Recap After Use

How did I end up here?

2005. december 09. 20:21 - barzoj

A félelem... már megint az az ismerős vajon kezdetű kérdő mondatok! Nem szabad meghalni, ebbe nem! És mégegyszer nem szabd elszurni...Most látszik csak igazán miféle pusztítást végeztek egyesek odabent! A bizonytalanság kézzelfogható,és az aki ezt nem szereti lehet ,hogy meg fogja bánni hogy meg akart ismerni! A véletlen találkozások sora igen hosszú, én örülök neki,de vajon ő? Baj van velem? Ha most sem sikerül, akkor téleg nem fogomtudni hol találjam a visszajelzést! Számre csapni! Itt nem csak az elismerésről van szó,ennél több, én akarom hogy több legyen, nem szabad a magány miatt megváltozni! Az elszigeteltség beszivárog mindenhová, én nem engedhetem...az a két és fél év ugy telt el hogy majdnem minden emléket kitörlölt belőlem! milyen társ vagyok? és vajon milyen lennék ha ő akarná? Nagyon igaz az hogy nem szabad arra gondolni,hogy más mit gondol. De nem tehetek róla ha fontos...fontos nekem ,hogy mit gondol. Ebben a néhány napban átléptünk egy jó pár határt amik amugy is átlépésre vártak,most végre egyszer tul jutottunk/tam a képzelődésen,és most hogy itt a tett ideje ötletem sincs mit kéne tenni...

Legyek Adri? hagyjam a dolgokat, ússzak az árral?Nem szabad sokat gondolkodni, annyira próbálom kiszorítani a gondolataimból,de nem tudom! ilyen nem volt Cs óta!még talán a Krisztiánnál sem...ha ez jelent vmit,akkor lássam...lássuk...

kicsit elég volt ebből a minőségből!

Szólj hozzá!

2005. december 08. 16:07 - barzoj

IzéBizé...a lényeg hogy reggel összefutottunk,meg beszélgettünk vagymi! Jó fej,és téleg! aztán hazafelé is Erikával pont róla beszéltünk,még meg is jegyeztem nehogy a villamoson legyen és hallja ezt a csicsergést amit mi levágtunk...hát ott volt, de nem hallotta,mert zenét hallott inkább- mázlinak nevezik az ilyesmit! Aztán hazafelé hallgathatta  azt a töménytelen,földöntúli hülyeséget ami jött belőlem (és akadt Erikában is),mert ugye ma tripla magyaróránk volt, de még igy is vissza fogtam magam :D náhh, a lényeg ,hogy őszintén remélem nem ilyedt meg a Ketyóizmusunktól,ha nem akkor van esély a dologra,ha igen nos akkor komolyan keresnem kell egy marslakót, ő legalább nem értené...

Szólj hozzá!

2005. december 07. 21:02 - barzoj

Náhh,amig Toti vissza nem jön...

Megszületett a kontakt! Leszólitott a villamoson...szimpatikus ember...tartom magam a nem tervezek semmit előre formához,aztán majd meglátjuk. Ma nem találkoztunk,de holnap uj nap...brand new Chance! Csak ne fosnék annyira a haverjaitól meg attól, hogy pofára nyalok felszállsákor vagy leszálláskor...ciki lenne kiterülni előtte,pláne világos gatyiban...igyekszem nem csámpázni!

Ma meglátogattam a volt edzőnőmet az usziban...jo volt,nosztalgia egy óra...és jut eszembe kevesebb mint kéthét múlva szallagavató!!! váhhh, és a hulát még be se fejeztük rendesen,nem hogy mindenki becsületesen tudja....na de no para...a hosszu élet ritka!

A másik nagy kérdés a fényképezőm kiválasztása, Sony vagy Samsung? aki tudja irjon,pliz! mind a kettő jo alapgépnek...az egyik a Carl Zeiss miatt a másik a makroképfelvétel miatt...na és akkorr vazze válassz egyet...Döntésképtelen vagyok!

Najo, ujabb gyomorremegéses reggelt kívánok magamnak és minden hasonló pipőben járó emberkének...Remember! a harmadik kocsi eleje az enyém :DDDD

Szólj hozzá!

2005. december 05. 14:26 - barzoj

Megint én...pedig téleg nincsen sok időm...csak az van hogy vissza olvasgattam a dolgaimat...Istenem az a sok elpazarolt szó! És egy év után igen!igen!igen! Nem fáj! és ha szar az idő reggelente, akkor is jó,nem nyomaszt ha ott van az aki lekösse a figyelmemet! És ezt most nagyon komolyan mondom, nem kell több szöges drót, nem akarom hogy ő is az legyen!Nagyon nagyon hálás lennék, és remélem leszek is. Mert most látom igazán,hogy mennyit jelenthetne, hogy lehet hogy tudok valahová menekülni...elég a viharból! Tető kell! Hol vagy Herceg? és ő e az aki téleg elterelte a figyelmemet, életem abszolút fájdalmáról? És ha őt látom téleg nem kell e többet látnom azt akire már rég nem gondolok!Igaz lehet a dolog,hogy valóban nem kell egyedül lennünk?

Bár az emberek jöttek mentek , azért egy ideje többnyire egyedül vagyok...kimondom:egyedül vagyok! Hiába volt xy (nem mondom a nevét), mint a kámfor tűnt el, nyomtalanul...Hát rajta Herceg! Ne várd meg a következő havat!

Szólj hozzá!

2005. december 05. 13:45 - barzoj

Nohát,izé!

Ezek a reggelek...mostmitmonnyak???helyesebb a kérdés:mit csináljak? és egyáltalán mi a tosz van?
Bécs szar!bocs de téleg szar! nagyobb adventi hangulat van Csepelen mint Viennában! szar! És hideg,és beteg vagyok, és vettem egy DC sapkát egy vagyonért,de szeretem!Bécs szar!

Koncentráljunk a holnap reggelre: az a baj,hogy apunak sikerült bestresszelnie engem, hogy mi lesz ha itt lesz a szünet és mi még csak mindig ott tartunk a hévessel hogy nézzük egymást,bár kalandunk már a villamoson is folytatódik! Nem lennék szomorú ha összeszedné magát és oda jönne... Csilla megállapította hogy nem vagyok közömbös neki, és Csillára hallgatni kell,mert miatta kapom az ötösöket is,mert megtanít matekul. Ráadásul idősebb is és a fiúk is szeretik (egy meg nagyon),tehát az élet tapasztalat meg van!Ha ő mondta,ő tudja!és téleg minnyá itt a szünet..és utána a rázós félév...bár lehet hogy eltulzom és téleg nem is érdeklem,de ha mégis, akkor léciléciléci.

Náh eleget nyünyögtem...menni kell,okosodni kell,holnap számon kérés,...
Tanulj Tinó!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása