Recap After Use

How did I end up here?

2005. szeptember 02. 18:32 - barzoj

Sáláláláálááá...holnap birka nyírás! Vagyis csak rövidítgetés a szénakazalból ami a fejemen lóg. Vasárnap meg találkozok Viviennel, elég rossz hogy már nem jár hozzánk... Ez az első nap nagyon fárasztó volt,és ez még csak a kezdet!

nem tudok mit írni...

Várni,várni,várakozni...

Szólj hozzá!

2005. szeptember 01. 18:21 - barzoj

Csak én vagyok képes a tanévet egy szakítással kezdeni! mindegy...

Első nap: há' mos' mit monnyak? érdekes megrázó,fárasztó...és az utolsó! nincs több,ime elérkeztünk a negyedik évhez. Vegyes érzelmek: hiszen még közelebb vagyok ahhoz amit kigondoltam,és egyre távolabb egy időszaktól ami nagyon kedves volt nekem. Mármint még mindig az ,csakhát már féllábbal az áhitott életben vagyunk, és kibujtam a szárnyak alól, és megint csak a vegyes érzelmek. De amit mondtam megmondtam,kár is vitatkozni, ha filmrendezés akkor az! :D

Szerelmi ügyekben meg vagyunk olyan helyzetben,hogy várunk...mit érünk vele ? nemtom. De ugy érzem van ami lekössön ééééés mindkét esetben jol járok,ha igen hanem. Egyébként meg nem is meséltem de-nem mintha karrierista lennék- de I solemny swear : semmi nem fog az utamba állni,ha még is akkor majd kikerülömátugromfeldöntömátásokalatta... Ez azért tartozik ide mert amire várok (akire) nagyban befolyásolhat,de nem engedhetem! Viszont kár is ezen most filozni,majd ráér ha már megint fülig ér a szar!

Kihagytam de nem szándékosan: ma meg tegnap Erikánál voltam :) onnan mentünk suliba, tök buli volt. 5kor keltünk mert Tápioság messze van,és buszoztunk meg vonatoztunk és nagyon hideg volt, de végül beértünk alig fáradtan :) miután tegnap este megnéztük a Mulant (Erikának nagyon tetszett)... szal berobbantunk suliba és megint végig vigyorogtuk a dolgot...

Végszóként azt mondom: szerintem buli lesz ez az év, és azon leszünk hogy jol érezzük magunkat...ugy hogy agyonhajtjuk az agyunkat, de lesz itt még somolyogni való 

Szólj hozzá!

2005. augusztus 30. 15:30 - barzoj

Az előbb ugy éreztem mindjárt megfulladok ha nem tudok írni. Most meg nem tudom mit kéne írnom. Trollal összevesztünk, ami nem fáj, inkább az hogy tesom nem ismerve a helyzetet neki ad igazat! Nem illünk egymáshoz! Ha csütörtökön találkozunk el kell mondanom neki. El fogom hagyni. Nem kell a komolytalansága, és a gyereksége. Nem kell tőle semmi...Felőlem a Good Charlotte aláírást is megtarthatja ... Eljön még a nap mikor a GC fog tőlem aláírást kérni.

Széthullóban a család...Nem részletezem,talán ez a rosszkedvem forrása. A baj az hogy korlátolt a világ,semmihez sem tudok kezdeni támogatás nélkül. És a nyelvvizsgán is meghúztak,semmire nem vagyok képes. Csak hülyén viselkedni és hisztizni. Köszöntelek ujra feleslegessé válás érzése!

Ma elvileg bulizunk, de olyan kedvem vagy hogy mindjárt nincs is. Amit elfojtok arrol tilos írni,mert elfojtom. Egész jol csinálom...

A másik nagy gond hogy nem tudom mit kezdjek a hajammal,mindjárt fogok egy ollót és akkor neki esek. Olyan hülyén áll hogy nem találok rá szavakat.Nagyon sokat tudok nyávogni...(lásd most) De már ez sem érdekel.

Pillanatnyilag kiégtam és ha nem cserélnek bennem izzót akkor sötét marad.

Ahhoz képest milyen nyomorult kedvvel feküdtem le tegnap ,igen érdekeset álmodtam...az üzenete nekem kb annyi hogy számomra mindig van hely,egy kéz melyet megfoghatok ha baj van,egy mosoly amely megnyugtat,és egyébként is nincs okunk magányosnak érezni magunkat!Vagyis amiután lefeküdtem megtelve a világ bajaival,kicsit megnyugodhattam. Nincs itt semmi baj!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása