Recap After Use

How did I end up here?

2005. december 25. 13:40 - barzoj

Már megint elolvastam azt a vacak horoszkópot, hülyeség, mármint a jövőre vonatkozó része. Blabla,csak annyi elgondolkodtató volt,hogy vmi olyasmit írt hogy aki egyedül van az higyje el ,hogy nem muszáj neki. Vagyis izébizé na itt jött a real blabla hogy majd jön vki...Rá jöttem hogy egyébként nem azért nincs senkim mert defektes vagyok vagy valami, ugyanis ha jól megnézzük,mindig voltak,ha kellettek. Egyszerűen én vagyok az akinek jó így, nem hiszem ,hogy született erre a világra olyan ember aki el tudna viselni..régebben még akadtak ilyen példányok,de a jellemfejlődésem útját járva (ami manapság inkább lefelé vezet és ködbe vész) olyan változásokon mentem át, hogy az amúgy végtelen bizalmú vkiből,örökös bizalmatlan lett. És inkább előbb rúgok bele valakibe minthogy megmondjam neki mennyire fontos, hisz a kitartó emberek a fontosak,és ha a rugástól nem menekül el,akkor érdemes arra hogy majd egyszer őszinte legyek hozzá magamat illetően. Mások azt mondanák rá,hogy támadás (mint az a fontosabb valaki a gepárdos rajzomra) én inkább úgymondanám védekezés! Nem lehetek elég óvatos! Pedig ha megnézzük,másokhoz képest nem kaptan én olyan sok és olyan nagy pofonokat, még is amit kaptam,az messze elég volt ,hogy elidegenítsen!

Valamit valamiért, inkább legyek egyedül, mint hogy megalkuvó legyek! Nem akarok kiegyezni akármivel, tudom hogy minden ember átmegy ezen a felnőtté válása során, és kevesebben vannak azok akik inkább küzdenek mint kiegyezzenek egy döntetlenben! Azok akik tovább mennek végül elérnek valamit, nem tudni hogy megéri -e a folytonos hadakozás,lehet hogy életük végén majd megbánják az addig élt minőséget. De legalább senki nem lesz aki szemrehányást tehet, hogy mi lett az elhatározásaikkal?Engem sem fognak kérdőre vonni! Semmilyen téren!

Szólj hozzá!

2005. december 24. 14:42 - barzoj

Nem fogok közhelyeket írni! Különbenis,tavaly ilyenkor már megtettem...

Náhh,szal megint eltelt egy év...mivel lettem több? (vállat von) kit érdekel? mi jön még: hát jövöhéten elvileg összefutunk az énekes skaccal rajz ügyben:) szép téma! De a legszebbet előreláthatólag január hamradikán látom majd...ohóó ajándék bontás, mennem kell!

Szólj hozzá!

2005. december 22. 11:03 - barzoj

A sírhatnék fojtogat: Era - dont you forget! Mert ugye mi jut róla eszembe! Velem minden évben kibabrálnak? Minden év végén rá kell jönnöm ,hogy egyes dolgokkal kapcsolatban tévedésben éltem! Miért? Miért vagyok én ilyen...? Bár kétségkívül a tavalyi volt a legszurkálóbb, azért az idei se kutya. Főleg ha Az eltelt időt nézzük. És most kéne még igy melegében tisztázni a dolgot. Vagy hagyni az egészet ,és port hinteni rá, hogy a felszín alatt elmérgesedjen és egy év múlva már mi se értsük miért harapjuk át egymás torkát...

Mással kell foglalkozni, más emberrel, aki érdemesebb rá...van egy tippem:)

Szólj hozzá!

2005. december 21. 17:34 - barzoj

Most olyan mit is írhatnék hangulatom van...Ma délután leültem hősiesen olvasni és félóra mulva elnyomott a buzgóság ,már megint nem tudok koncentrálni! A mai kommandó amit Erikával véghez vittünk, phüü!De hagyjuk a körutat. Rájöttem ,hogy nekem szükségem van vmi nyávogós zenére, tehát lehet ,hogy beszerzek egy James Blunt CDt. Anyuékat már puhítom, hogy támogassák az ötletemet :D

téleg nem tudok mit írni...majd ha rámjön a gépelhetnék megint leszek...

Szólj hozzá!

2005. december 19. 17:12 - barzoj

Hát lehet ,hogy megéljük azt az időt amikor azt mondom,hogy akadt nagyobb félreértés a Krisztiánnál is...Szóval lehet hogy már megint elnéztem valamit. De ennyire??? három és fél év: Felnőttem, olyasvalaki mellett (is), akiről azt hittem,hogy...persze hinni a templomban kell, csakhogy mármegint azok a fránya jelek. Ennyire vak vagyok? Tegnap este/hajnalban meg ugy amugy abban a nyolcórás időintervallumban hatalmas merényletet követtem magam ellen, kiadtam magam,kiszolgáltatott lettem...miattam. Mert nem tudtam befogni a zsámat,mert azt hittem őszintén beszélhetek...hát most mi a f... csináljak? Ő meg persze segg részeg volt, és igen érdekesen viselkedett. három és fél év alatt felépített valami...tessék emberek nézzék,nézzék!: igy hullik a porba! Pedig azt hittem,ugy tudtam,hogy fontosak vagyunk és nem csak magunknak hanem a másiknak is. De ő csak annyit kérdezett: És most mik a céljaid? És az a guny, nem ez nem jó szó rá , szal az a valami ami a hangjában volt,égető...nem tudtam mit mondani, csak annyit hogy hülyén érzem magam, és jobbnak láttam elfutni...és megtettem ...Engem ne bántsanak! Ő sem!

Térjünk vissza a hétköznapokhoz, valaki adjon valamit amitől látványban kiszűrhetem őt! Látni sem akarom! Látni sem bírom!

Igazából most nincs vihar, csak nem ezt vártam...de sebaj,jobb is igy...jön jobb...sokkal jobb!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása