Recap After Use

How did I end up here?

2006. december 18. 21:36 - barzoj

Figyelve vagyok,... Repülő Lekvár! A te részed a történetben véget ér a gitárnál... A póló jelentősége más és egyáltalán nem kapcsolódik hozzád (mindent azért még se, a világ nem így forog)... Jeti az Jeti, és csak ő tudja...meg én. És ez így marad.

Életem izgalmai folytatódnak: nagybevásárlás apuval. Helyszín: erzsébeti Spar. Idő: ma dél. Tér: a tudatom és annak határa. Mit mondhatnék? mára elkerült az ünnepi hangulat. Megaztán nem is annyira izé... ez olyan "Monnyon le" fíling blá...

Anyu szellőztet, szerinte rossz szag van, mondhatnám úgyis: büdös. Pedighát (legyint)...

Deh holnap végre a tettek mezejére lépek: vezetek. Megint...Kettőtől,.csak el ne felejtsem. Aztán találkozom életem másik felével, kicsi sziámiikertesómmal: Erikával. Megyünk szalagavatóra. Imádom a szalagavatós szezont...Utána meg buli,vagy nem...

A kint bentre került... az ismerősök szerteszóródtak... egy régi épp Belgiumban van...te jó ég, mikor jutok messzebbre Pécsnél? (igen ez most türelmetlenkedős)...Hát...elfogyott...a fényes mondanivalóm.

Inkább megnézem a nagyfilmet a tévébe'!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://barzojblogol.blog.hu/api/trackback/id/tr236437347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FlyJam_Rasta 2006.12.19. 18:05:46

figyelve!:D

barzoj 2018.05.31. 12:27:27

O ha tudtad volna akkor, hogy mennyivel messzebbre kerulsz Pecsnel... talan turelmesebb lettel volna, vagy csendesebb... az utobbi tiz eved (vagyis ami akkor elotted allt) inkabb husznak tetszik. Az egzisztencia elviselhetetlen es keseru terhe vegul teged is eler majd... es az orosz agaradon kivul senki sem lesz itt melletted.

Ez meg a palackpostanal is elbaszottab szituacio.
süti beállítások módosítása