet gyujtottak,és játszottak,szépek voltak :) mi meg mentünk zpbe, ő meg mondta hogy ők is...innentől nem mesélem tovább,vele nem találkoztam, mert rosszul lettem és haza kellett menni...

Most? most lenni elég jol,elégedetten meg minden...azért jo volt a tgenap is...csak nem tom hova vezet ez az egész..na várjunk, érdekel is engem igazán? nem (mosolyog), mozi ünnep van!!!!! szoval,...

WAIT AND SEE...

Szólj hozzá!

2005. június 13. 21:27 - barzoj

Régi sebek...már megint, hogy fáj-e? Nemtudom/talán nem...esetleg még nem. Hogyan lehet kiheverni valamit? érdemes-e elfojtani az érzelmeket,ha valahol mélyen kezdjük megérteni ,hogy hiába ellenkezünk. Fel tudjuk e vértezni magunkat a fájdalom ellen? Élhetünk boldogan ebben a világban? És végül: összejöhetnek e a dolgaim ugy hogy végre jol érezzem magam! Emlékszem...eszembe jut minden régi gondolat,ami pár honapja született meg bennem,mindegyik ujra kísért, néha összesűrűsödnek és lecsapnak egyetlen pillanatban,olyan erősen, hogy két dobbanás helyett ugrik a szívem,és rosszabb esetben belecsuklik a térdem! "love is a game we all must play"- ez valán leírva egy dalszövegben (talán többen is), és bazz! milyen igaza van. De mi a fenét csináljak ha már hosszuhosszu ideje ugy talál rám,hogy mindig a rossz lora teszek? Az egyiket nem érdeklem,a másik vakvágányra fut, a harmadik egy másik generáció, a negyedik mindig foglalt, és még sorolhatnám! A jo filmek azt tanítják nekem hogy vannak fontosabb dolgok,hát foglalkozzak azzal, de mindig ide kanyarodok vissza! mostmár téleg elég volt egy időre a szabad és vad életből! Az akit kinéztem magamnak (régi história),de eszembe jutnak a régi gondolatok, emlékszem...vele nem lesz csapda,nem lehet az...De nem merülök el ujra a sárban,csak várok,csak nézem, és látom! Nagyon szépnek, és büszkének, és néha ugyérzem hogy ő is lát engem,és így lát. Olyannak lát amilyennek én szeretném ha látna. Mint régen abban a kis koszos akármiben. Körül vett a sötétség, és ő kirántott belőle, azzal a két szép szelíd szemével! (tündérmese igaz?) Bár olyan időben és állapotban voltam hogy bármilyen tekintet segített vona,tulajdonképpen hálás voltam minden törődésért, és pont ő jött! Talán nem is akarta,nem is tudta, talán nem is látta!

És ma? mintha ma látott volna,sajnos olyan ritka ember akinek megvan az a képessége hogy tud velem bánni! Kezelni tud, kordában tartani,eléri azt amit akar,megtudja magát szerettetni velem, és azt is tudja hogy hogyan irányítson...akárhová. És engem nem érdekel hova,csak hogy ő azt akarja! és ez nem egészséges,mert félek hogy rossz kezekbe került ez a hatalom,és csak megnit fájni fog! De a következőt nem élem tul,már nem jön semmi ami a felszínen tart! Ugyhogy,most nincs más dolgom,csak függetleníteni magam,vele szemben is. Megállni és fiigyelni,várni!egy tapodtat sem előre vagy bármerre...Adri mondta hogy végülis megér egy probát....szerintem is megér egy probát, de csak ha Ő ugy akarja! Eszembe véstem hogy a szabadakarat szent!

Szeretném ha ő nem szenvedne,akudt ego hiányban, jo lenne ha nem arra kellenék neki,hogy elhitesse magával milyen fasza csávó! szeretném hogy ha magamért kellenék neki, ha kelleni fogok valaha is!

Csak várni,várni,várni...csak nyugalom, egy másik dal megmondta: Love Will Come through...remélem igaza van...

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása