Recap After Use

How did I end up here?

2006. február 18. 19:52 - barzoj

Már nem is tudom hanyadszorra kezdek neki a mai bejegyzésnek! Egész normális lett a fejem igy az uj frizuval...

Ma készítettem egy filmet! Rövidet,zenéset,bénát! De az enyém! és büszke vagyok rá,és kiváncsi leszek arra is hogy tesó mit szól majd hozzá,mert a kutyájáról készült! Sokáig szenvedtem ám vele,ugyhogy remélem majd sikere lesz!

Holnap Impro,hümm még nem izgulok! Végülis csak játék! És nem leszek egyedül,ugyhogy nopara!kájnepánik!

Néhány bloggal előbb már beszámoltam arról az érzésről amikor az ember nem érez semmit,ez közvetlenül a héves előtt volt! És most újra ez van! Nem is baj,szeretem ezt az érzést,nyitottság meg ilyenek! Ennél csak egy jobb érzés van: lángolni! De ez eddig igen kevésszer fordult elő velem, és most sem fenyeget ez a veszély. Szóval elvagyok mint hal a vízben! Éppen megint egy cdt szerkesztek, sálálá csupa új zene lesz rajta :)

Már csak az a bizonyos Freddy Kreuger hiányzik!

Szólj hozzá!

2006. február 17. 17:10 - barzoj

Tegnap megnit lógtunk,legálisan :) UnESCO-s kirándulás volt :) és jó volt,nagyon jó... Holnap birkanyírás huhúú készülünk a tablóképezésre,meg vasárnapi Improra...már dolog a gatyában,de semmi gáz! Mindez miatt hagytam ki a vándortábori kirándulást...pedig kellett volna :( jujj de erről jut eszembe! valakinek valamit elkell küldeni!

Szólj hozzá!

2006. február 14. 14:58 - barzoj

Há' mos' mit monnyak? az az igazság, és erre már rég rá jöttem,hogy magamban kell eldöntenem ,hogy hajlandó vagyok e dolgozni a dolgokért vagy sem! Valami miatt már három éve folyamatosan lustultam...nem tudom miért, nehéz volt rászánnom magam. Régen ez egyszerűbb volt! Régen nevettem azokon akik tétováztak ,akik úgy viselkedtek ahogy én most!Mi az amitől félek? A hosszú időtől,igen hogy megint minden olyan sokáig fog tartani mint anno, félek a pofára eséstől is,meg a gyengeségtől!Pedig valami láthatatlan birka terelő mégis hajt előre,nincs mit tenni,csak eldönteni!

Jó tessék!Eldöntöm! Na akkor most összekaparni a maradék energiákat,és bizonyítani! Legfőképp magamnak kell,hogy láthassam: nem vagyok elveszett fej! És hát akko (tenyér dörzsölgetve) megint várni,és türelmesnek lenni! A bizonytalanság, fujj! DE sajnos ezt is meg kell szokni! Mert mindent kell! KEll ahhoz hogy végre jó legyen! Akkor jó ha van miért küzdeni! Hát most van,akkor éreznem kéne a jót is...

Okosnak kell lenni...és akarni,akarni!

Szólj hozzá!

2006. február 13. 19:59 - barzoj

Váhhh ! már minden pirosban és rózsaszínben tündököl,pedig Valentin nap csak holnap lesz...Gusztustalan! És a pofám leszakad hogy a poénomat épp mostanra időzítettem,mert véletlenül megeshet amit a legjobban utálok: a félreértés! Egyébként meg igen nagy az esélye annak ,hogy látta,de ha no reakció akkor pfff...

Buzi Valentin nap! gyűlölöm,és évről évre rosszabb!Nyálas izé,erőltetett...az embernek a maradék ünnepi hangulata is elúszik...Holnap BUY NOTHING DAYt tartok tiltakozásul! Na nehogymár a nyúl vigye a vadászpuskát! Az utóbbi napokban érzelmi téren kitettem magamért,vagyis megtettem...nem is inkább megpróbáltam,igen ez a helyes, megpróbáltam varázs(lat)os lenni...ha ezt az utolsó szikrát is sárba tiporjá(k),akkor vége! Befejeztem!

Kétségbe esett segélykiáltás! Emberek! lássatok az orrotoknál tovább! Vegyétek észre az igazi értéket! Felejtsétek már el a február tizennegyedikét!!!!

Szólj hozzá!
süti beállítások módosítása