Recap After Use

How did I end up here?

2006. január 07. 20:50 - barzoj

Oszlik a felhő réteg! Nem ez nem a meteorologiai előrejelzés! Ez annál sokkal több! Megértettem, igaza van anyunak. Nagyon sok mindent tettem! Sok mindent elértem,persze a saját mértékemmel mérve! Visszaolvastam a blogomat! És tudom ,tudom hogy vége van mindennek,ugyértem a szó amit leírok multtá válik,és ez igy van jól! De itt marad, és sötét órákban szól hozzám! EMlék! ÉÉs elmék, az én elméim! Mind a sok,mert kaméleonnak születtem. És ez is jó, büszke vagyok rá! És az emberekre akik körül vesznek! És tudom hogy magas a fal amit építettem...dE azt mondom most az egyszer ,hogy le vele. Annyi hülységet csináltam,és még mennyit fogok még! Nem akarok azon töprengeni hogy amit tettem az milyen visszatetszést kelt mások szemében! Igy vagyok az Andrissal is,biztosan nem véletlen az hogy oda jött hozzám és mostmár beszélő viszonyban vagyunk! Persze másképp is alakulhatott volna! Azt mondom mert mért ne mondanám,hogy tarthatnánk sokkal-sokkal előrébb is, de az igazság az hogy kurvára örülök neki ,hogy idáig eljutottunk! És még itt a lehetőség ,hogy fejlesszünk a dolgon,és ha rajtam mulik nem hagyom annyiban! Nem kell fennakadni a kis dolgokon,néha-néha tul kell látni/lépni! És már azt is tudom hogy az összes blogomat kinyomtattatom,és egyszer ha nagyon ugyérzem hogy megérdemli ,odaadom neki,hadd lássa milyen az amikor belép egy ilyen ember életébe! A Bonyolult Ember(aki most én vagyok)! És szerintem tetszeni fog neki,és egyuttal megismeri a multamat...Ez is kell! Végső soron a happy endre kell törekedni. Vigyázni akarok erre! mármint arra ami most készül, megint olyan kitartó akarok lenni mint régen,és azt akarom,hogy értékeljen! Hogy megint virágba boruljon az erdő,és ujra kék legyen az ég!Krisztián téleg a multé,még beszélünk róla,de már csak tanmese formájában! És a legszebb az egészben,hogy ő (Szép) vhol érzi hogy baj volt, mámrint tudja hogy ha vmi nem tetszik,az nálam rossz emlékhez köthető,és mindig megkérdezi! És mért van olyan érzésem néha (de téleg csak néha) mintha tudná,tudná hogy mi volt, és látja hogy mi lesz...ez honnan jön? Tudom most azt kértem hogy cserélődjenek fel a szerepek,hogy most az egyszer probáljanak meghoditani(szeliditeni),és ne nekem kelljen hatni rá. És mindent összevetve ilyen uton is haladunk,tehát nekem igazán nem kell erőlködnöm,és féltékenynek lenni!Ha nem érjük el a kívánt hatást,hát annyi! Ha egyedül maradok,akkor egyedül maradok,nem ez a meglepetés! A meglepetés az ha ő nem ijed meg...ha Trollt nem számitjuk...phü ki se mondom mióta...Hát rajta Herceg! Lássuk mire mész velem...

Szólj hozzá!

2006. január 07. 16:00 - barzoj

Megtaláltam tesom régi kazettáit, ugyhogy most East 17-t hallgatok,roppant vicces! Egyébként probálom magam értelmes dolgokkal lefoglalni,de kb kétórája kiestem a ritmusból! Viszonylag korán keltem,megírtam a magyar összehasonlító elemzésemet is,és még matekon is voltam,aztánhazajöttem és megnéztem a Lakótársat keresünk c. filmet ami szerintem baromi jó film!Aztán most meg itt vagyok.

Nagyon sokat gondolkodtam a történteken és azon hogy mi jöhet még- ez van ha az embernek túl sok szabadideje van!Igazából nekem nem is lenne,de mint már mondtam kiestem a ritmusból...valamit feltétlenül meg kell néznem,most hogy eszembe jutott...

Szólj hozzá!

2006. január 06. 19:26 - barzoj

Hát a dolog nem pont ugy sült el ahogy gondoltuk,de csak igen kis részeiben tért el a tervtől! végülis a délután egy kicsi részét is együtt töltöttük,röhögcséltünk meg ilyenek! Na most egy hét némaság,aztán meglátjuk. Hagyom hogy azt tegye amit tenni akar. Ha akar jó,ha nem,nahát ahhoz meg már ugy is hozzá szoktam. Mert ugye csoda hogy eddig eljutottam,hiszen komolyan nem én vagyok azaz ember akivel ez megszokott történni,sebaj! A sors is elkutyulhat valamit...Téleg csak egy kérés van,hogy ne fájjon annyira. persze előbb utobb fájna,de ha muszáj akkor már inkább utóbb.

Egyébiránt meg elég szar kedvem van,nyomasztó lesz ez a hét, mert kábé a melóról fog szólni és ez nem hét lesz hanem kilenc! Mert már holnaptól kezdődik, 11től matek...utána meg a megállíthatatlan lavina,és angolozás orrba-szájba. Persze az idő során majd megnézem akad e a postában vmi,ki tudja? becsuzhat az a képeslap...ha már (még) a számomat nem kérte el...Lényeg hogy Erika optimistán szemléli a helyzetet,adhatna nekem is,mert rámjött az önbizalomhiány félóra,Jahh és vasárnap színjátszó...háthuha, arra is dolgozni kéne,basszusbasszus! Jjo hogy eszembe jut! a jelmezek meg minden...váhh...csak éljem túl a január vége február elejét,és onnan kicsit könnyebb lesz...Csak egy icipicit...Most megint vihar van,és nagyon sok mulik rajta hogy hogyan kezelem! Nagyon nagyon sok! És itt most nem az Andrisra gondolok,bár neki is nagy szerepe van, de hogy tető vagy szögesdrót...és itt körbe is értünk. vissza az elejéhez.

Mindegy,csak gyorsan és fájdalommentesen! Jahh és persze sikeresen!

Szólj hozzá!

2006. január 05. 16:53 - barzoj

A nagyon utolsó, holnap...esély, nagy dolog! A baj hogy utána egy hétig semmi...Nincs mit tenni,csak szemellenző és hajtás pajtás!

De most koncentráljunk a holnapra, azért nem szoktam kezdeményezni srácoknál mert a nagy átlag azt mutatja,hogy Bukta! És ez így is van...de a holnap az más,holnap észnél kell lenni,ügyesnek,szépnek és kedvesnek...vhogy kieszközlöm a dolgot éééés remélhetőleg lesz elfoglaltságom délutánra! szóval ennyi, nagy levegő!Kifúj! Fő a józanság,és csak okosan!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása