Recap After Use

How did I end up here?

2006. február 12. 15:53 - barzoj

Ha hülye vagyok, hát az vagyok...I don't mind! MErt mivel az aki képes minden sértettség után poén levelet írni és tűkön ülve várni az eredmény,na az ne nevezze magát nomrálisnak! mondtam már hogy büszke vagyok rám? Saztán lesz ami lesz...reményeim szerint az a varázsolhatós fajta:)

Na ki a terrorista nyuszi? az is én...elvileg megkapom a szerepet...A Merénylet! mást nem mondhatok...

Várni.várni...remélni is egy picit...sálálá egyelőre más dolgom nincs! a Felvételi lapok is úton vannak! Ja még anniy hogy tanulni kéne...mondjuk most :) de izgat ez vkit ilyen izgalmak mellett?

Szólj hozzá!

2006. február 08. 17:21 - barzoj

48pont...45től sikeres a vizsga....hát igen,megéltük,sikerült! Már csak az írásbeli kell. Erika holnap nem jön be suliba,egyedül leszek egész nap!Bárcsak reggel ne kéne...Eskü ha összefutunk szuper megértő leszek és megvígasztalom...ugyis olyan jól meg már a félre állás:) végülis kettőnk közül legalább neki legyen könnyebb...azt hiszem őt is bántották, és hát valakinek erősnek is kell lenni! Én meg végülis neki is köszönhetem hogy túléltem a pintyet, úgyhogy ennyit igazán kibírok...Persze ez tőle is függ, mert nem tudok segíteni ha ő nem akarja,mármint ha nem lesz ott...

By the way, i'm so proud that i've passed the oral exam...

Szólj hozzá!

2006. február 08. 08:07 - barzoj

Az ominózus nap...és én arra ébredtem ,hogy egyedül vagyok és fázok! Belülről...annyira testvéri ez az érzés hogy el is felejtettem milyen a nem ilyen... Tudom,tudom hogy nehéz eset vagyok,dehát ennyire muszáj volt a tegnapi? Annyira bíztam benne,hogy ő más lesz! Azt hiszem ő is félúton gondolta meg magát,dehát sajnálom ennél többet nem tudok nyújtani...

Úgyhogy most megint visszajött az a szorongató érzés,ami azt hiszem pont neki köszönhetően tünt el...hello,hello reménytelenség,nem mondom hogy hiányoztál! Még várnod kellett volna, ugy érzem teljesen más dolgokat kellett volna most megélnem és nem a szokásos históriát!!!!

Nem mondja hogy csütörtökön találkozunk,ha igen akkor ott fog várni,ha nem...hát menjek...Azthiszem most megint jóideig egyedül fogok hévezni reggelenként,dehát örüljünk annak hogy ami volt az megtörtént, én mosom kezeimet hiszen nem én akartam így! Így már nincs mire (mit) várni,, ha így alakult hát ez van! Majd jön valaki,vagy nem...

Én megyek,aki lemarad,itt marad!!!

Szólj hozzá!

2006. február 06. 17:35 - barzoj

Háhháá! És miért mindig velem történik ez? Már csak röhögök rajta,hogy min is egész pontosan? Hát magamon meg az elcseszett fijjatalkoromon (vagy lehet hogy más vab elcseszve),Szóval ki ha nem én? és mit nem? hát azt hogy ma csak félórát ácsorogtam abba tetves hévmegállóba várva a csodát! egyébként meg tök feleslegesen,mert a reggelre kirendelt csoda elaludt! Így ugrottak a kurva siályok is, tehát nem tudtam lefényképezni őket!De manóba a sirályokkal! Itt most a mármeginten van a hangsúly,mármegint: én, mármegint: csalódok, mármegint: valaki másban! Ezekután szép kis dolog lesz a holnap reggel. De mivel idegesíteni szoktak azok a szereplők akik a filmekben nem várják meg a magyarázatot,hanem egyből elítélnek, nos én hajlandó leszek végig hallgatni valakit aki a szavát adta és még sem teljesítette az ígéretét!

A fájdalom az egészben az hogy Hercegek sosem ígérnek olyat amit nem tartanának be! A Hercegek képesek felkelni korán csak hogy elkísérjék a Királylányokat ,sirályokat fényképezgetni!Szóval ebben az a fájdalom,hogy lehet hogy ő nem Herceg,és lehet hogy nem is olyan jó mint amilyennek én képzeltem!Meg még az is hogy most hogy viszonyuljak hozzá? hogyan higyjem el amit mond? Mérges legyek? ezekután nem gondolhatok rá lelkiismeretfurdalás nélkül, és persze nem én tettem a rosszat de engem furdal a gondolat hogy már megint kétes dolgokat akarok szeretni,és az is rossz  akkor megalkuvó leszek ha mást látok mint ami igazából. Fáj hogy nem gondolhatok rá támaszként! Mert ki akarna olyanra támaszkodni aki lehet hogy ott sincs!

Persze még nem tudjuk a nyomós okot amiért nem volt ott,az majd holnap (mert persze a telefon még mindig nem létezik a számára),én leszek türelmes és kimért! Ezt igazán megengedhetem magamnak,aztán a többi rajta múlik, csak lássam hogy bántja a dolog és hogy ki akar engesztelni!

VAGY! lendíthetnék magamon azzal ,hogy belátom: kinek mi a fontos? mármint én nem vagyok neki olyan fontos,hogy betartsa amit ígért! Mert mivan ha már megint én értek félre valamit, persze ez a z érzés/szituációs gyakorlat nem lenne full ismeretlen ugye,ugye?(lásd: előrébb)...És téleg, kitudja én milyen minőségben szerepelek a pici lelkében! Márcsak ezért sem szabad beleélni magunkat a dologba!Nem kő még egy pofáraplaccs!

És aztán a Végszó: mit is mitis? ma Mara néninél töltögettem a Felvételi lapokat, aztán jót röhögcséltünk:) akkora jó fej az igi helyettes :) Majd neki is köszönetet mondok amikor megkapom a szobrocskámat :D

Hajrá hajrá,Csak egy nap a világ: holnap után halál(i) nylevvizsga szóban, subidubi,csak alig félek,de menni fog,menni kell...mert kell!

És nekem is....menni!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása